10 av de senaste och bästa familjefilmerna genom tiderna

De bästa familjefilmerna är rätt program att titta på med dina barn och föräldrar. Gör mig rörd och full av moraliska budskap!

De bästa familjefilmerna är perfekta för dig att titta på när du är på semester med familjemedlemmar, som dina syskon, syskon och föräldrar.

När du var liten, har du också ofta tittat på sessioner tillsammans med dina föräldrar som Jaka, gäng?

Innan det fanns en sådan sak Mobile Legends, Är Jakas underhållning vanligtvis begränsad till uthyrning VCD som brukade spridas över hela Jakarta, gäng!

Tack vare förekomsten av dessa filmuthyrningar har ApkVenue möjlighet att titta på olika familjefilmer med Jakas föräldrar och syskon.

Tja, för de av er som också vill titta på spännande filmer med dina föräldrar, har ApkVenue utarbetat rekommendationer de bästa familjefilmerna för dig att se. Kolla in det!

Bästa familjefilmrekommendationer

Så länge ditt val är rätt kan film vara ett universellt medium som alla kan njuta av från äldre till dem som fortfarande går i grundskolan, gäng.

För dig som letar efter shower som är lämpliga att njuta av på semestern, här är rekommendationer 10 bästa familjefilmer 2020 från Jaka!

Bästa indonesiska familjefilm

Alla filmer som ApkVenue kommer att diskutera här, ingen av dem har oanständiga inslag men är fortfarande intressanta för vuxna, gäng.

Först och främst kommer Jaka att diskutera några av de bästa indonesiska filmerna med familjeteman eftersom vi alltid måste respektera lokala produkter.

1. The Pine Family (2019)

God morgon mamma, god morgon pappa, solen strålar idag. Vem är 90-talet som inte känner till den här ikoniska låtens lyriska bit?

Med utgångspunkt från en berättelse skriven av den avlidne Arswendo Atmowiloto på 70-talet, innan de utsågs till tvåloperor på 90-talet, Cemara-familjen slutligen utnämnd till film 2019.

Denna rörande familjefilm berättar historien om familjen till en liten flicka som heter Tall (Thistle Sasono) som bekant kallas Fikon.

Efter att ha lurats av en av deras släktingar var Ara och hennes familj tvungna att vara villiga att sälja sina tillhörigheter och flytta till en liten by mitt i ingenstans.

Även om detta drag ursprungligen var svårt att smälta upptäckte Ara och hennes familj gradvis att de fortfarande hade den mest värdefulla tillgången, nämligen familjen.

TitelCemara-familjen
leva3 januari 2019
Varaktighet1 timme och 50 minuter
ProduktionVisinema Pictures, Ideosource Entertainment, Kaskus
DirektörYandy Laurens
KastaNirina Zubir, Ringgo Agus Rahman, Widuri Sasono, et al
GenreDrama, familj
Betyg7.9/10 (IMDb.com)

2. Rainbow Troops (2008)

Som en filmatisering av de populära romanverken Andrea Hirata, filmer Rainbow Troops från Riri Riza var mycket efterlängtad innan den släpptes.

Berättar kampen för tio barn från en avlägsen by i Belitung Island, Riri Riza använder lokala barns talanger för att hålla filmen autentisk.

Med en vacker utsikt och godis ljudspår vilket är väldigt ikoniskt, den här bästa indonesiska familjefilmen kommer garanterat att ge leenden till publiken, gäng!

För de av er som lullas av den här fantastiska familjefilmen, Rainbow Troops följt av två filmuppföljare, Drömmaren och Edensor.

TitelRainbow Troops
leva25 september 2008
Varaktighet2 timmar 4 minuter
ProduktionMiles Films, Mizan Production
DirektörRiri Riza
KastaCut Mini Theo, Ikranagara, Tora Sudiro, et al
GenreÄventyr, Drama
Betyg7.8/10 (IMDb.com)

3. Kulari till stranden (2018)

Efter ett tag uppstod ett vakuum genre familjefilmer, kända regissörer Riri Riza är tillbaka med de bästa familjefilmerna från 2018 Kulari till stranden.

Den här gången var det en vacker syn Plengkung Beach i Banyuwangi som används som bakgrund av Riza, gänget.

Denna bästa familjekomedi-film berättar historien om konflikter Sam (Maisha Kanna) och hans kusiner, Happy (Lil'li Latisha), liksom ansträngningarna från Sams mor, Uci (Marsha Timothy) för att förena dem.

