7 starkaste anime karaktärer genom tiderna, riktigt svårt att slå!

Inte bara känd för sitt utseende eller ikoniska handlingar, deras stora styrka är också i stånd att göra denna serie av anime karaktärer kommer att komma ihåg av sina fans.

Vem älskar att titta på anime-filmer?

I varje anime som ses måste det finnas 1 karaktär riktigt stark och svårt att slå. Antingen är denna karaktär en antagonist eller en fiende eller till och med huvudpersonen själv.

Många av dem, på grund av sin styrka och skicklighet, blev en av de anime maskotar som fans följde.

De starkaste anime karaktärerna genom tiderna

Vill du veta vilka anime-karaktärer som ingår i den? Den här gången kommer ApkVenue att diskutera 7 starkaste anime karaktärer genom tiderna.

Vem tror du? Istället för att dröja kvar, låt oss ta en titt på följande recensioner!

1. All Might - My Hero Academia

Vem har någonsin sett anime My Hero Academia? För de av er som följer denna anime från början till slut måste du känna till karaktärerna All Might.

Det riktiga namnet är Toshinori Yagi, All Might är den åttonde personen som ärver den legendariska makten En för alla.

Som sagt, den som får denna makt kommer att vara långt tuffare och starkare, ännu starkare än sin föregångare.

Det är också det som gör Katsuki Bakugo tävlar med Izuku Midoriya. Det sägs att Midoriya blev den nionde personen som fick denna makt efter att ha ärvts av All Might.

I framtiden kommer tävlingen mellan dem två att vara den bästa anime-rivaliteten som verkligen är spännande att följa!

2. Natsu Dragneel - Fairy Tail

Den här rosahåriga killen är känd för att vara kapabel manipulera eld och gör det till ett mycket kraftfullt vapen, gäng.

Inte skojar, i varje strid du ser släpper han alltid eld från olika slag av slag, sparkar, till och med genom munnen!

Inte konstigt att han ofta kallas som drakeld. Hans styrka är legendarisk även i Fairy Tail-världen.

Inte bara det. Han kan också analysera fiendens rörelser snabbt och exakt. Även om Fairy Tail ingår i den värsta populära anime kommer den alltid att komma ihåg som en ikonisk karaktär humörhöjare Avsluta!

3. Alucard - Hellsing

För er fans av Hellsing anime-serien måste ni känna till den legendariska vampyren.

Alucard känd som en vampyr med supermakter. Han kan regenerera sina kroppsceller väldigt snabbt, så han kommer att återhämta sig omedelbart när han träffas av en pil eller ett skott.

Inte bara det, han sägs också ha miljontals själar och mycket blod. Inte konstigt, han kategoriseras som en anime-karaktär kan inte dö, gäng!

Det är också det som får honom att frukta av sina motståndare. Alucard tvekade inte heller att krossa sin fiendes kropp efter att han dödade honom. Förskräckt, va?

4. Saitama - One Punch Man

Visst känner du till anime-karaktärer som avbildas som skalliga superhjältar med platta ansikten?

Bortsett från skildringen av anime som får dig att skratta, är denna anime karaktär känd för att vara väldigt tuff och stark, du vet!

Saitama känd för att kunna slå hans motståndare med superkrafter. Jag var så stark att fienden kunde studsa upp till tiotals meter.

Han kunde också besegra olika typer av fiender i One Punch Man-serien. Jag var så stark att frågan uppstod, vem skulle anime-karaktären vara? kunna slå Saitama?

5. Monkey D. Luffy - One Piece

Egentligen har denna One Piece anime karaktär bara 1 huvudstyrka, vilket är att kunna förlänga hans lemmar fritt. Förståeligt nog bara namnet Rubbermanrätt?

Tja, för Luffy vill lära sig att utveckla sin styrka, äntligen kan Luffy besegra även sina tuffaste fiender.

Hans styrka kommer också att öka med längden på den resa han går igenom, särskilt i kampen mot fiender. En dag kommer han att bli den starkaste och rikaste piratkungen i världen.

Vill du följa historien som blir mer och mer spännande? Du kan fortfarande följa historien genom en serie komiska läswebbplatser En bit talar indonesiska, du vet!

6. Uzumaki Naruto - Naruto

Vem är en lojal fan av en av de bästa actionanimerna genom tiderna? Visst är du mycket bekant med denna ikoniska ninja från Konoha Village.

Född från en mängd smärtsamma livs- och inlärningsprocesser Naruto växte upp och blev en av de mest kraftfulla shinobi genom tiderna.

En av dem är hastigheten och kraften i attackerna som är många och varierade. Han kan också förvandlas till Kyubii no Kurama aka den starka och mäktiga 9-tailed vasseln.

7. Son Goku - Dragon Ball

Vem är barnet som verkligen gillar att vänta på det drak boll på TV-skärmen? Förutom att vara en favorit bland 90-talets barn är Son Goku som huvudperson också känd för att vara mycket stark.

Dess kraft är så stor att den till och med lätt kan förstöra planeter med bara några måttliga slag, du vet!

Inte bara det, Goku kan också släppa loss högnivå Saiyan-krafter på olika nivåer, från och med Super saiyan till Super Saiyan 4. Det är därför han kallas en av de starkaste karaktärerna genom tiderna.

Det är de 7 starkaste anime karaktärerna genom tiderna. Vilken karaktär är din favorit? Eller kanske har du andra åsikter förutom ovanstående?

Kom igen, glöm inte att skriva din åsikt eller hoppas i kommentarfältet nedan. Vi ses i nästa Jala-artikel!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found