21+ rekommendationer för bästa anime-romantikkomedi 2020

Rekommendationer för bästa romantiska komedi anime 2020 med höga betyg. Garanterat skratt och lyckligt slut!

Ah, vem gillar inte romantiska berättelser med romantiska kryddor som gör baper? Vem gillar inte lätt komedi som kan få magen att krossa?

Kombinationen visar sig vara mycket passande, gäng! Genre romantik och komedi visar sig vara enad och gillad av många människor.

Därför vill den här gången ApkVenue ge dig en rekommendation anime romantik komedi bästa versionen av JalanTikus!

Bästa romantiska komedi Anime 2020

Förutom bästa komedi anime, anime-serien nedan är mer komplett och spännande eftersom den kan få oss att skratta på sidan av en kärlekshistoria, gäng!

Dessutom, på grund av den roliga handlingen, gör denna serie av romantik komedi anime dig skratt, särskilt för att de flesta av dem har höga betyg.

Därför, utan att behöva dröja längre, här är rekommendationerna för anime romantik komedi lyckligt slut som du måste titta på 2020!

1. Toradora

För det första finns det anime Toradora här, gäng! Trots att ha ett hårt ansikte, Ryuuji Takasu är en snäll gymnasieelever som har en hobby att göra hushållssyslor.

Han är i samma klass som en söt liten kvinna, Taiga Aisaka. Även om det är litet är Taiga känd för sin superstyrka till den punkt där han kallas Palmtop Tiger.

På grund av en oavsiktlig incident möts de båda och inser ett faktum att Ryuuji gillar Taigas bästa vän, och vice versa. De bestämmer sig för att hjälpa varandra.

Det de planerade gick inte smidigt och de fastnade med sina egna känslor. Du måste titta på denna romantiska anime bit av liv och komedi genre, gäng!

DetaljInformation
Betyg8.38 (621.711)
Antal avsnitt25
Utgivningsdatum2 oktober 2008
StudioJ.C. personal
GenreSlice of Life, komedi, romantik, skola

2. Ouran Koukou värdklubb

Hur känns det att vara omgiven av stiliga män? Det är så det känns Haruhi Fujioka, en stipendiemottagarstudent vid Ouran gymnasium.

För att bryta en vas på åtta miljoner yen var han tvungen att gå samman Ouran Academy värdklubb som innehåller sex stiliga pojkar.

Vilka är deras uppgifter? De har till uppgift att underhålla kvinnliga kunder med godis och te. Haruhi var också tvungen att dölja sig som en man för att betala av sin skuld.

Romantisk genre anime och det här skollivet kan verkligen få oss att skratta eller inte, gäng!

DetaljInformation
Betyg8.32 (358.267)
Antal avsnitt26
Utgivningsdatum5 april 2006
StudioBen
GenreKomedi, harem, romantik, skola, Shoujo

3. Sakurasou no Pet na Kanojo

Sorata Kanda var tvungen att lämna vandrarhemmet på grund av att plocka upp övergivna kattungar. Istället var han tvungen att stanna kvar Sakura Hall som är känd för sina invånares excentricitet.

Först ville han omedelbart komma ut från vandrarhemmet genom att försöka hitta människor som skulle adoptera hans katt. Han får hjälp av en bra kvinnlig vän som heter Nanami.

Men allt förändrades när en transferstudent heter Mashiro Shiina bo på Sakura Hall. Inte på grund av hennes skönhet, men för att Shiina inte kunde ta hand om sig själv!

Omgiven av vackra kvinnor, skulle Sorata binda sitt hjärta till en av dem? Glöm inte att titta på denna högt rankade romantiska komedi anime, gäng.

DetaljInformation
Betyg8.31 (353.545)
Antal avsnitt24
Utgivningsdatum9 oktober 2012
StudioJ.C. personal
GenreKomedi, Drama, Romantik, Skola, Slice of Life

4. Clannad

Nästa rekommendation för romance comedy school anime är Clannad. Denna anime berättar historien om en kriminell som heter Tomoya Okazaki som steg tråkigt mot sin skola. Han kände att hans liv inte hade någon mening alls.

Nära skolporten passerade han en tjej som plötsligt ropade ANPAN, en av de populära livsmedlen i Japan. Tomoya fick äntligen reda på flickans namn Nagisa Furukawa.

