5 bästa emoji-tangentbordsprogram för Android

Prova då och då Android-emoji-tangentbordsprogrammet nedan som kan användas för din favoritsmartphone. Inte bara roligt och mer intressant, dessa applikationer kan göra dina chattar ännu mer spännande!

Är du uttråkad om du bara använder standardtangentbordet på Android? Kom igen, prova ibland Android-emoji-tangentbordsprogrammet nedan som kan användas för din favoritsmartphone. Inte bara roligt och mer intressant, dessa applikationer kan göra dina chattar ännu mer spännande!

I den här artikeln kommer jag att lista 5 Tangentbordsprogram Bästa Emojis för Android för att lägga till stil chatt du är med vänner eller krossa. Kom och titta!

  • Hur man installerar iPhone-emojis på en Android-smartphone
  • Hur man använder långfingeremoji och kondomemoji på WhatsApp

De 5 bästa Emoji-tangentbordsprogrammen för Android

1. Swiftmoji - Applikation för att hitta och rekommendera emojis

Ladda ner SwiftKey-produktivitetsappar

Swiftmoji är ett Android-emoji-tangentbordsprogram som ger mycket emojis. Du kan säga att den här applikationen är en ordbok för emojis. Det stora antalet tillgängliga emojis kommer att förvirra dig. Med Switfmoji blir det inte längre svårt för dig att hitta rätt emoji för oss att skicka till våra vänner. Försök.

2. Tenor GIF-tangentbord

Apps Productivity Tenor, Inc. LADDA NER

Tenor GIF-tangentbord är den mest lämpliga applikationen som letar efter GIF-filer för att kunna skicka till våra vänner just nu chatt. Om du någonsin har använt Giphy måste du förstå hur den här Android-emoji-tangentbordsappen fungerar. De tillgängliga GIF-bilderna är också många val, vi kan välja från den trendiga GIF, den mest använda GIF. Du kan också söka enligt de nyckelord du anger. Oroa dig inte, för de tillgängliga GIF-bilderna är väldigt lätta att använda, så de kommer inte att använda din smartphone-internetkvot.

3. CopyPasta - applikation som samlar emoticon-baserad text

Roymunson Studios Produktivitetsappar LADDA NER

Innan det finns GIF och emojis måste vi ha känt emojis med former som bilden nedan:

Men även om det är ganska gammalt finns det fortfarande många som gillar dessa textemojis. Kanske på grund av dess unika egenskaper som gör att denna typ av emoji fortfarande är efterfrågad. Med CopyPasta behöver du inte bry dig om att göra din egen uttryckssymbol textbaserad. CopyPasta kommer med mycket mer uttryckssymboler gjord med karaktärer som ser ut som en viss unik bild.

4. Kika Keyboard - Allt finns på ett tangentbord

Apps Productivity Kika Keyboard Team LADDA NER

Kika Keyboard är en emoji-tangentbordsprogram för Android som är snabbare än Tenor när det gäller att hitta GIF-bilder. Denna applikation kommer också omedelbart att rekommendera emojis enligt vad vi skriver i meddelandefältet chatt. Genom att installera ett Android-tangentbordsprogram som heter Kika Keyboard behöver du inte längre installera applikationer som CopyPasta och Tenor GIF. Databas Emojis i denna applikation klassificeras också som mycket, det finns uttryckssymboler som klistermärken och bilder i form av ASCII som är coola och unika.

5. Keyboard Hub - Sök på webben, översättare, synonymer, dokument och kontaktinformation

Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

Nu har ett Android-emoji-tangentbordsprogram som liknar Gboard anlänt till Android. Hub Keyboard-applikationen gjordes för Android efter att Gboard tidigare bara fanns på iPhone. Hub Keyboard-applikationen gör en sökning om du skriver in den, då kan vi ange informationen för kontakten och telefonen utan att behöva byta skärm. Vi kan också översätta text från ett språk till ett annat och kan söka efter synonymer.

Av de flera ansökningarna ovan, vilken applikation lockade dig? Svara i kommentarfältet ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found