lista över de senaste och bästa västerländska filmerna 2021

Den senaste westernfilmen 2021 kommer säkert att vara ett intressant val att följa med dig hemma. Kolla in den fullständiga rekommendationen för de bästa och senaste westernfilmerna här!

De senaste och bästa västerländska filmerna kan verkligen vara ett intressant alternativ om du är uttråkad av att titta på vissa filmer. Som till exempel indonesiska filmer, ja, gäng.

Speciellt när du tittar på filmer kan du komma åt det när som helst och var som helst, även via en smartphone-enhet. Bara beväpnad med en filmtittningsapplikation eller webbplats för filmströmning, då kan du njuta av dina favoritfilmer från bästa västerländerna.

Så, om vi talar om västerländska filmer mitt i den nuvarande pandemin, tror du att det finns en ny västerländsk film från 2021 som har släppts eller kommer att släppas denna årstid? Svaret är naturligtvis!

Är du nyfiken på att veta vad? Här har ApkVenue flera rekommendationer för de senaste västerländska filmerna 2021 som du kan se.

Senaste västerländska filmer 2021

Har du en plan att titta på en film på bio eller bara strömma hemma medan du ligger?

Även om de nuvarande pandemiförhållandena gör det mycket svårt för skådespelare inom filmindustrin att producera nya verk, finns det flera nya filmtitlar som äntligen släpps eller kommer att släppas snart i år.

För de av er som fortfarande är förvirrade över vilken film man ska titta på, kanske registrera er senaste westernfilmen 2021 följande kan hjälpa dig.

1. Ingen tid att dö

Saknar du dig för att se agent 007, James Bond, i kampen mot brott? Nu kan du se det igen i filmen Ingen tid att dö som planeras släppas den 2 april här!

Den längst löpande James Bond-filmen berättar om James Bond (Daniel Craig) som bestämde sig för att gå i pension som hemlig agent för att han ville leva i fred.

Tyvärr stördes hans önskan av hans utseende Felix Leater (Jeffrey Wright), James Bonds gamla vän från CIA som ber honom om hjälp.

TitelIngen tid att dö
leva2 april 2021
Varaktighet2 timmar 43 minuter
DirektörCary Joji Fukunaga
KastaDaniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek, et al
GenreAction, Äventyr, Thriller
BetygTBA

2. Mortal Kombat

Är en populär spelanpassningsfilm, Dödlig strid äntligen ryktas det att den ska släppas den 16 april, med figuren av en indonesisk skådespelare, Joe Taslim som en av spelarna.

Det är inte klart om berättelsen, men enligt rykten om att filmen live-action Detta kommer att fokusera på att diskutera rivaliteten mellan Scorpion och Sub-Zero.

I den här filmen spelar Joe Taslim Sub Zero som är känd för att ha en krigskaraktär med förmågan att kontrollera is.

TitelDödlig strid
leva16 april 2021
VaraktighetTBA
DirektörSimon McQuoid
KastaJessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, et al
GenreAction, Äventyr, Fantasy
BetygTBA

3. En lugn plats del II

För er av fans av skräckfilmer, En lugn plats del II som sänds den 23 april kan det här vara ett alternativ att titta tillsammans på din fritid.

Med Emily Blunt och ett antal andra kända skådespelare i huvudrollen, berättar den här filmen fortfarande historien om Evelyn Abbotts spänning när det gäller att skydda sina barn från terror. Efter att ha förlorat sin man i föregående film.

I den här filmen sägs ursprunget till den mystiska varelsen som har dykt upp i den första filmen avslöjas. Du kommer ofta att hitta blodiga och läskiga scener i denna uppföljare.

TitelEn lugn plats del II
leva23 april 2021
Varaktighet1 timme 37 minuter
DirektörJohn Krasinski
KastaEmily Blunt, Millicent Simmonds, Cillian Murphy, et al
GenreDrama, skräck, Sci-Fi
BetygTBA

4. Svart änka

Hade planerat att sändas i maj förra året, en solofilm Svart änka äntligen kan du omedelbart titta på den den 7 maj, gäng.

Som titeln antyder kommer Black Widow-filmen enligt uppgift att fokusera på livet Natasha Romanoff genom att ta bakgrunden mellan filmen Captain America: Civil War och Avengers: Infinity War.

Trailern för Black Widow-filmen har sett mer än 45 miljoner gånger, laddad upp på Marvel Entertainment-kanalen. Är du mer otålig att titta på den?

TitelSvart änka
leva7 maj 2021
VaraktighetTBA
DirektörCate Shortland
KastaScarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbor, et al
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
BetygTBA

5. Godzilla vs Kong

Om det går som planerat har filmen titeln Godzilla vs Kong regi Adam Wingard släpps den 21 maj.

