Detta är det! 10 bästa spionappar på Android

Den bästa spionappen på Android som du kan använda för att spionera på människor, samtidigt som du skyddar dig från att bli knackad.

Har du någonsin varit fascinerad av cool action i filmer spionera (spion), som James Bond-filmerna, "The Bourne", "Kingsman", och så vidare? Dessa filmer berättar historien om en professionell spion vars handlingar gör skrattret förvånad. Det är inte omöjligt, när du tittar på det kallas din önskan att bli spion. I så fall presenterar ApkVenue tips för att bli en sann spion genom att använda en Android-applikation.

Det finns några av de bästa spionapparna på Android som du kan använda för att spionera på människor, samt skydda dig från att bli knackad. Det är inte roligt att vara spion, men i andra människors ögon. Rapportering från Tech Viral, följande är en lista över applikationer:

  • Tips för att bli en professionell spion med Android
  • Dessa 5 sofistikerade tekniker hjälper dig att se vad du inte kan se

Här är de bästa spionapparna på Android

1. Spy Camera OS 3 (SC-OS3)

LADDA NER APP Produktivitet SCOS Team

Spy Camera OS 3 (SC-OS3) är en av de bästa spionapparna på Android. Med ansökan spionera detta kan du fånga ögonblicket uppriktig andra helt utan att den berörda personen märker.

Intressant är att Spy Camera OS kan springa i bakgrunden. Som ett resultat kan du spela in människors aktiviteter medan du gör andra aktiviteter, till exempel surfa eller chatt. Så det är garanterat att du inte blir fast om du är i aktion.

2. Öronagent

Apps Produktivitet Överfyllning Apps NEDLADDNING

Den bästa spionappen på Android Öronspion Detta är användbart för att spela in röster eller andra människors chatt även när volymen är låg. Med den här applikationen kan du placera telefonen i ett annat rum och trycka på deras konversation med telefonlur Blåtand.

Faktum är att den här applikationen spelar in din röst och förstärker sedan din inspelning. Förstora sedan genom att fokusera på ljudet. Hur, ganska läskigt är det inte?

3. IP Cam Viewer Lite

Robert Chou Produktivitetsappar LADDA NER

För dig CCTV (Closed Circuit Television) användare av övervakningskameror, applikationen IP Cam Viewer Lite kommer att vara till stor hjälp. Denna applikation låter dig spionera eller övervaka CCTV-videofilmer var du än använder en Android-smartphone.

Du behöver bara skapa en anslutning mellan den använda kameran och IP Cam Viewer Lite-applikationen. Så du kan maximera användningen av CCTV-kameror. Du kan också exportera eller importera CCTV-kameror av alla slag.

4. Automatisk samtalsinspelare

Appar Produktivitet Appliqato LADDA NER

Som namnet antyder, ansökan Automatisk samtalsinspelare det kommer automatiskt att spela in varje inkommande telefonsamtal. Dessutom kan du ställa in vilka samtal som ska spelas in och vilka som ska ignoreras.

Dessutom kan du lyssna på inspelningen, lägga till anteckningar och dela den. Åh ja, den här applikationen är integrerad med Google Drive och Dropbox. Så du kan spara samtalsinspelningar i molnlagring. Nu i Pro-versionen kan du ställa in att samtal från vissa kontakter ska sparas automatiskt, till och med automatiskt sparas på moln.

6. Anti Spy Mobile

Produktivitet Anti Spy Mobile Apps NEDLADDNING

Om ovanstående ansökan är för spionering, tillämpning Anti Spy Mobile detta skyddar dig från att bli spionerad. Kanske rätt, vår Android-smartphone har installerats spionprogram och vi vet inte. Därför är det bästa sättet att ta reda på och vara säker på att installera den här applikationen. Så du kan skanna och ta bort appen spionprogram på din Android om du har en.

7. Hidden Eye

Midas Ensemble Technologies produktivitetsappar DOWNLOAD

Har du någonsin varit nyfiken på att veta vem som försökte titta på din smartphone när du var borta? Vänner eller familjemedlemmar kan ha försökt öppna smarttelefonen trots att de inte känner till kombinationen Lösenord som du har använt.

Väl, Hidden Eye är den bästa spionappen på Android som tar bilder av människor när de försöker öppna din telefon. Du kan också ställa in den för att aktivera ett larm när någon försöker öppna telefonen utan din egen vetskap. Riktigt coolt, eller hur?

8. AppLock

Antivirus- och säkerhetsappar DOWNLOAD DoMobile Lab

AppLock är den bästa spionappen på Android som används för att skapa ett Android-applås så att inte bara någon kan öppna den. Skydda integriteten med Lösenord, mönster, till och med fingeravtryck. AppLock kan låsa olika applikationer som Facebook, WhatsApp, Gallery, Messenger, SMS, Kontakter, Gmail, Inställningar, inkommande samtal och andra applikationer. Poängen är att förhindra obehörig åtkomst och upprätthålla integritet.

9. Dölj samtal automatiskt

Appar Produktivitet Androidream LADDA NER

Alla inkommande och missade samtal som kommer från personliga kontakter döljs automatiskt. Därför, Dölj samtal automatiskt tar din integritet till en högre nivå. Så, ingen kommer att kunna stjäla information från dig.

9. Truecaller - nummerpresentation och blockering

Apps Productivity True Software Scandinavia AB LADDA NER

Ansökan Truecaller det ger möjlighet att identifiera okända uppringare och blockera oönskade samtal. Du kan se namnen och bilderna på personerna, även om de inte sparas i din telefonbok.

10. Övervaka samtals SMS-plats

Ansökan Spy Monitor Ring SMS-plats Detta låter dig spionera på distans för att övervaka inkommande SMS, foton, plats, telefonsamtalslista och mycket mer på en Android-enhet. Ja, du kan installera den på din pojkväns Android för att alltid se till att han inte rör sig. Kom ihåg att du inte kan vara besittande heller. Hehehe.

Det är de 10 bästa spionapparna på Android och de bästa antispionapparna på Android. Hur, redo att bli en pålitlig spion? Lägg till det i kommentarskolumnen, ja, om du har en spionapp din grundpelare!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found