hur man döljer ett telefonnummer så att det inte är känt

Hur döljer jag mitt telefonnummer? Det är enkelt, så här döljer du telefonnummer på Android-telefoner och iPhones!

Hur döljer du ett nummer när du ringer? Det visar sig väldigt enkelt, du vet! Den här guiden är mycket användbar för dig som vill pranka dina vänner eller de omkring dig.

Du kan också ha kul med en serie BOM WhatsApp-applikationer och knep som garanterat inte kommer att fångas och lyckas göra de människor du vill få panik och oro.

För de av er som är nyfikna, den här gången kommer ApkVenue att granska hur hur man döljer telefonnummer så att ingen annan vet.

Åh ja, den här metoden förklarade jag för Android- och iPhone-mobilanvändare. Så det finns ingen anledning för dig att inte kunna prova det, va!

Hur man döljer telefon- / mobilnummer

Innan du går in i huvuddiskussionen kanske du inte har hört ordet privat nummer?

Privat nummer är en funktion som tidigare tillämpats på presenterad telefon eller en mobiltelefon som kan göra ett nummer osynligt när du ringer till någon annan.

Fotokälla: apkpure.com (Privat nummer är en laglig funktion för hur man döljer mobilnummer som stöds av operatörer.)

Funktioner privat nummer själv tillhandahålls av mobiloperatörer, såsom Telkomsel, XL, Indosat Ooredoo, AXEL, Tri, Smartfrenoch andra lagligt.

Om användaren aktiverar den här funktionen skrivs mottagarens telefonkontaktnamn Privat nummer eller Okänt nummer.

VARNING:

Hur man döljer telefonnummer på Android-telefoner

Först kommer ApkVenue att diskutera hur man döljer ett telefonnummer på en Xiaomi-mobiltelefon som känner att de har många användare där ute, gäng.

För användare av andra typer av Android, som Samsung, OPPO, Vivo och andra, måste du mer eller mindre följa stegen nedan som inte borde vara mycket annorlunda.

Tyvärr kan detta steg inte göras i de bästa chattapplikationerna som WA. Så det kan bara vara om telefonen görs manuellt, gäng!

1. Öppna samtalsinställningar

  • Öppna applikationen Ringa eller Telefon på din Android-telefon och välj inställningsalternativet genom att trycka på hamburgare ikon som är längst ner.
  • Du kommer också att omdirigeras till sidan Samtalsinställningar. Sedan kan du öppna menyn Nummerpresentatör för att dölja ditt telefonnummer genom att välja alternativet Avancerade inställningar, gäng.

2. Utför nummerpresentationsinställningar

  • I alternativet Avancerade inställningar är allt du behöver göra att leta efter inställningarna Nummer id för att dölja det aktuella telefonnumret som i bilden nedan.
  • På din nummerpresentation-sida visas de operatörsalternativ som du använder. Välj det nummer du vill dölja och välj sedan ett alternativ Dölj nummer.

Hur man döljer telefonnummer på iPhone

För det andra kan du följa också hur man ringer så att numret är okänt på iPhone vilket du enkelt kan göra som den tidigare metoden.

Den här gången ger ApkVenue ett exempel på hur man gör det på en iPhone-enhet baserat på iOS 13-operativsystemet, gäng. Så var noga med att dölja följande telefonnummer!

1. Gå till menyn Inställningar

  • På iPhone-huvudskärmen är allt du behöver göra att gå till menyn inställningar och välj ett alternativ Telefon att ordna samtal.

2. Ställ in nummerpresentation på iPhone

  • Sedan i samtalsinställningarna på iPhone är allt du behöver göra att gå till alternativen Visa mitt nummerpresentation som på bilden nedan, gäng.
  • För hur du ringer så att numret är okänt på din iPhone, inaktiverar du bara Visa mitt nummerpresentation genom att skjuta toogle som följer. Riktigt enkelt, eller hur?

Vad sägs om det, gäng? Förhoppningsvis förstår du med alla ApkVens handledning och förklaringar ovan hur man enkelt kan dölja mobiltelefonnummer, gäng!

Hur man döljer telefonnummer i WA

Har du någonsin funderat på hur du döljer ditt telefonnummer eller mobiltelefon i WA? Kommer det att vara lika enkelt som den tidigare guiden?

Det visar sig att det är inte mindre lätt, gäng! Garanterad att du kan hålla ditt Telkomsel-nummer eller annan leverantör hemlig från dina vänner.

För de av er som är intresserade av enkla och praktiska steg, läs ApkVenues artikel under detta. Grattis till att följa riktlinjerna!

VISA ARTIKLAR

Hur, hur lätt är det att dölja ett telefonnummer så att det inte är känt på både Android-telefoner och iPhones, eller hur?

Faktiskt, förutom fluga Du kan också dra nytta av den här funktionen av säkerhetsskäl så att ditt nummer inte spåras eller missbrukas av oansvariga parter.

Åh ja, kan du göra stegen ovan? Kom igen, skriv ner dina erfarenheter i kommentarfältet nedan, gäng.

Läs också artiklar om mobilnummer eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found