10 sätt att bli en framgångsrik YouTuber och rik på mobilkapital 2020

✅ Vill du bli en framgångsrik YouTuber med riklig inkomst? Här är en komplett guide om hur du blir en framgångsrik nybörjare YouTuber med bara en mobiltelefon!

Hur man blir YouTuber framgång kan nu vara en av de saker som är mest eftertraktade av årtusenden i dag, förutom naturligtvis hur man blir en berömd kändis.

Anledningen är att i den digitala eran som idag är arbetsområdet inte längre begränsat till att arbeta på ett kontor utan också plattformar digital, som nu är en plattform för framgång, inklusive YouTube.

Speciellt med det ökande antalet framgångsrika YouTubers som Atta Halilintar, Baim Wong, Pew Die Pieoch många andra gör också det här yrket mer eftertraktat av många människor.

Är du då en av dem som drömmer om att bli en YouTuber? Tyst! Här har ApkVenue en samling tips om hur du blir en framgångsrik YouTuber för nybörjare. Kolla in det!

Hur man blir en framgångsrik och rik YouTuber med lätthet

Hur man får pengar från YouTube genom att bli YouTuber kräver faktiskt konsekvens och höga avsikter. Dessutom uppmuntras du också att behärska YouTube Indonesia-algoritmen så att resultaten maximeras.

Under tiden att prata om lön varierar YouTuber egna inkomster, men om du lyckas blir du rik, gäng. Du kan ta reda på hur du ser YouTubers intäkter via artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR

Hur blir du sedan en YouTuber som tjänar mycket pengar och är känd som dem? Ta det lugnt, för dig som är nyfiken på hur du kan bli en framgångsrik Youtuber, se recensionerna nedan!

1. Skapa en YouTube-kanal (första steg för att bli en Youtuber)

Fotokälla: gfycat

Naturligtvis är det första du måste göra att skapa ett YouTube-konto. Detta gäller oavsett om du vill vara en spel YouTuber, techno YouTuber eller andra.

Du måste veta hur du skapar en bra och minnesvärd YouTube-kanal så att andra är intresserade av att se ditt konto.

Genom att skapa ett Gmail-konto och synkronisera det med YouTube skapar du automatiskt ditt eget YouTube-konto verkligen! På det sättet kan du ta reda på hur du får pengar mest effektivt från din kanal.

Om du inte vet hur du skapar en YouTube-kanal har ApkVenue diskuterat specifikt hur man enkelt skapar ett Youtube-konto på PC och Android. Nyfiken? Du kan läsa artikeln nedan:

VISA ARTIKLAR

2. Skapa begrepp och idéer

Fotokälla: YouTube

När du känner till och övar på hur du skapar en YouTube-kanal, så måste du göra nästa steg så att du blir en framgångsrik YouTuber. innehåll brainstorm!

Brainstorming vad ApkVenue menar här är att du verkligen måste tänka noga över vilket innehåll du kommer att skapa, personlighet vad du vill visa och så vidare.

Vad som kan göras innehåll är enligt dina favoritämnen eller ämnen som är virala i cyberspace, gäng. Jaka försökte ge ett exempel, till exempel JalanTikus YouTube-kanal, gäng!

JalanTikus-kanalen i sig har redan mer än 4 miljoner abonnenter! När JalanTikus YouTube-kanal först skapades hade vårt team redan funderat noga över hur det var kanal detta senare.

Från början måste du kunna bestämma vilket innehåll du vill skapa! kanal JalanTikus, till exempel, från början åtagit sig att skapa innehåll om informationsteknik, grej, Android-tips och tricks, till olika typer av filmer eller din favoritanime.

Vad är målet? JalanTikus vill ge underhållning, kunskap och utbilda tittarna på sin YouTube-kanal så att de kan uppdateras med tiden!

3. Välj och köp Videography Supplies

Fotokälla: bccresearch

Egentligen är det lite svårt att vara en YouTuber med bara en mobiltelefon! För att skapa bra innehåll krävs det mycket uppoffringar, särskilt ekonomiskt.

Men, Du kan starta en liten vlog med början från inspelningen av din mobiltelefonvideokamera. Var aldrig blyg för att vara kreativ! Speciellt nu när det redan finns många av de bästa mobiltelefonkamerorna som du kan använda.

Om du senare har en förmögenhet eller pengarna du har sparat räcker, köp en enhet eller gadget som kan hjälpa dig att skapa ditt YouTube-videoinnehåll.

Ett av tipsen för hur du kan bli en Youtuber som du kan följa är att hitta en bärbar dator, kamera och så vidare belysning vilket kan göra videokvaliteten ännu bättre.

Du kan kontrollera listan priser för Nikon-kameror eller priset på en Canon-kamera först innan du köper den i ordning budget du är inte trasig.

Åh ja, ljudinspelningsenheten är också en annan viktig sak att notera. Speciellt om du vill ha ett sätt att bli en framgångsrik ASMR YouTuber med miljoner prenumeranter.

4. Skapa intressant innehåll

Fotokälla: JalanTikus

Så det finns faktiskt typer av YouTube-videor som är mest lönsamma om du gör dem.

Men enligt Jaka kommer allt innehåll som du skapar, så länge det är från ditt hjärta, definitivt att vara framgångsrikt. Meddelandet från ApkVenue är att du måste skapa riktigt bra YouTube-innehåll av hög kvalitet. Var inte vårdslös!

