Så här loggar du ut och ändrar BBM-kontot på Android utan att avinstallera

Förvirrad finns det ingen logga ut eller logga ut-knapp men vill ändra ditt BBM-konto, här är ett enkelt sätt att ändra ditt BBM-konto på Android utan att behöva avinstallera.

Om andra sociala mediekonton ger en knapp Logga ut Om du vill ta bort ditt konto och ersätta det med ett annat konto hittar du inte knappen i BBM-applikationen (BlackBerry Messenger). Sättet att ersätta ditt BBM-konto med ett annat konto är av avinstallera BBM och installera om.

Installera om BBM för att kunna ändra ditt BBM-konto och logga ut BBM-konton på Android är det mindre effektiva sättet att göra detta. I den här artikeln kommer jag att förklara hur du kan ersätta ditt BBM Android-konto med ett konto.

Så här ändrar du BBM-konto på Android utan avinstallation

På följande sätt kan du ersätta ditt BBM-konto med ett nytt eller befintligt BlackBerry ID-e-postmeddelande utan att behöva göra det avinstallera BBM Android. Sätt logga ut Du kan göra BlackBerry ID BBM på Android på alla typer av Android.

  • Hur man läser BBM-meddelanden utan att ge avsändare läsbetyg
  • Stäng av den här BBM-funktionen om du inte vill fastna när du tittar på porr
  • BBM Mod iOS: Ändra utseendet på BBM Android som den senaste versionen av BBM iPhone

Hur man ändrar BBM-konto på Android

Hur ändrar du ditt BBM-konto på Android? Här är hur logga ut BBM och ändra ditt BBM-konto samt ändra din BBM-PIN på Android utan behov avinstallera.

  • Se till att det du använder är den senaste versionen av BBM.

    BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER
  • Gå in i menyn Inställningar> Appar> Alla appar leta sedan efter BBM Android-applikationen.

  • Gör det Radera data senaste BBM-ansökan klicka på OK.

  • Om du har gjort Clear Data kan du automatiskt ändra ditt BBM-konto. Till logga in tillbaka, öppna bara BBM Android-applikationen.

Så här ändrar du ditt BBM-konto och logga ut BBM. Du måste veta innan du gör Clear Data, se till att du kommer ihåg ditt BlackBerry ID-konto. Om du glömmer ditt BBM-konto kan du använda det Det enklaste sättet att övervinna glömt BBM-lösenord på Android för att återställa BBM-lösenord.