de bästa Bluetooth-multiplayer-spelrekommendationerna för Android

Att spela spel med vänner i multiplayer är kul, speciellt om du inte behöver internet för att spela behöver du bara en Bluetooth-anslutning. Vill du veta listan?

Vanligtvis gör du det det finns ledig tid under urtagningen eller gå hem från jobbet vad gör du? Spelar spel Mobile Legends eller ström filmen är den rätta. Men det slösar bort din kvot.

Så om du har ledig tid men din kvot är begränsad har ApkVenue den här listan 10 Bluetooth-spel för flera spelare att du kan spela med vänner.

Genom att spela spel med vänner är det inte kul med din egen smartphone!

  • Lista över vinnare av Game Awards 2018 | Måste försöka spela!
  • 20 rekommenderade bästa öppna världsspel 2019 för PC & PlayStation 4

10 bästa Bluetooth-spel för flera spelare

Att spela multiplayer-spel är kul. Problemet är att du inte bara kämpar för poäng Leaderboard, men konkurrerande färdigheter direkt i spelet.

ApkVenue ger dig en lista över flerspelarspel Blåtand för Android-telefoner. Du kan också ladda ner direkt detta Bluetooth-multiplayer-HP-spel eftersom ApkVenue redan gav nedladdningslänken nedan!

10. GT Racing 2: The Real Car Experience

Det första Bluetooth-flerspelarspelet som ApkVenue kommer att rekommendera dig är GT Racing 2: The Real Experience. Bergenre tävlingskan du tävla snabbt med dina vänner.

Detta Bluetooth-spel för flera spelare är ännu mer intressant eftersom det har 71 officiellt licensierade bilar. Dessutom har spelet cirka 1400 evenemang som du kan slutföra, inklusive Klassiska lopp, Dueller, Knockoutoch Omkörningar.

Vill du veta andra rekommendationer om racingspel? Öppna bara länken nedan!

VISA ARTIKLAR
InformationSpecifikation
UtvecklareGameloft
GenreTävlings
Recensioner (Antal granskare)4.3 (1.721.961)
Storlek30 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum21
Ladda nerLänk

9. Respawnables - FPS specialstyrkor

Vill du spela ett spel som erbjuder spänning? Du kan prova spel Respawnables - FPS Special Forces. Detta spel tillhör kategorin tredje person shooter som kan spelas off-line såväl som uppkopplad.

Du kan välja en karaktär enligt dina färdigheter: Thumper Gun Man, Prickskytt, Special Ops Soldier, fram tills Rifleman. Fråga inte vilken typ av vapen, börja Hagelgevär till MP5 maskingevär, Allt är tillgängligt!

Vad som är klart, när du spelar detta spel med dina vänner kommer du att glömma tiden på grund av det roliga att spela!

InformationSpecifikation
UtvecklareDigital Legends Entertainment SL
GenreHandling
Recensioner (Antal granskare)4.4 (1.544.290)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda nerLänk

8. Världsrobotboxning

Vill ha spel stridande vem använder inte människor som karaktärer? Du kan välja Världsrobotboxning. Du kommer att styra en robot för att slåss i ringen.

Vad som är kul med det här spelet är att du kan utmana dina vänner via nätverket Lokal WiFi såväl som Blåtand. Så det här spelet är lämpligt att spela tillsammans. Ursprungligen får du inte riktiga slag om du förlorar!

Glöm inte att spela det här spelet förbättra dina robotkunskaper för att vara mer pålitlig när du besegrar dina motståndare.

InformationSpecifikation
UtvecklareReliance Big Entertainment (UK) Private Limited
GenreHandling
Recensioner (Antal granskare)4.4 (2.269.896)
Storlek45 MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum4.0.3
Ladda nerLänk

7. Farming Simulator

Vem sa att jordbruksteman inte kunde vara intressanta spel? Farming Simulator är ett levande bevis på att det att vara jordbrukare också kan vara mycket utmanande. Dessutom kan du spela med dina vänner i Bluetooth-läge.

Med detaljerad 3D-grafik kommer du att känna dig som hemma när du spelar det här spelet länge. Du måste plantera olika typer av växter som vete, raps, fram tills majs att sälja och få så mycket vinst som möjligt.

Förutom det måste du också ta hand din husko genom att regelbundet mata honom. Du kan också rekrytera en assistent som hjälper dig att ta hand om din gård!