Konflikter mellan syskon har verkligen hittats och det är det som gör den här filmen så stor relaterbara för barn och föräldrar.

TitelKulari till stranden
leva28 juni 2018
Varaktighet1 timme 52 minuter
ProduktionMiles Films
DirektörRiri Riza
KastaMaisha Kanna, Lil'li Latisha, Marsha Timothy, et al
GenreFamilj
Betyg8.0/10 (IMDb.com)

Bästa familjefilm genom tiderna

Kärlek till indonesiska produkter betyder inte att vi måste förolämpa externa verk och nästa kommer Jaka att ge rekommendationer de bästa familjefilmerna från utsidan!

4. The Willoughbys (2020)

Vill du titta på roliga barnfilmer med syskon och föräldrar? Försök att titta Willoughbys, Okej! Även om det är en komediegenre har den här filmen en rörande historia.

Den här filmen berättar historien om fyra bröder som känner att de kan leva utan sina föräldrar. De försöker också vara fria från sina själviska föräldrar.

Eftersom ivrig efter lev lyckligt utan föräldrar, Willoughbys-bröderna planerade äntligen en semester för sina föräldrar att skilja sig från dem.

Men lyckades detta få de fyra syskonen att känna sig lättade? Eller saknar de bara sina föräldrar? Bättre bara titta på det, gäng!

TitelWilloughbys
leva22 april 2020
Varaktighet1 timme 32 minuter
ProduktionBron Animation, Creative Wealth Media
DirektörKris Pearn
KastaWill Forte, Maya Rudolph, Alessia Cara
GenreKomedi
Betyg90% (RottenTomatoes.com)


6.4/10 (IMDb.com)

5. Dora and the Lost City of Gold (2019)

Kom att tänka på det, seriefigurer Dora utforskaren som ofta frågar oss via TV är lite konstigt, gäng.

Lyckligtvis var det inte ett ögonblick absurd så som om anpassning live-action tecknad serie Dora och den förlorade staden av guld, en av de bästa familjefilmerna i 2019.

Här går vi med i Dora, (Isabela Moner), hans kusin, Diego (Jeff Wahlberg), och några av Doras vänner när de räddade Doras kidnappade föräldrar.

I den bästa Hollywood-familjefilmen är vi inbjudna att gå med i gymnasieversionen av Dora i hennes äventyr ala Indiana Jones i templet fullt av fällor på Sydamerika.

TitelDora och den förlorade staden av guld
leva9 augusti 2019
Varaktighet1 timme 42 minuter
ProduktionParamount Players, Walden Media, Screen Queensland
DirektörJames Bobin
KastaIsabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Pena, et al
GenreÄventyr, familj
Betyg84% (RottenTomatoes.com)


6.0/10 (IMDb.com)

Andra bästa familjefilmer genom tiderna ...

6. Paddington 2 (2017)

Inspirerad av karaktär Paddingtonbjörn väldigt ikonisk i England, kommer denna snälla björn garanterat att smälta hjärtan hos hela hans publik, gäng!

Fortsätter historien om sin föregångare, Paddington 2 berätta historien Paddington (Ben Whishaw) som anklagas för att ha stulit en bok.

Förtalet kastar Paddington i fängelse och filmen visar Paddingtons ansträngningar och Brun familj när du rensar Paddington-namnet.

Kvaliteten på den här bästa familjefilmen från 2017 är ingen tvekan om att Paddington 2 för närvarande har betyg 100% på filmwebbplatsen Ruttna tomater, gäng.

TitelPaddington 2
leva5 november 2017
Varaktighet1 timme 43 minuter
ProduktionStudioCanal, Anton, Amazon Prime Video
DirektörPaul King
KastaBen Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville, et al
GenreÄventyr, Komedi, Familj
Betyg100% (RottenTomatoes.com)


7.8/10 (IMDb.com)

7. Finding Nemo (2003)

Nästan alla de bästa animerade filmerna från Pixar-studior kan Jaka komma in här men för variation bestämmer ApkVenue att välja Hitta Nemo endast.

Netflix bästa familjefilm berättar om kamp Marlin (Albert Brooks), en fisk clown fisk på jakt efter sin förlorade son, Nemo (Alexander Gould).

På sin resa på öppet hav gick Marlin samman Dory (Ellen DeGeneres), en fisk blå tang som har kortvariga minnesproblem.