Tydligen gjorde Nagisa det för att motivera sig själv för att hon i år var tvungen att upprepa skolan på grund av sjukdom. Sedan dess har Tomoya insett att hans liv är mer färgstarkt än han hade föreställt sig hittills.

Denna romantiska komedianime är verkligen känd för att vara väldigt romantisk, gäng! Ändå finns det fortfarande skämt från Tomoyas vänner. Men om du tittar på uppföljaren garanterar ApkVenue att du kommer att gråta så högt du kan!

DetaljInformation
Betyg8.19 (455.191)
Antal avsnitt23
Utgivningsdatum5 oktober 2007
StudioKyoto Animation
GenreKomedi, Drama, Romantik, Skola, Slice of Life, Supernatural

Andra rekommendationer för Anime Romance Comedy ...

5. Kaichou wa Maid-sama!

Denna romantiska komedi-anime fokuserar på Misaki Ayuzawa, en elevrådspresident för en gymnasium som är känd för sina många brottslingar som får många tjejer att undvika denna skola.

Misakis självsäkerhet och mod gör att bönerna krymper. Han har en tydlig vision som ordförande, han vill förändra bilden av denna skola till det bättre.

Men Misaki har en stor hemlighet. Han är en hembiträde på ett kafé för att försörja sin fattiga familj.

Denna hemlighet är känd av Takumi Usui, en populär pojke i skolan. Han blev intresserad av Misaki och blev regelbunden i caféet hembiträde.

DetaljInformation
Betyg8.19 (343.677)
Antal avsnitt26
Utgivningsdatum2 april 2010
StudioJ.C. personal
GenreKomedi, romantik, skola, Shoujo

6. Härligt komplex

Höjd är ofta en känslig sak för oss. Det är så det känns Koizumi Risa och Ootani Atsushi, två gymnasieelever som är kända för att vara roliga komedipar.

Honan Koizumi är 172 cm lång, medan hanen Ootani bara är 156 cm lång. Deras höjd gör det svårt för dem att hitta en partner.

De utmanar också varandra för att få en pojkvän först. Det oväntade händer när en av dem blir kär i sin komedipartner!

Denna komedi-romantikanime kommer garanterat att göra dig uttråkad och le dig själv tack vare sin roliga och rörande historia.

DetaljInformation
Betyg8.16 (171.151)
Antal avsnitt24
Utgivningsdatum7 april 2007
StudioToei Animation
GenreKomedi, romantik, Shoujo

7. Kamisama Hajimemashita

Problem tycktes komma samman för en gymnasieelever som heter Nanami Momozono. Från och med att hans far försvann när de var i skuld och fick honom att lämna sitt eget hus.

En dag hjälpte han en pojke som attackerades av en hund. Som ett tacksamhet erbjöd han Nanami ett hus.

Men huset är inte bara något hus, för det visar sig att byggnaden är ett slumtempel. Vid helgedomen mötte han två helgedomar och en räv!

Denna ovanliga kärlekshistoria ger dynamik till Nanamis liv och får henne att känna vad hon aldrig har känt förut.

DetaljInformation
Betyg8.13 (153.361)
Antal avsnitt13
Utgivningsdatum2 oktober 2012
StudioTMS Entertainment
GenreKomedi, Demoner, Övernaturlig, Romantik, Fantasy, Shoujo

8. Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Bland de komiska serierna om anime som får dig att skratta, rekommenderar ApkVenue den här mest, gäng!

Om du är benägen att se komedi snarare än romantiska scener, är denna anime perfekt för dig!

Berättar om en tjej som heter Chiyo Sakura som uttrycker sina känslor av kärlek till Umetarou Nozaki. Eftersom telmi, Gav Nozaki sin signatur istället.

Som det visade sig var Nozaki en person shoujo mangaka med ett pennanamn Sakiko Yumneno! Detta missförstånd gjorde bara Sakura till en av Nozakis assistenter!

DetaljInformation
Betyg8.12 (254.296)
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum7 juli 2014
StudioDoga Kobo
GenreKomedi, romantik, skola

9. Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.

Hachiman Hikigaya är en gymnasieelever som är mycket apatisk mot den omgivande miljön. Han är typen som gör väggarna runt honom så att ingen kan komma nära honom.

En dag straffas han genom att gå med i Volontärklubben som hjälper eleverna att uppnå sina mål. Han träffade också en kall vacker flicka som heter Yukino Yukinoshita.