Detta gäller de av er som vill bli någon Youtuber, till exempel för att vara en YouTuber-spelare, du måste vara riktigt bra på att spela spelet. Den viktigaste punkten är att göra innehållet därefter passion och dina förmågor.

5. Förbättra videoredigeringsfunktionerna

Fotokälla: pcmag

Så om du har tips om hur du blir en YouTuber måste du träna den kontinuerligt. Ju mer du tränar desto bättre blir resultaten. Om det behövs kan du faktiskt lära dig att bli en YouTuber från experterna direkt.

Välj ett vlog-videoredigeringsprogram eller om du letar efter ett sätt att bli en YouTuber på din mobiltelefon kan du först öva på att redigera vloggvideor på Android!

Det finns inga omedelbara resultat. När du tränar och läser flitigt självstudier om hur du redigerar videor, garanterat att du kan!

Din favorit YouTuber kommer inte att lyckas direkt. Kolla in de första filmerna av Casey Neistat, PewDiePie eller SuperWoman. Var inte blyg att fråga pro YouTubers som är bättre än du!

Hur man blir en framgångsrik YouTuber för andra nybörjare ~

6. Ta pengar från YouTube

Foto med tillstånd av: Oakley-sunglassess

Om du tror att AdSense är det enda sättet du kan tjäna pengar på YouTube har du fel!

I själva verket ändras alltid YouTubes regler eller bestämmelser angående AdSense. Från det minsta antalet prenumeranter, titta på tidsvideor, till vilka typer av innehåll som kan få AdSense.

Ett av sätten du kan få pengar från Youtube är att göra sponsring eller godkännande med utomstående!

En fullständig diskussion om hur man får ytterligare pengar från YouTube plus utmaningarna har ApkVenue diskuterat i artikeln Hur man får ytterligare pengar förutom AdSense från YouTube.

7. Socialisera med andra Upphovsman

Fotokälla: Facebook

Naturligtvis är dessa tips om hur du blir YouTuber viktiga för dig att göra. Språket är coolt kollab! Försök att uppmärksamma alla dina favorit YouTubers, de kommer säkert att samarbeta med andra YouTubers.

Detta är viktigt att göra för att förbättra engagemang. Förutom det kan du också få insikt vilken typ av bra YouTube-innehåll för nybörjare, liksom att lära sig att bli en professionell YouTuber.

Åh ja, glöm inte att du också måste interagera med dina prenumeranter i kommentarskolumnen och du måste också ha andra sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter eller bloggar att marknadsföra. kanal Din YouTube!

Poängen är att du måste bygga broar mellan abonnent och personlig branding själv!

8. Använd SEO (sökmotoroptimering)

Fotokälla: Medium

Inte bara en blogg, YouTube-videoinnehåll kräver också SEO för att locka ett större antal besökare.

Det beror på att du inte bara skapar videoinnehåll utan gör det baserat på det nyckelord som många människor letar efter. På det sättet har de videor som har gjorts redan sin egen målgrupp, gäng.

Du kan göra sökordsforskning som har sökvolym eller ett stort antal sökningar, eller det kan vara forskning nyckelord som har låg konkurrens så att dina YouTube-videor inte tävlar med för många konkurrenter.

Genom att stärka YouTube-innehåll med SEO är det inte omöjligt att din YouTube-video kommer att visas i den första rankningen på Googles söksida när användare söker nyckelord att du använder den.

Ja, även om det här kanske är lite svårt för nybörjare YouTubers att göra, om du vill lära dig kan du göra det lika svårt som något sätt att bli en YouTuber.

9. Utvärdera din YouTube-videoprestanda

Fotokälla: YouTube Creator Academy

Inte mycket annorlunda än Instagram, YouTube erbjuder också funktioner YouTube Analytics som du kan använda för att ta reda på hur bra YouTube-videor presterar.

YouTube Analytics själv ger dig viktig information som till exempel Översikt, , Engagemang, Publik, fram tills Inkomst som du kan analysera om det är enligt de förväntade målen.

På det sättet, när du får reda på det numret engagemang videor är inte lika bra som vanligt, till exempel i nästa videoinnehåll kan du bestämma ett bättre koncept eller strategi för att förbättra det.

Detta är också ett av de viktiga tipsen för hur man blir en framgångsrik nybörjare YouTuber som tyvärr många ignorerar. Även om utvärdering är mycket viktig, vet du!

10. Stark avsikt och ge aldrig upp

Fotokälla: Bookmyshow

Naturligtvis är detta det viktigaste om du vill ha ett sätt att bli en stor Youtuber. Avsikten kommer inte att förråda resultaten, så länge du menar vad du gör, då kommer du att lyckas!

Liksom den aktuella Instagram-bildtexten läser du ofta, "Tålamod är nyckeln till allt!" Kanske kan vissa människor enkelt bli virala och berömda! Men de flesta av dem var tvungna att kämpa och blöda för att deras drömmar skulle gå i uppfyllelse.

Om du tror att vara en Youtuber är ditt mål, uppnå den drömmen! Du kan hitta inspiration genom framgångsrika och rika indonesiska YouTubers, gäng.

Det här är tipsen från ApkVenue om hur man blir en framgångsrik Youtuber som är känd och kan bli rik bara genom att använda en mobiltelefon.

Hur som helst, du börjar först. Gör det bara! Grattis till din framgångsrika Youtuber!

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att fortsätta få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com!

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found