hur man spårar den mest förlorade hp-motståndaren

Hur du spårar en förlorad OPPO-mobiltelefon är inte så svårt som du föreställer dig, du vet! Försök bara följa de två sätten att spåra följande förlorade HP OPPO.

OPPO HP tappat din favorit, gäng? Så nu vet du inte hur man spårar det?

Problemet med att sakna mobiltelefoner kan vara en av rädslorna för oss alla, va. Med tanke på att en smartphone är en viktig artikel som är svår att skilja från dagens dagliga behov.

Tja, för de av er som upplever detta problem och ser frenetiskt ut hur man spårar en förlorad OPPO-mobiltelefon, här har ApkVenue en lösning som du måste försöka. Kom igen, lyssna noga!

Samling av sätt att spåra den senaste förlorade OPPO-mobiltelefonen 2020

Fotokälla: Twitter (Se diskussionen om hur man spårar en förlorad OPPO-mobiltelefon i sin helhet nedan).

Av säkerhetsskäl och för att underlätta för användare är alla Android-smartphones nu utrustade med en inbyggd mobiltelefonspårningsfunktion.

Tidigare hade smartphones från OPPO en funktion som heter NearMe Hitta telefon som kan nås via tjänsten O-moln. Där den här funktionen kan hjälpa dig att spåra din förlorade mobiltelefon realtid.

Tyvärr, för att kunna använda den här funktionen måste din OPPO-mobiltelefon använda den ColorOS version 2.0 och senare endast. För, på ColorOS version 2 och senare, den här funktionen kan inte längre hittas.

Men som ett alternativ kan du följa metoden för att spåra den förlorade OPPO-mobiltelefonen från ApkVenue nedan.

1. Hur man spårar en OPPO-mobiltelefon med Hitta min enhet

För dig Android-användare måste du känna till funktionen för spårning av mobiltelefoner, Hitta min enhet, som tillhandahålls av Google på den här, eller hur?

Tja, den här funktionen är mycket viktig för Android-mobilanvändare eftersom den kan spåra var mobiltelefonerna befinner sig realtid, gäng. I själva verket kan du också fjärrstyra din mobiltelefon, du vet!

Men innan du spårar med Hitta min enhet måste du se till att den här funktionen är aktiv på den förlorade OPPO-mobiltelefonen.

Som en försiktighetsåtgärd är det en bra idé att aktivera den här funktionen genom följande steg.

Steg 1 - Gå till 'Inställningar'

 • Det första steget för att spåra en OPPO-mobiltelefon är att öppna applikationen 'Inställningar' på din OPPO-mobiltelefon.

 • Väl på menyn Inställningar väljer du menyn 'Integritet'.

Steg 2 - Välj "Hitta min enhet"

 • Nästa steg väljer du menyn 'Hitta min enhet'.

 • I det här skedet, se till växla Hitta min enhet har aktiverats så att du kan göra hur du spårar en förlorad OPPO-mobiltelefon.

Om du har gjort alla stegen ovan är funktionen Hitta min enhet på en OPPO-mobiltelefon redan aktiv, gäng. På det sättet kommer du att hitta det lättare att göra spårning.

Om du är säker på att din förlorade OPPO-mobiltelefon har aktiverat funktionen Hitta min enhet, är nästa steg att göra det spårning via webbplatsen Hitta min enhet.

För att spåra det kan du följa stegen ApkVenues kärlek nedan.

Steg 1 - Öppna webbplatsen Hitta min enhet

 • Det första steget du måste göra är att besöka webbplatsen Hitta min enhet på webbadressen //www.google.com/android/find.

Steg 2 - Logga in på ditt Google-konto

 • För att kunna fortsätta till stegen för hur du spårar en förlorad OPPO-mobiltelefon måste du Logga in med Google-kontot som används på din förlorade OPPO-mobiltelefon först.
 • Därefter får du information om platsen för den förlorade OPPO-mobiltelefonen.
Fotokälla: JalanTikus (Tyvärr kan Find My Device inte användas för att spåra en förlorad mobiltelefon när den är avstängd).

Förutom att spåra en förlorad OPPO-mobiltelefon låter Find My Device dig också göra lite fjärrkontroll, gäng.

Till exempel att låsa en smartphone, ta bort all data på mobiltelefonen och låta mobiltelefonen låta om du glömde att lägga den.

För de av er som är förvirrade över hur man spårar en OPPO A3S-mobiltelefon med IMEI, är det bättre att bara prova den här metoden!

Hur man spårar en förlorad OPPO-mobiltelefon med Prey Anti Theft

Förutom att använda inbyggda funktioner som Hitta min enhet, kan du också spåra en förlorad OPPO-mobiltelefon med hjälp av en mobilspårningsapplikation, Prey Anti Theft, gäng.

Precis som Hitta min enhet, kan du bara spåra en förlorad OPPO-mobiltelefon med den här applikationen om du är har redan programmet Prey Anti Theft installerad på din OPPO-mobiltelefon.

Om du är nyfiken på hur du hittar en förlorad OPPO-mobiltelefon med den här applikationen kan du följa stegen nedan.

Varning:

Steg 1 - Öppna webbplatsen Prey Anti Theft

 • Det första steget du måste göra är att besöka webbplatsen Prey Anti Theft på URL //preyproject.com/ via en webbläsarapplikation på en bärbar dator eller annan mobiltelefon.

 • Därefter klickar du på knappen 'Logga in' i det övre högra hörnet av webbsidan.

Steg 2 - Logga in på kontot

 • I det här skedet är du Logga in med ditt e-postadress och lösenord för ditt Prey Anti Theft-konto används på förlorade OPPO-mobiltelefoner.

Steg 3 - Kontroll förlorad OPPO HP

 • När du har loggat in på ditt Prey Anti Theft-konto, då klicka på bilden av OPPO-mobiltelefonen.

 • Platsen där den saknade OPPO-mobiltelefonen finns visas i följande exempel.

I det här skedet kan du också utföra kontroller som slå på larmet, skickar meddelande, eller låsa enheten via funktionerna i kolumnen till höger om skärmen.

Förutom det kan du också aktivera funktionen 'ställ in enheten på saknad' för att få meddelande om platsen där den förlorade OPPO-mobiltelefonen finns.

Steg 4 - Bekräfta

 • När du har valt den här funktionen visas ett bekräftelsefönster. Sedan, välj knapp 'Ja, min enhet saknas.'

 • Därefter får du en uppdateringsavisering om platsen för den förlorade OPPO-mobiltelefonen var tionde minut.

Mycket hjälpsamt, gäng, den här applikationen? Tyvärr för de av er som väntar hur man spårar en förlorad OPPO-mobiltelefon i dödläge, det här programmet kan inte göra det.

Anledningen är att den här applikationen bara fungerar så länge din OPPO-mobiltelefon går förlorad fortfarande vid liv och ansluten till internetnätverket.

Det här är några sätt att spåra den förlorade OPPO-mobiltelefonen från ApkVenue den här gången, gäng.

Genom att göra tricket för att hitta en förlorad OPPO-mobiltelefon ovan behöver du inte bry dig om att spåra en förlorad mobiltelefon med en IMEI som inte nödvändigtvis fungerar.

Ytterligare en viktig sak som ApkVenue vill påminna om, som ett förväntande steg, bör duInstallera säkerhetsapplikationen som ApkVenue nämnde ovan, ja!

För senare kan du göra det lättare att ta reda på var en förlorad OPPO-mobiltelefon befinner sig.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found