InformationSpecifikation
UtvecklareGIANTS-programvara
GenreSimulering
Recensioner (Antal granskare)4.5 (604.150)
Storlek51 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum2.3.3
Ladda nerLänk

6. BombSquad

Vill du ha ett frenetiskt multiplayer-spel? Du måste prova det här spelet. Bombsquad är ett spel som kan spelas av 8 personer samtidigt, antingen via Bluetooth eller ett lokalt internetnätverk.

I det här spelet kommer du att behandlas på många typer av spel, från att slåss om flaggan till hockey. Naturligtvis, huvudkonceptet för Bombsquad är att kasta så många bomber som möjligt för att förlama motståndarens rörelse.

Med kontroll pekskärmdet är lätt, du kommer att göra beroende av att spela spel detta med dina vänner.

InformationSpecifikation
UtvecklareEric Froemling
GenreHandling
Recensioner (Antal granskare)4.5 (679.933)
Storlek51 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum2.3.3
Ladda nerLänk

5. BADLAND

Tilldelas som ett spel sidovridande actionäventyr bäst, BADLAND måste ingå i listan över spel som du måste spela på din mobiltelefon. Dessutom presenterar detta spel grafik som förstör ögat.

Inte bara spela ensam, du kan också bjuda in dina vänner att spela tillsammans eftersom det här spelet är utrustat med lägen lokalt multiplayer. Du kan välja att hjälpa varandra eller till och med slå ner varandra.

InformationSpecifikation
UtvecklareFrogmind
GenreÄventyr
Recensioner (Antal granskare)4.5 (1.521.056)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda nerLänk

4. Minecraft

För den här tror jag att många redan vet. Minecraft är ett av de bästsäljande spelen någonsin. Att utforska den oändliga världen och bygga vad du vill är huvudattraktionen.

Minecraft har fyra spellägen, nämligen Överlevnad, Hardcore, Kreativoch Åskådare. Tyvärr är detta spel inte tillgängligt gratis. Du måste köpa Rp. 99.000 för att kunna spela det.

Du kan också spela med upp till tio av dina vänner oavsett vilken plattform du spelar på Android, Windows, eller iOS.

InformationSpecifikation
UtvecklareMojang
GenreArkad
Recensioner (Antal granskare)4.5 (2.534.396)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda nerLänk

3. Mortal Kombat X

Vill du spela ett spel med stridsgenren med dina vänner? Om så är fallet bör du försöka Dödlig strid X producerad av Warner Bros. Internationella företag detta.

Naturligtvis är du redan bekant med namn som Scorpion, Johnny Cage till Sonya. Du kan skapa ditt eget lag för att tävla styrka i läge 3 mot 3.

Det är bara det här spelet är ganska tungt, så det rekommenderas att du spelar det på en mobiltelefon med RAM ovan 1 GB och det finns lika mycket ledigt utrymme tillgängligt 1,5 GB.

InformationSpecifikation
UtvecklareWarner Bros. Internationellt företagande
GenreHandling
Recensioner (Antal granskare)4.5 (3.241.800)
Storlek20 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.0
Ladda nerLänk

8-Ball biljard

Biljardfans kan ha spelat tidigare 8-Ball biljard. Tillverkad av Miniclip.com, detta spel har laddats ner mer än etthundra miljoner gånger och få poäng 4.5.

Naturligtvis kan du spela med dina vänner med hjälp av en Bluetooth-anslutning. Utmana dina vänner att bevisa vem bland er bäst på att spela biljard, även om det bara är i spelform.

InformationSpecifikation
UtvecklareMiniclip.com
Genresporter
Recensioner (Antal granskare)4.5 (15.263.850)
Storlek53 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.0.3
Ladda nerLänk

1. Sea Battle 2

Det senaste rekommenderade spelet som ApkVenue ger dig är Sea Battle 2 producerad av BYRIL. Konceptet med detta spel är en fartygsslag, där vi måste kunna gissa var motståndarens fartyg är

För att göra det mer intressant erbjuder detta spel också ytterligare funktioner som plan, u-båt, radar till havsminor. Du måste vara bra på att placera ditt skepp så att det inte lätt drabbas av fiendens attacker.

Förutom att använda Bluetooth kan du också spela detta spel på samma mobiltelefon. Detta spel har också rankningssystem. Ju oftare du vinner, desto högre blir du.

InformationSpecifikation
UtvecklareBYRIL
GenreHandling
Recensioner (Antal granskare)4.6 (594.389)
Storlek32 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.0
Ladda nerLänk

Det är gänget med tio rekommendationer Bluetooth-multiplayer-spel det mest spännande att spela tillsammans med vänner. Dessa spel är perfekta för dig som inte har en riklig kvot. Glad att prova det!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found