15 mest spännande RPG-spel för Android från 2017

Olika berättelser och spänning erbjuds av RPG-spel som kan spelas på smartphones. Efter detta har ApkVenue rekommendationer för 15 spännande RPG-spel för Android som garanterat får dig att ångra om du inte laddar ner!

Rollspel eller rollspelsspel (RPG) är en av spelgenrerna mycket efterfrågad spelare. RPG i sig är ett spel där spelarna spelar rollerna som imaginära karaktärer och följer historien som spelet presenterar. Tidigare kunde RPG-spel bara spelas på PC eller PlayStation, men med tiden kan dagens RPG-spel hittas enkelt på Play Butik att spela på Android.

Olika berättelser och spänning som erbjuds av RPG-spel som kan spelas på en smartphone. Efter detta har ApkVenue en rekommendation 15 spännande RPG-spel för Android vilket garanterat får dig att ångra om du inte laddar ner det!

  • 5 effektiva sätt att bli ett PRO när du spelar RPG-spel
  • 20 villkor i MMORPG-spel du borde veta
  • De 10 bästa RPG-spelen på Android du måste prova

De 15 mest spännande RPG-spelen på Android 2017

1. War of Rings-Cross Server Battle

Det första RPG-spelet som är spännande, spänt och det är synd att missa det War of Rings-Cross Server Battle. Detta spel har många spellägen och unika spelsystem som ett gratis vapensystem, ett fritt handelssystem, ett starkt socialt system och så vidare. Detta spel äger rum i en värld av varelser som älvor, dvärgar, nisser, orkar och cykloper.

2. King's Raid

Detta spel med fantastisk grafik inbjuder spelare att skapa sitt eget lag för bekämpa den onda chefen såväl som starka fiender. Självklart det är inte lätt att slå fienden vilket är så mycket. Det krävs skicklighet och punktlighet för att vinna. Med en fantastisk historia och utmanande strider är detta RPG-spel perfekt för äkta spelare.

3. Soulcraft Action RPG

Spelaren kommer spela rollen som en soldat för att bli av med mördarna och rensa staden från brott. I detta spännande actionspel verkar spelare vara änglar som måste möta demoner och bli hjältar på jorden. MobileBits GmbH som ägare av detta spel fortsätter att utvecklas för att öka spelarnas tillfredsställelse.

4. S.O.L: Stone of Life EX

Oddy Arts erbjuder ett RPG-spel snygg och kan spelas offline. Stone of Life EX sätt spelare i ett oändligt fängelsehål. Det finns oändliga utmaningar för olika spännande uppdrag. Spelare utmanas få en hög poäng med olika taktik och strategier. Det kommer att finnas många fiender att möta som en mäktig jätte med dödliga vapen.

5. Dungeon Quest

Dungeon Quest är ett RPG-spel från Glänsande låda som tar spelaren med på en resa för att hitta den bästa skatten och besegra alla fiender. Bra grafisk design kompletterar spänningen i de strider som kommer att mötas. Det här spelet är verkligen testa färdigheter och taktik och strategier för att uppnå seger.

6. Eternium

Spel från Gör kul det erbjuder ett spel med fantastisk grafik. Spelare är inbjudna våga in i mörka grottor och fängelsehålorskogar, byar och kyrkogårdar. Den långa resan till månen för att döda konstiga varelser mellan kratrar och dalar. Spelare kommer att genomgå en spänd story, full av intriger och spännande strider.

7. Dungeon Hunter 5

Mer än tio miljoner människor har spelat detta RPG-spel. Spelaren kommer spela rollen som en hjälte som kämpade mot banditer och monster som orsakade fruktansvärt kaos och skräck. Monster, onda riddare, demonhanterare, onda magiker och andra fiender som kan hittas på olika platser med Fantastisk spelgrafik.

8. Legend of Darkness

Legend of Darkness är ett enkelt RPG-spel som är lämpligt för nybörjare att spela. Som en hjälte, en spelare måste lyckas döda monster för att nå toppnivån. Döda sedan olika typer av bossar som gömmer sig på vissa platser. Det finns massor av utrustning som kan erhållas från att döda monster som sedan kan användas för att döda andra monster samt bossar som måste elimineras.

9. Chroisen 2

Kingkong Games Inc. garantera att spelare kommer att få all spänning att spela RPG-spel igenom Chroisen 2. Efter framgången med den första serien 2009 bjuder Chroisen igen spelare att delta i rollspel med olika karaktärer och unika vapen. Spelarens jobb är döda fienderna med de vapen som framgångsrikt erhölls. Detta spel har laddats ner mer än 1 miljon gånger och har fått mycket uppskattning från spelarna.

10. Iron Bladen-Medival Legends

Demon Lord Baal tillbaka för att försöka göra anspråk på denna värld. Spelaren måste vara en hjälte till rädda hela mänskligheten från evigheten i helvetet. Besegra otaliga hot genom att slåss mot demonarmén och avsluta de odöda horder Skottland och utvisa vampyrer i Transsylvanien. Detta roliga spel har levande grafik och intensiva strider.

11. Summoner's War: Sky Arena

Summoner's War: Sky Arena vara ett fantasy-RPG-spel fullt av action och kamp om den så kallade vitala energikällan Mana Crystal. Det finns mer än 1000 typer av monster tävlar om seger. Varje monster har skicklighet fantastiskt vilket du kan välja att skapa ett fantastiskt team för att få Mana Crystals och vinna striden.

12. Kritika: The White Knight

RPG-spel från GAMEVIL detta uppmanar spelarna att känna en spännande och riktigt spänd adrenalinkick. Spelaren kan välj att spela en karaktär med olika styrkor och fördelar. Det finns en mängd olika spelsystem. Spelare kan testa sina färdigheter och förmågor att spela RPG-actionspel med Kritika: The White Knights.

13. Broken Dawn II

Broken Dawn II erbjuder en attraktiv strid, super spännande och spännande. Spel rollspel den här har också utmärkt grafik och en spännande historia.

Med bra spelkontroll tilldelas spelare utrota en ny typ av virus som sprider sig och smittar varelser som människor och djur. Som ett resultat av detta virus, monster dök upp och spelare måste möta monster för att lyckas eliminera viruset.

14. Aurum Blade EX

Aurum Blade Ex uppmanar spelare att spela spelkaraktärer med attraktiva bilder, men med spänd action. Huvuduppgiften är att stoppa Hertig Marduk vilket är orsaken till dåliga saker som händer. Detta spel har ett snabbt spelsystem med dödliga vapen, spännande attacker, trollformler och kontroller som är helt krävande testa spelarens färdigheter.

15. Postknight

Det sista spännande RPG-spelet för Android är Postknight. Spel från Kurechi det är utformat för att vara ett roligt, spännande och spännande spel. Lyfta historien om en kestaria som tjänade i ett svårt och farligt uppdrag i riket Grand Kurestal. Det finns många karaktärer och fiender som kommer att stöta på i de uppdrag som utförs. Ett spännande äventyr som inte får missa.

Det är 15 spännande RPG-spel för Android. Om du har spelat dessa spel, vilken tycker du är den mest spända och intressanta att spela? För dem som aldrig har spelat det, ladda ner det! Garanterad, du kommer inte ångra det!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found