Skillnaden i de bosättningsmetoder som Hikigaya och Yukino använde fick dem att slåss ofta. De två är mycket ofta skilda Yui Yuigahama som också gick med i klubben.

Denna romantiska komedianime erbjuder en annan synvinkel färsk för publiken, och sluta aldrig presentera söta och romantiska scener i varje avsnitt.

DetaljInformation
Betyg8.10 (344.971)
Antal avsnitt13
Utgivningsdatum5 april 2013
StudioHjärnans bas
GenreSlice of Life, komedi, drama, romantik, skola

10. Wotaku ni Koi wa Muzukashii

Dessutom finns det anime Wotaku ni Koi wa Muzukashii. Berättar historien om en energisk kvinna som heter Narumi Momose som kommer att ha sin första dag på det nya kontoret.

Han går till jobbet fast besluten att dölja sin stora hemlighet: han är en otaku och fujoshi I. Naru är orolig för att hans vänner kommer att undvika honom om detta faktum upptäcks.

Tyvärr visade det sig att han var på samma kontor med Hirotaka Nifuji, en barndomsvän som också är en otaku. Narus hemlighet avslöjas!

Är du nyfiken på fortsättningen av kärlekshistorien mellan dessa två Otaku? Titta bara på den här anime på rader med de bästa anime-tittarsidorna med Indo-undertexter, gäng!

DetaljInformation
Betyg8.06 (103.312)
Antal avsnitt11
Utgivningsdatum13 april 2018
StudioA-1-bilder
GenreKomedi [, Romantik, Slice of Life

11. Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen (Kaguya-sama: Love is War)

Sändes i början av 2019, anime Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen detta bör ingå i listan över anime som du måste titta på.

Denna anime berättar historien om en president och vice president för en elitskola som heter Kaguya Shinomiya och Miyuki Shirogane.

De är båda de mest respekterade studenterna och anses vara den perfekta matchningen. Faktum är att de två hade känslor för varandra.

Det roliga är att de båda försökte förneka detta faktum så envis.

Å andra sidan provocerar de också varandra så att någon först kommer att uttrycka sina känslor.

DetaljInformation
Betyg8.42 (213.456)
Antal avsnitt12 avsnitt
Utgivningsdatum12 januari 2019
StudioA-1-bilder
GenreKomedi, psykologisk, romantik, skola, Seinen

12. Malm Monogatari !! (Min kärlekshistoria !!)

Takeo Gouda är en stor pojke och har ett våldsamt ansikte. Många kallar att det ser ut som en gorilla.

Detta gjorde det svårt för honom att hitta en flickvän. Dessutom har han en super stilig vän som heter Makoto Sunakawa.

En dag i ett tåg såg Gouda en tjej som trakasserades av en sexbrottsling.

Eftersom Gouda i grund och botten är en bra pojke, hjälpte han genast flickan och överlämnade brottslingen till myndigheterna.

Vem skulle ha trott, en tjej som heter Rinko Yamato den hon hjälpte blev kär i honom vid första anblicken. Hade Gouda äntligen en flickvän?

DetaljInformation
Betyg8.03 (172.354)
Antal avsnitt24 avsnitt
Utgivningsdatum9 april 2015
StudioDårhus
GenreKomedi, romantik, skola, Shounen

13. Kokoro Connect

Nästa är det anime Kokoro Connect som har en oförutsägbar plot. Vi kommer att se fem gymnasieelever skapa en kulturklubb eftersom de känner att ingen annan klubb är lämplig för dem.

Denna klubb består av Taichi som gillar brottning, Iori glad och optimistisk, Himeko den lugna och mogna, Yui som är en tidigare karateidrottsman och Yoshifumi vilket är roligt.

En dag upplever Yui och Yoshifumi en konstig incident eftersom deras kroppar har bytt kropp under en kort tid.

Snart upplevde detta fenomen också av deras andra vänner slumpmässigt. Som ett resultat upptäcker de många dolda hemligheter som kan förstöra deras vänskap.

DetaljInformation
Betyg7.89 (254.934)
Antal avsnitt13 avsnitt
Utgivningsdatum8 juli 2012
StudioSilverlänk.
GenreSlice of Life, komedi, övernaturlig, drama, romantik, skola

14. Tsurezure-barn

Vill du titta på komedi-romantik anime som hämtas ur olika synvinklar? Prova att titta på anime Tsurezure barn den här.

