titta på filmen rampage (2018) hela filmen

Vill du verkligen titta på filmen Rampage (2018) men förvirrad över var? Oroa dig inte, titta bara på den här ApkVenue-artikeln, gäng.

Det finns redan många filmer om vilda djur, gäng. Vill inte vara kvar, Rampage-filmen som släpptes 2018 bär också detta tema, vet du.

Filmer med i huvudrollen Dwayne "The Rock" Johnson Detta visade sig lyftas från ett arkadspel som heter Rampage som var populärt på 80-talet.

Rampage är en Sci-Fi-film insvept i spännande action. Om du är nyfiken på att se den här filmen, se ApkVenues artikel nedan.

Synopsis Film Rampage (2018)

Davis Okoye är en tidigare amerikansk elitesoldat som nu arbetar som primatolog. I sitt arbete bryr sig Davis om en albinogorilla som heter George.

George och Davis är mycket nära och har en djup koppling. Det beror på att George har vårdats av Davis sedan han var liten.

Lång historia kort, George fick en infektion på grund av giftiga kemikalier. Som ett resultat förvandlades Georges kropp till en jätte och vild.

Inte bara George, dessa kemikalier infekterade också en varg som heter Ralph och en namngiven krokodil Lizzie. De två djuren förvandlades till jättar och terroriserade omgivningen.

Davis tiger inte. Han försöker stoppa de tre jätte djuren med hjälp av en genetiker som heter Dr. Kate Caldwell.

Davis letar efter ett sätt att återställa sin älskade gorilla George till sin ursprungliga storlek. Å andra sidan försöker han också avslöja vem som står bakom dessa kemiska experiment.

Lyckades Davis att stoppa skräck från det jätte djuret? Du tittar bara på det själv, gäng!

Intressanta fakta om Rampage (2018) fullständig film

Efter att ha läst sammanfattningen, har du blivit mer intresserad av att titta på filmen Rampage? Nå, nu berättar ApkVenue några intressanta fakta från filmen Rampage.

  • Davis lugnade ner George genom att använda ett ord från teckenspråk som var meningsfullt sten. Rock eller stenen är scennamnet på Dwayne Johnson, som spelar Davis.

  • George gorilla och Ralph the wolf har samma namn som de i videospelet. Endast namnet Lizzie krokodilen är inte med i spelet.

  • Ursprungligen var George en vanlig gorilla. För att inte betraktas som plagiering av King Kong gjordes dock George's pälsfärg till en albino.

  • Den ursprungliga Rampage arkadmaskin du kan se i den här scenen från Claire Wydens kontor.

  • I en scen tar George en människa från en byggnad och äter den. Detta är en hänvisning till ett spel där George måste äta människor för att fylla på sitt blod.

Titta på filmen Rampage (2018) med undertexter

TitelFramfart
leva13 april 2018
Varaktighet1 timme 47 minuter
ProduktionNew Line Cinema
DirektörBrad Peyton
KastaDwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Betyg51% (RottenTomatoes.com)


6.1/10 (IMDb.com)

Efter att ha läst sammanfattningen och intressanta fakta och sett trailern för filmen Rampage måste du vara riktigt nyfiken på att se den här filmen, eller hur?

Oroa dig inte, gäng. ApkVenue ger dig en länk för att titta på Rampage-filmen som verkligen är spännande och spännande.

>>> Titta på film Rampage (2018) <<<

Detta var Jakas artikel om filmen Rampage, med Dwayne Johnson i huvudrollen. Om du är ett fan av actionfilmer och science fiction, kommer du garanterat att älska det.

Vi ses i en annan Jaka-artikel, gäng!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found