spännande! Här är 12 old school-spel som kan spelas på en Android-telefon

Saknar du att spela gamla skolspel med dina vänner när du gick i grundskolan? Kom igen, känn dig nostalgisk med en rad gamla skolspel som kan spelas på Android-telefoner!

Gillar du old school-spel på din konsol eller din mobiltelefon när du gick i grundskolan eller inte? Du vet, det visar sig att det finns några old school-spel som spelas.nyinspelning igen för att kunna spela den på en Android-smartphone.

Vilka är de gamla Android-spelen?

Efter att JalanTikus tidigare presenterat artiklar 5 Denna applikation kan göra dig nostalgisk för Old-School-prylar! Då kommer du definitivt att bli den här artikeln fastnat i nostalgi som Raisa.

Det häftiga är att JalanTikus också älskar dig länk ladda ner detta gamla skola, coola och unika spel! Kom och se det direkt!

Forntida spel du kan spela på Android-telefoner

1. TETRIS Flash

Känner du det legendariska spelet från gimbot-eran? TETRIS Blitz Kommer med alla nya funktioner, fantastiska bilder och innovativa kontroller, det är en touch på spelet pussel världsberömd en som du måste ha.

Upplev den explosiva effekten och få dubbla poäng när du aktiverar läget Frenesi svårt att vara en utmaning för dig.

Ladda ner roliga, gamla skolor och unika Android-spel på JalanTikus:

LADDA NER Pusselspel

2. Tamagotchi L.I.F.E

Tamagotchi L.I.F.E är en simulering av att uppfostra djur som kan bom på 2000-talet. Detta spel kräver att vi tar hand om ett virtuellt djur från ägg till uppväxt.

Skillnaden med gamla tamagotchi, du måste ta hand om virtuella djur på din smartphone. Roligare, eller hur?

Ladda ner roliga, gamla skolor och unika Android-spel här:

Namco Bandai Strategispel LADDA NER

3. Bounce Original

Spel Bounce Original erbjuder 10 nivåer och allt du behöver göra är att samla så många ringar som möjligt i spelet och hitta dörren för att gå upp till nästa nivå. Nästan samma som de klassiska spelen på Nokia 3310 först.

Den enda skillnaden är på kontrollerdess som är pekskärm Android. Du kan läsa handledning spela det i artikeln Hur man spelar det legendariska spelet BOUNCE på en Android-smartphone.

Ladda ner spelet bara på JalanTikus:

Spel Arkad 35 cm Spel NEDLADDNING

4. Pac-Man + turneringar

Pac-Man + turneringar nu gratis att spela. Genom att bära plattform Klassisk arkad, appen innehåller nya turneringar med uppdaterade labyrinter, poängbaserade prestationsmultiplikatorer, 10 gånger så många bonusar som Pac-Man Classic och mycket mer utan förändring. gameplay klassikern.

Ladda ner Android Android-spel här:

LADDA NER Arkadspel

5. Snake Rewind

Visst vet du om det här spelet och hur man spelar det. Ja, ja, du måste ha spelat det här legendariska Snake-spelet på en gammal Nokia-mobiltelefon. De som spelar måste också känna Blixt tillbaka när du spelar spelet Snake Rewind. Hitta det unika och utmaningarna i att hitta eller närma dig en punkt som du vanligtvis kallar maten.

Ladda ner det gamla skolspelet här:

Formula Design Simulation Games LADDA NER

6 Snakes & Ladders King

Snakes & Ladders King är ett strategispel som du är säker på att du har spelat. Spel som kräver tur med två tärningar för att glida till nummer 1.

Du kan spela i lägena 2P, 3P, 4P off-line såväl som uppkopplad med dina vänner.

Ladda ner Android-spelet här:

LADDA NER Mobirix Pusselspel

7. Kontra: Evolution

Contra: Evolution är det första Contra Official-spelet för Google Play. Med en mängd olika skytte- och skytteåtgärder gameplay från 80-talet stöds med 21-talets spelgrafik och kontroller.

Bill Rizer och Lance Bean återvänder för att bekämpa utomjordingarna i djungeln i Sydamerika. Kan du överleva i ett av spelen handling svåraste genom tiderna?

Ladda ner old school-spel här:

PunchBox Studios Äventyrsspel LADDA NER

8. Marine's World

Marine's World är ett spel plattform 2D inspirerad av berättelsen om Mario Bross. Vem känner inte Super Mario? Tja, i Marines värld kontrollerar spelarna "Marines", en liten sjöman som måste passera genom tre världar fulla av fällor och fiender.

Det är väldigt enkelt att kontrollera huvudpersonen i Marines värld. Du styr dina rörelser med den virtuella spelpinnen på skärmens vänstra sida, medan du med de två knapparna till höger kan hoppa och kasta eldkulor.

Känn spänningen och ladda ner Android-spelet här:

Vårfestivaler Äventyrsspel LADDA NER

9. Digimon Heroes!

Visst de av er som bor på 90-talet känner till den berömda tecknade filmen Digimon. Digimon Heroes är ett spel efter match 3-kortstrid äventyrlig med cast all star Digimon från mer än 1000 av dina favorit Digimon-karaktärer. Prova bara det roliga direkt.

Ladda ner Android-spelet här:

Namco Bandai-kortspel LADDA NER

10. Grand Theft Auto: San Andreas

Vem känner inte till GTA-spelet? Android populära spel nämligen Grand Theft Auto San Andreas detta skiljer sig inte mycket från andra GTA, bara olika i historien.

Spel som båda har fantastisk grafik och coola strukturer är fortfarande kännetecknen för detta GTA San Andreas-spel.

Du kan ladda ner spelet här:

Äventyrsspel Rockstar-spel LADDA NER

11. Rymdförsvar

Kom ihåg spelet Utrymmeseffekt på Nokia Jadul 3310 och liknande? Den goda nyheten är att Space Impact nu är tillgänglig för dig att spela på plattform Android med namnet Space Defense. Spel Rymdförsvar Detta ger dig nostalgi med old school-spel som du brukar spela på gamla Nokia-telefoner.

Spelaren har förmågan att fritt röra sig horisontellt och vertikalt men kan inte öka hastigheten automatisk rullning skärmfunktion.

Du laddar ner spelet här:

Spel ByQ utveckla DOWNLOAD

12. Gimbotvatten

Detta lokala Android-spel påminner oss om 90-talet, eller hur? Kanske hade några av er en hobby att spela vatten-gimbot i sin barndom eller bara kände det nu.

Spel gjorda av utvecklare Gamelan Jogja kan tillfredsställa sina användare som tidigare gillade det här spelet. Kom ihåg, spel Gimbot vatten detta kräver en accelerometersensor i Android-smarttelefonen.

Ladda ner Android-spel här:

Jogja Gamelan Simuleringsspel LADDA NER

Så det är 12 gamla spel som du kan spela på Android. Vilka andra gamla, roliga och unika Android-spel har JalanTikus missat enligt din åsikt? Skriv din kommentar i kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found