Denna romantiska komedianime berättar om några av kärlekshistorierna för varje karaktär. Intressant är att de är släkt med varandra.

Varje avsnitt av denna anime är kort och annorlunda. Det betyder att du kan gå vidare till nästa avsnitt om du inte gillar ett avsnitt. Det är den viktigaste styrkan i denna anime.

Berättelserna som presenteras i anime-komedi-romantiken är också fantastiska, du kommer att bli nyfiken på hur nästa berättelse blir rik.

DetaljInformation
Betyg7.80 (176.068)
Antal avsnitt12 avsnitt
Utgivningsdatum4 juli 2017
StudioGokumi Studio
GenreKomedi, romantik, Shoujo

15. Golden Time

Om du är uttråkad av anime med skolflickabakgrund, prova att titta på anime Gyllene tid den här. Karaktären här får höra att han just har kommit in i livet på sitt nya campus.

Huvudpersonen i denna anime, Tada Banri, hade minnesförlust på grund av en olycka. Därför kunde han inte komma ihåg sitt eget förflutna.

Han bestämde sig för att starta ett nytt liv genom att studera i Tokyo. Där träffade han en vacker kvinna som hette Kaga Kouko.

Vem skulle ha trott att detta möte skulle utlösa återkomsten av Banris minnen.

DetaljInformation
Betyg7.85 (266.075)
Antal avsnitt24 avsnitt
Utgivningsdatum4 oktober 2013
StudioJ.C. personal
GenreKomedi, Drama, Romantik

16. Chuunibyu demo Koi ga Shitai (Kärlek, Chunibyo och annan illusion)

Kände du att du hade en superkraft när du gick i gymnasiet? Om så är fallet är du samma som karaktärerna i anime Chuunibyu demo Koi ga Shitai.

Detta syndrom kallas Chunibyo eller åttonde klassens syndrom. Yuuta Togashi är en av de drabbade och försökte glömma det när han gick i gymnasiet.

Tyvärr träffade han en tjej som heter Rikka Takanashi som fortfarande tror att han har mystiska krafter. Dessutom fick Rikka reda på Yuutas förflutna.

Resan de går tillsammans åtföljs av många löjliga scener som får dem att bli kär i varandra. Den bästa anime från Kyoto Animation det här är ganska populärt, du vet!

DetaljInformation
BetygS1: 7.84 (401.347)


S2: 7.59 (223,853)

Antal avsnittS1: 12 avsnitt


S2: 12 avsnitt

UtgivningsdatumS1: 4 oktober 2012


S2: 9 januari 2014

StudioKyoto Animation
GenreSlice of Life, komedi, drama, romantik, skola

17.Nisekoi (falsk kärlek)

Vill du titta på anime komedi-romantik Harem-luktande men icke-ecchi? Det är obligatoriskt för dig att titta på anime Nisekoi den här!

Du kommer att se huvudpersonen, Raku Ichijou, omgiven av så många kvinnor i hans liv. Garanterat, det kommer att göra singlar avundsjuka!

Den som är son till en yakuza-ledare har faktiskt ett hjärta för sin klasskamrat, Kosaki Onodera.

En dag när han lämnade skolan träffade han en kvinna tsundere som heter Chitoge Kirisaki. Vem skulle ha trott att Chitoge faktiskt var son till en mafiachef!

För att undvika ett krig mellan gängen beslutade Raku och Chitoges far att låtsas vara en match mellan deras två barn. Kan de leva det och inte väcka misstankar?

DetaljInformation
BetygS1: 7.75 (358.559)


S2: 7.47 (218.763)

Antal avsnittS1: 20 avsnitt


S2: 12 avsnitt

UtgivningsdatumS1: 11 januari 2014


S2: 10 april 2015

StudioAxel
GenreHarem, komedi, romantik, skola, Shounen

18. Yamada-kun till 7-nin no Majo (Yamada-kun och de sju häxorna)

Bästa häxanime Yamada-kun till 7-nin ingen Majo som släpptes 2015 fick ett ganska positivt svar från publiken.

Denna romantiska komedi och övernaturliga anime har ett mystiskt och magiskt element som gör det ännu mer spännande och spänt att titta på.

Vi får se en pojke som heter Ryuu Yamada bytte kroppar med en tjej som heter Urara Siraishi. Detta fenomen uppstår eftersom de två av misstag kyssade.

