vill du köpa en begagnad iphone? det här är hur man enkelt kontrollerar statusen för icloud iphone

För dig som vill köpa en begagnad iPhone, glöm inte att kolla iCloud på iPhone! Det här är ett sätt att kontrollera iCloud på iPhone så att du inte blir lurad.

När du köper iPhone, särskilt begagnade, saker som måste övervägas utöver mobiltelefonens fysiska tillstånd iCloud-status-hans. är iCloud på iPhone är fortfarande aktiv eller redanlogga ut.

Detta beror på att om iCloud-status fortfarande är aktiv och den tidigare användaren aktiverade funktionen Hitta min iPhone, chansen är att din iPhone kommer att vara låst när du återställer den till fabriksläge. Sedan, hur hur man kontrollerar iCloud på mobiltelefonen?

  • Detta är den sorgligaste iPhone-tortyrvideon som någonsin gjorts
  • 10 Android-smartphones med iPhone X-stil Bangs Screen
  • Denna video visar Face ID på iPhone X är verkligen farligt!

Hur man enkelt kontrollerar iPhone iCloud-status

Om du vill köpa en begagnad iPhone är det en bra idé att först kontrollera iCloud-statusen på mobiltelefonen. Den här gången kommer JalanTikus att dela hur man kontrollerar iCloud-status på en begagnad iPhone. Låt oss bara göra det!

  • Först och främst, öppna webbplatsen imei24.com vilken av dess funktioner kan kontrolleras iCloud-aktiveringslås på din iPhone med endast IMEI-numret. Ange numret när det är öppet IMEI i den angivna kolumnen och tryck på knappen Kolla upp.
  • Då kommer du att ges information om iPhone vars IMEI-nummer du angav i kolumnen tidigare. Informationen avser serienumret, Hitta min iPhone-status, iCloud-status, vad är din iPhone renovera eller inte, garanti och andra.

Tja, vad du behöver vara uppmärksam på när du vill köpa en begagnad iPhone är statusen för Hitta min iPhone såväl som iCloud. Om statusen för Hitta min iPhone är Av och dess iCloud-status Rena, betyder att iPhone är säker att använda.

Om de två statuserna är motsatta bör du dock be säljaren att göra det inaktivera iCloud och hitta min iPhoneförst. Eftersom detta är allt för din och din iPhone säkerhet någon gång. Det kan vara att din iPhone till och med en daglåsa om iClod-status fortfarande är fast.

Tja, där är det hur man kontrollerar iCloud på iPhone enkelt via webbplatsen imei24.com. Även om det ser trivialt ut är det nödvändigt när du vill köpa en begagnad iPhone så att du vet om iPhone fortfarande är ansluten till den gamla användarens iCloud eller inte.