Föräldrar kan sympatisera med Nemos berättelse medan barnen kommer att bli lugnade av det undervattenslandskap som är mycket behagligt för ögat, gänget.

Som en sidoanteckning kan du också njuta Hitta Doris, denna uppföljare till den bästa familjefilmen som inte är mindre spännande. Måste titta!

TitelHitta Nemo
leva30 maj 2003
Varaktighet1 timme 40 minuter
ProduktionPixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
DirektörAndrew Stanton, Lee Unkrich
KastaAlbert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould, et al
GenreAnimering, Äventyr, Komedi
Betyg99% (RottenTomatoes.com)


8.1/10 (IMDb.com)

8. Inside Out (2015)

Som barn måste du ha känt det sorg är en känsla som är helt värdelös och bara slöseri med tid och ansträngning.

Tja, den stigma är vad animationsstudior vill klippa Pixar på film Ut-och in vilket illustrerar de känslor som rasar inuti oss.

Inrymt i medvetandet hos en tjej som heter Riley, den här filmen följer Joy (Amy Poehler) och Sorg (Phyllis Smith) och deras ansträngningar att hjälpa Riley.

I den här familjefilmrekommendationen visas att gråt och sorg har en plats i våra liv som gör den här filmen lämplig för lärande.

TitelUt-och in
leva19 juni 2015
Varaktighet1 timme 35 minuter
ProduktionPixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
DirektörPete Docter, Ronnie Del Carmen
KastaAmy Poehler, Bill Hader, Lewis Black, et al
GenreAnimering, Äventyr, Komedi
Betyg98% (RottenTomatoes.com)


8.2/10 (IMDb.com)

9. Wonder (2017)

Jaka är säker på att du som barn lärde dig att du inte borde bedöma någon efter deras fysiska utseende, eller hur?

Detta råd visas i filmen Undra där vi är inbjudna att bekanta oss med Auggie (Jacob Tremblay), ett barn som har en fysisk abnormitet i ansiktet.

Även om det var ett omedelbart mål mobbning, Auggie blev inte avskräckt av stödet från sina föräldrar och äldre syster.

Förutom Tremblay spelar den här bästa familjen dramafilmen huvudrollen Julia Roberts och Owen Wilson som Auggies föräldrar, gäng!

TitelUndra
leva17 november 2017
Varaktighet1 timme 53 minuter
ProduktionLionsgate, deltagare, Walden Media
DirektörStephen Chbosky
KastaJacob Tremblay, Owen Wilson, Izabela Vidovic, et al
GenreDrama, familj
Betyg85% (RottenTomatoes.com)


8.0/10 (IMDb.com)

10. Miss Granny (2014)

Även om huvudpersonerna är äldre, har Koreas bästa familjefilm fått titeln Fröken farmor har en mycket universell överklagande, gäng!

I den här filmen möts vi Oh Mal-Soon (Na Moon-Hee), en motbjudande mormor vars beteende har blivit en börda för hennes eget barn.

Efter att ha använt en fotografs tjänster hittar Mal-Soon sig ung igen och byter namn till Oh Doo-Ri (Shim Eun-Kyung).

Genom att imitera stilen till hans idol, den legendariska Hollywood-skådespelerskan Audrey Hepburn, vi är inbjudna att se Oh Doo-Ris löjliga beteende när han upprepar sin ungdom igen.

Denna enormt populära koreanska film har till och med varit på nyinspelning i flera länder, inklusive av Indonesien med titeln Söt 20 medverkade Tatjana Saphira, gäng!

TitelFröken farmor
leva22 januari 2014
Varaktighet2 timmar 4 minuter
ProduktionYeinplus Entertainment, CJ Entertainment
DirektörDong-hyuk Hwang
KastaEun-kyung Shim, Moon-hee Na, In-hwan Park, et al
GenreKomedi, Fantasy, Musik
Betyg80% (RottenTomatoes.com)


7.3/10 (IMDb.com)

Det är en lista med rekommendationer de bästa familjefilmerna från Jaka. Försök då och då att få din familj närmare att titta på filmen ovan tillsammans, gäng.

Livet är helt oförutsägbart, så istället för att vara upptagen med din egen mobiltelefon måste du vara smart med att använda den värdefulla tiden.

Vad tycker du om Jakas rekommendation ovan? Vilken av ovanstående filmer är din favorit? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish