De 5 bästa myggavvisande applikationerna för Android 2019 | inte ett bluff!

Myggan har blivit vår gemensamma fiende på grund av den sjukdom den bär. För det ger ApkVenue dig en rekommendation för den bästa myggavvisande applikationen på Android!

Finns det människor som är nöjda med närvaron av myggor? Förutom serierna har Jaka aldrig haft människor som vill skydda myggarnas mänskliga rättigheter att leva som andra levande saker.

Med de olika typerna av sjukdomar som det bär, vill vi alltid avvisa myggor som kommer till oss, även med olika typer av verktyg och läkemedel.

Men vet du att du existerar myggavvisande applikation som har bevisats? ApkVenue ger dig de 5 bästa rekommenderade applikationerna, gäng!

Bästa myggavvisande applikation 2019

Mygga (culicidae) är en insekt som har många typer. Åtminstone finns det 41 typer av myggor spridda över hela världen.

Några av de sjukdomar som bland annat bärs av myggor malaria, denguefeber, gul feber, till sjukdom elefantiasis.

Olika metoder används av människor för att utrota myggpopulationen, allt från att använda förbränningsdroger, sprayer, till att använda lotion myggmedel.

Med utvecklingen av teknik kan du stöta bort myggor med din mobiltelefon! Naturligtvis måste du ladda ner ytterligare applikationer som fungerar för att stöta bort myggor.

1. Anti Fly Sound

Den första myggavvisande applikationen som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Anti Fly Sound. Denna applikation får ganska positiva vittnesmål från användare.

Hur kan denna applikation avvisa myggor? Du gör detta genom att avge ultraljud som stör flygande insekter (myggor, flugor) men det är säkert för människor.

Frekvensen som avges av denna applikation sträcker sig från 18 till 23 kHz. Allt du behöver göra är att se till att slå på den volym hög.

InformationAnti Fly Sound
UtvecklareFlirtypers
Recensioner (Antal granskare)4.4 (16.466)
Storlek3,7 MB
Installera den500.000+
Android Minimum4.0.3
Ladda nerLänk

2. Frekvensgenerator

Den här applikationen fungerar faktiskt inte specifikt för att avvisa myggor. Det är bara att den här applikationen kan avge frekvenser mellan 20 Hz och 20 000 kHz, så du kan använda den för det.

Frekvensgenerator du kan också använda den för att testa högtalare din mobiltelefon eller testa din lyssningsförmåga.

Du kan också använda vibrationerna som genereras av denna applikation för att ta bort vatten från högtalare om mobiltelefonen just har nedsänkt i vatten.

InformationFrekvensgenerator
UtvecklareHoel Boedec
Recensioner (Antal granskare)4.4 (3.686)
Storlek2,7 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum4.0
Ladda nerLänk

3. Myggljud

Från namnet på denna applikation kanske du kan gissa att den här applikationen kommer att avge myggljud. Vad är då ansökan? Myggljud kan avvisa myggor?

Ja, men inte genom att använda gängmyggljud. I likhet med den tidigare applikationen kan denna applikation producera högfrekventa ljud som kan störa myggor.

Frekvenserna som genereras av denna applikation ligger i intervallet 9 kHz och 22 kHz.

InformationMyggljud
UtvecklareJust4Fun
Recensioner (Antal granskare)3.8 (17.797)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den1.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda nerLänk

Fler applikationsrekommendationer. . .

4. Ultraljudsbarriär

Dessutom finns det en applikation som heter Ultraljudsbarriär som verkligen är fokuserad på att bli hörd av djur. Du kan välja direkt vad du vill köra ut.

Det finns sex alternativ som du kan välja, nämligen Flyga (16 kHz), Mygga (17 kHz), Hund (18 kHz), Cat (19 kHz) och råtta (20 kHz).

Varför finns det bara fem djur? Eftersom man får ett namn Unge som matar ut en frekvens på 15 kHz.

InformationUltraljudsbarriär
UtvecklareUSE Engineering Corporation
Recensioner (Antal granskare)3.5 (1.335)
Storlek8,7 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.0
Ladda nerLänk

5. Sonic Sound Wave Generator

Den senaste applikationen som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Sonic Sound Wave Generator. Räckvidd Frekvenserna som tillhandahålls av denna applikation ligger i området 1 Hz till 25 kHz.

Denna app har funktioner Myggläge avvisar att avvisa myggor. Dessutom används den här applikationen ofta för att reparera högtalare problematisk mobiltelefon.

InformationSonic Sound Wave Generator
UtvecklareBrandskyttar
Recensioner (Antal granskare)4.5 (260)
Storlek5,2 MB
Installera den10.000+
Android Minimum4.0.3
Ladda nerLänk

Så där är han bästa myggavvisande applikationen JalanTikus-versionen. ApkVenue kan dock inte lova att vara 100% framgångsrikt av gänget eftersom vissa är framgångsrika, andra inte.

Vad som är klart, du måste hålla ditt hus eller ditt rum rent så att myggor är ovilliga att stanna förbi och suga ditt blod!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found