7 bästa ntr-anime som får dig att gråta!

Vill du titta på en anime med NTR alias netorare-genren som involverar en kärlekstriangel eller mer? ApkVenue har den bästa rekommendationen!

Är du ett fan av komplicerade kärlekshistorier? Ibland gillar vi saker som det. Kanske för att de känner sig uttråkade av det förhållande de har.

Tja, anime har sin egen genre för att diskutera historier som denna, gäng. Hans namn är NTR eller netorare.

Den här gången vill ApkVenue ge en rekommendation bästa NTR-anime som du kan försöka titta på, kommer definitivt att få dig att gråta tills du gråter!

Bästa NTR-anime

I själva verket är NTR inte en officiell genre eller undergenre, gäng. NTR är bara en term som anime-fans ger för att säga anime som har en sådan konflikt.

Endast i Indonesien är NTR vilseledande som Nikung utan bromsar eller Nikung utan tvekan. Faktum är att denna NTR-genre-anime ofta innehåller ett tjockt kurvtagande element.

Så, vilka är de bästa anime-NTR-genrerna som ApkVenue skulle rekommendera?

1. Vitt album 2

Foto med tillstånd av: Zerochan

Den första NTR-anime som ApkVenue kommer att rekommendera dig är Vitt album 2. Anime romantik skola den här är känd för att kunna skära publikens hjärtan.

Denna anime berättar historien om en kärlekstriangel mellan en man mellan två kvinnor. Den ena är en skolidol, den andra är en pianist.

Många säger att de inte kunde hålla tillbaka tårarna när de tittade på denna anime. Klar, slut från denna anime kommer det att göra det svårt för dig att sova på grund av tankar!

DetaljInformation
Betyg7.83 (69.165)
Antal avsnitt13
Utgivningsdatum6 oktober 2013
StudioSatelight
GenreDrama, musik, romantik, skiva av livet

2. Aldnoah Zero

Foto med tillstånd av: Kotaku

Även om den ursprungliga anime var en genre handling, faktiskt Aldnoah Zero är en anime som infogar NTR-element även om det inte riktigt är det suger.

Det finns en kärlekstriangel mellan Kaizuka Inaho som kommer från jorden, Vers Allusia Asseylum från Mars och Troyard Slaine som också kommer från jorden men sidor med Mars.

Tja, Inaho och Slain tävlar båda om hjärtat av Vers, prinsessan av Mars, gänget. Garanterat slutet får dig att tro att du har problem med att sova!

DetaljInformation
Betyg7.54 (204.511)
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum6 juli 2014
StudioA-1-bilder, TROYCA
GenreAction, Militär, Sci-Fi, Mecha

3. Nagi no Asukara

Foto med tillstånd av: Zerochan

Anime Nagi no Asukara den här är inte bara kärleksaspekter som andra anime. Anledningen är att komplexiteten i det romantiska förhållandet som uppstår här involverar hela karaktären!

När du tittar på denna anime kanske du kommer ihåg filmen Aquaman. Anledningen är att denna anime berättar om människor som bor under havet.

Du gör dig redo att vara emotionell när du tittar på denna anime eftersom den kommer att presentera en superintensiv kärlekshistoria mellan alla karaktärer. Ännu en gång, alla karaktärer!

DetaljInformation
Betyg8.20 (150.969)
Antal avsnitt26
Utgivningsdatum3 oktober 2013
StudioP.A. Arbetar
GenreDrama, fantasi, romantik

Annan anime. . .

4. Kokoro Connect

Fotokälla: Kokoro Connect Wiki - Fandom

Om du tycker att en kärlekstriangel är vanlig, hur är det med en kärleks femkant? Du hittar detta i anime Kokoro Connect den här.

Denna film berättar historien om kärlekshistorien om fem vänner som tillbringar för mycket tid tillsammans tills de äntligen odlar kärlekens frön.

Vad är kul, vid ett tillfälle växlade deras kroppar med varandra!

Jämfört med andra anime på den här listan kan Kokoro Connect NTR-nivå sägas vara lätt och inte för krampig.

DetaljInformation
Betyg7.91 (242.989)
Antal avsnitt13
Utgivningsdatum8 juli 2012
StudioSilverlänk.
GenreSlice of Life, komedi, övernaturlig, drama, romantik, skola

5. Oregairu

Fotokälla: TheNerdMag

ApkVenue garanterar att du blir irriterad över huvudpersonen i anime Oregairu den här. Kärleken till triangeln är faktiskt enkel, men den är ganska invecklad.

Historien säger, det finns en asocial student som heter Hachiman som alltid tittade på negativiteten hos människorna omkring honom. Han stänger sig också från miljön.

På order av sin lärare gick han med i volontärklubben som innehöll Yukinoshita Yukino, en av de vackraste tjejerna i skolan.

Sedan hans klasskamrater, Yui Yugahama, gick också med i klubben. Det är här Yukino och Yui inser att de gillar samma person.

DetaljInformation
Betyg8.11 (365.669)
Antal avsnitt13
Utgivningsdatum5 april 2013
StudioHjärnans bas
GenreSlice of Life, komedi, drama, romantik, skola

6. Skoldagar

Fotokälla: YouTube

Anime Skoldagar har några sadistiska scenalias levrat blod, men den här anime innehåller också delar av NTR som utgör den suger.

Historien är att det finns en student som heter Makoto Itou som har en vacker flickvän som heter Kotonoha de lojala.

Tyvärr daterade Itou faktiskt med många andra tjejer. Klimaxet var när Itou anklagades för att ha impregnerat sin klasskamrat!

DetaljInformation
Betyg5.94 (246.100)
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum4 juli 2007
StudioTNK
GenreDrama, romantik, skola

7. Kimi no Iru Machi

Fotokälla: IMDb

Slutligen finns det Kimi no Iru Machi som ofta anses vara pionjären för populariteten för NTR-anime, gäng.

Denna anime berättar historien om en pojke som heter Kirishima Haruto som träffade en vacker kvinna som heter Eba Yuzuki.

De gillar varandra och har ett förhållande, det är bara Yuzuki plötsligt åker till Tokyo. Haruto bestämde sig för att följa honom och var tvungen att möta de hårda fakta.

DetaljInformation
Betyg7.08 (41.612)
Antal avsnitt12
Utgivningsdatum13 juli 2013
StudioGonzo
GenreSlice of Life, Drama, Romantik, Shounen

Så det är det NTR anime rekommendationer bästa versionen av JalanTikus. Faktum är att dessa anime gör suger, men ger oss många lektioner.

Vilken NTR-anime gillar du att titta på, gäng? Har du några andra rekommendationer? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.