hur man installerar remix OS för att använda Android på PC

Har du någonsin velat uppleva att använda Android OS på en dator? I så fall finns det nu Remix OS. Så här installerar du Remix OS på din dator!

På grund av Android-populariteten finns det alltid de senaste Android-smartphonesna som finns tillgängliga, som erbjuder en mängd nya funktioner. Inte bara smartphones, nya applikationer fortsätter att visas för att underlätta för Android-användare. Tyvärr finns det fortfarande väldigt få datorer som använder Android-operativsystemet.

Du kan prova upplevelsen av att använda Android på en dator med hjälp av en emulator som Bluestacks, men det känns tungt. Tja, den här gången delar ApkVenue sätt att använda Android på en PC utan en emulator. Vilja?

 • Remix Mini, världens första Android-dator
 • Hur man kör Android på en dator med bara en blixt
 • Hur man kör Android 5.0 Lollipop på en dator
 • Hur man kör Android på PC med Windroye

Remix OS, ett nytt sätt att använda Android på en PC

Har du någonsin funderat på att använda Android som huvudoperativsystem på din dator? Du kan köpa Chromebook, men de är dyra. Det är bättre att försöka installera det Remix OS på din dator. Remix OS är ett Android-operativsystem som är optimerat för att ge användarvänlighet på en PC, så att det är helt integrerat med musen och tangentbordet installerat på din PC. Det ser till och med ut som Windows 10, det är bara att det är ett Android-operativsystem. Vilja?

Hur man installerar Remix OS på PC

För att kunna använda Remix OS finns det ett antal saker du borde veta och behöver. Under tiden kan Remix OS endast användas som ett operativsystem som kan installeras via USB, inte som ett operativsystem som kan installeras direkt på en hårddisk. Så när USB tas bort försvinner Remix OS.

Vad gäller vad som behövs för att kunna installera Remix OS är:

 • Filer Remix OS för PC. Du kan ladda ner Remix OS för PC direkt från Jides officiella webbplats här.
 • USB 3.0 med en minsta kapacitet på 8 GB. Det bör noteras att du måste använda USB 3.0. Eftersom Remix OS kräver USB som har en lägsta hastighet på 20Mb / s. När det gäller resultaten när Jaka använde USB 2.0 var resultatet fastnat i blixt Remix OS.
 • Dator med x86-arkitektur (eftersom Remix OS är en variant av Android x86).
 • PC-kapacitet för känga från USB.

Om allt är klart är nästa steg du behöver skapa en startbar USB som innehåller Remix OS. Metoden är som följer:

 • USB 3.0-kontakten som du förberedde tidigare till datorn, då extrahera Remix OS-mappen som du laddade ner tidigare.
 • Kör filen RemixOS USB Tool.exe, sedan på ISO-fliken, hitta filen RemixOS.iso det var du extrahera.
 • Välj sedan USB 3.0-katalogen som du anslöt tidigare på fliken USB-disk. Klicka sedan OK.

Gör framsteg startbar USB tar några ögonblick. Vänta tills processen är klar. När du är klar kan du omedelbart använda den startbar USB är för att installera Remix OS på din dator.

Hur man installerar startbar Remix OS på PC? Om din dator är kapabel känga från USB är allt du behöver göra att ansluta den startbar USB till PC, då starta om och välj att göra känga från USB. Hur man går in via BIOS eller genom att trycka på en knapp Del + F2 ögonblick känga, detta beror på vilken typ av dator du använder.

Som ett resultat kommer du att presenteras med två val. Kommer det bli känga i Gästläge eller Resident Mode. Om du går in i gästläge förloras alla installerade Android-applikationer när du återkallar dem startbar USB. Under tiden, om du väljer Resident Mode, lagras alla applikationer och data på USB och kan användas i framtiden.

Hur är du intresserad av att prova Remix OS på en dator? Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found