Genom denna händelse upptäckte Yamada att det fanns en konstig magi i deras skola och bestämde sig för att lösa mysteriet.

DetaljInformation
Betyg7.77 (236.683)
Antal avsnitt12 avsnitt
Utgivningsdatum12 april 2015
StudioLIDFILMER
GenreKomedi, Harem, Mystery, Romance, School, Shounen, Supernatural

19. Ao Haru Ride (Blue Spring Ride)

Dessutom finns det anime Ao Haru Ride vars romantiska element är ganska tjockt. Kärlekshistorien om gymnasiebarn avbildas verkligen sött här.

Denna anime berättar om en tjej som heter Futaba Yoshioka som sätter känslor på sin pojkvän som heter Mabuchi Kou i gymnasiet.

Sedan försvann Kou plötsligt och Futaba tappade koll på honom. När han gick på gymnasiet ändrade Futaba sin feminina image till en liten tomboy.

Oavsiktligt träffade han Kou igen som hade förändrats drastiskt. Futaba var nyfiken, vad fick Kou att bli så.

DetaljInformation
Betyg7.77 (230.561)
Antal avsnitt12 avsnitt
Utgivningsdatum8 juli 2014
StudioProduktion I.G
GenreKomedi, Drama, Romantik, Skola, Shoujo, Slice of Life

20. Baka att testa till Shoukanjuu (Baka & Test - kalla på djuren)

Den sista romantiska komedianime på den här listan är Baka testar till Shoukanjuu. Historien om denna anime är inriktad på Fumizuki Academy som tillämpar klassuppdelning baserat på testresultat när du går in.

Klass A-barn får massor av lyxiga faciliteter, allt från luftkonditionering, bärbara datorer, soffor och så vidare. Däremot fick klass F bara skrot.

Detta gör att det uppstår konkurrens mellan klasser genom att använda övernaturliga varelser vars krafter följer rankningen av den bebodda klassen.

Detta tillstånd skapar en relation mellan Akihisa Yoshii och Minami Shimada som båda går i skolan här blir mer och mer komplicerade eftersom de tävlar med varandra och också blir kär. Hur är fortsättningen av denna komedi-romantik anime?

DetaljInformation
BetygS1: 7.70 (249.638)


S2: 7.85 (164.047)

Antal avsnittS1: 13 avsnitt


S2: 13 avsnitt

UtgivningsdatumS1: 7 januari 2010


S2: 8 juli 2011

StudioSilverlänk.
GenreKomedi, romantik, skola, superkraft

21. Ao-chan kan inte studera!

Om du letar efter den senaste romantiska komedi-anime måste du titta på den här serien Ao-chan kan inte studera.

Denna anime berättar historien om Horie som alltid har fastnat i komplicerade situationer, där hon måste vara ensam med en man som i hemlighet gillar henne, Kijima.

Detta förvärras av närvaron av sin far som är notoriskt pervers och ofta retar Horie och Kijima. Garanterat att göra det roligt och inte maximalt, gäng!

DetaljInformation
Betyg6.83 (61.385)
Antal avsnitt12 avsnitt
Utgivningsdatum6 april 2019
StudioSilverlänk.
GenreKomedi, romantik, Ecchi, Shounen

22. Kyssa honom, inte jag

Om du läser titeln på denna komedi-romantik anime känns det verkligen riktigt roligt, eller hur? Släpptes 2016, denna anime är ett måste-se.

Denna anime berättar historien om en ung skolpojke som heter Kae. En dag blev han chockad när han upptäckte att han hade förvandlats till en vacker flicka.

Detta gjorde honom plötsligt ett mål för pojkarna på hans skola. Hur fortsätter berättelsen? Titta och skratta ditt hjärta!

DetaljInformation
Betyg7.15 (115.615)
Antal avsnitt12 avsnitt
Utgivningsdatum7 oktober 2016
StudioHjärnans bas
GenreRomace, omvänd harem, komedi, skola

Så det är Jakas rekommendation om gänget anime romantik komedi bäst. Listan ovan garanterar att dina känslor krossas, mellan skratt och baper.

Genre komedi-romantik det är ganska populärt med tanke på historien som tenderar att vara lätt och kan vara mycket relaterad med våra liv, förutom att byta kroppar.

Vilken är din favorit? Eller har jag inte nämnt det än? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found