Det sägs att den här filmen kommer att fokusera på ursprunget till de legendariska monster som möts för första gången på MonsterVerse.

Det sägs att du kommer att hitta många våldsscener i den här monster-temafilmen, så det är inte förvånande att Godzilla vs Kong-filmen äntligen vann PG-13-betyg.

TitelGodzilla vs Kong
leva21 maj 2021
VaraktighetTBA
DirektörAdam Wingard
KastaMillie Bobby Brown, Alexander Skarsg rd, Eiza Gonz lez, et al
GenreAction, Sci-Fi, Thriller
BetygTBA

6. Cruella

Lägger till en befintlig serie Disney-filmer, med titeln filmer Cruella med Emma Stone i huvudrollen kan du äntligen se den 28 maj.

Den här filmen spelades in i London på 1980-talet och visar Cruellas liv när hon var ung tillsammans med sina medarbetare. Jasper och Horace.

Cruella själv är känd som en Disney-skurk som verkligen hatar dalmatiska hundar och är fast besluten att kidnappa henne och göra henne till en päls.

TitelCruella
leva28 maj 2021
VaraktighetTBA
DirektörCraig Gillespie
KastaEmma Stone, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, et al
GenreKomedi, brott
BetygTBA

7. Fast & Furious 9

Den näst bästa och senaste västerländska filmrekommendationen, nämligen Fast & Furious 9 som kombinerar action scener med bil racing action.

Man berättar historien om familjen konflikten i Toretto Jakob (John Cena) vem är en bror Dom (Vin Diesel) återkommer nu och blir en ny fiende för sin bror.

Om enligt plan kommer serien av den populära filmen The Fast & the Furious att släppas i teatrar den 28 maj.

TitelFast & Furious 9
leva28 maj 2021
Varaktighet2 timmar 25 minuter
DirektörJustin Lin
KastaVin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, et al
GenreAction, äventyr, brott
BetygTBA

8. Ghostbusters: Afterlife

Kombinera fantasy- och komedigenrer, film Ghostbusters: Afterlife lägger till i sortimentet av de senaste västerländska filmerna den här gången som släpps 2021.

Själva handlingen i filmen berättar om en familj Callie (Carrie Coon) och hennes två barn som flyttade till en liten stad. Där ockuperar de huset till Callies far, som visar sig vara en spökjägare.

Historien fortsätter tills de två barnen indikerar att de kommer att följa sina föregångares fotspår för att bli spökjägare. Hur har de kul när de jagar spöken? Du kan titta på den här filmen den 11 juni, ja!

TitelGhostbusters: Afterlife
leva11 juni 2021
VaraktighetTBA
DirektörJason Reitman
KastaFinn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon, et al
GenreKomedi, Fantasy
BetygTBA

9. Wonder Woman 1984

Även om det faktiskt släpptes i slutet av förra året, men Wonder Woman 1984 är fortfarande en av de nyaste västerländska filmerna vars historier är intressanta att titta på.

Denna film gjord av DC Entertainment har fortfarande en figur Diana Prince (Gal Gadot) som den här gången uppmanas att arbeta som antropolog för kulturen i den antika Medelhavscivilisationen.

Fram till en dag konfronterades han av två nya fiender, varav en var hans egen medarbetare. Hur är Dianas kamp mot dessa två fiender?

TitelWonder Woman 1984
leva25 december 2020
Varaktighet2 timmar 31 minuter
DirektörPatty Jenkins
KastaGal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, et al
GenreAction, äventyr, Fantasya
Betyg60% (RottenTomatoes.com)


5.5/10 (IMDb.com)

Andra senaste västerländska filmer ~

10. Mulan

Live-actionfilm Mulan slutligen officiellt släppt den 4 september 2020 då här, gäng.

Filmen, som är anpassad från en kinesisk legend, Hua Mulan, berättar historien om en heroisk kvinnlig karaktär från Kina som heter Mulan som förkläder sig som en man för att bekämpa hunterna.

Tyvärr gick dock förklädnaden inte smidigt på grund av de många hinder som måste ställas inför.

För de av er som är nyfikna på historiens fortsättning, kommer den senaste indonesiska sub-action westernfilmen säkert att släppas på filmströmningstjänster Disney Plus Hotstar.

TitelMulan
leva4 september 2020
Varaktighet1 timme och 55 minuter
DirektörNiki Caro
KastaYifei Liu, Donnie Yen, Li Gong
GenreAction, Äventyr, Drama
Betyg77% (RottenTomatoes.com)


5.6/10 (IMDb.com)

11. Tenet

För att främja internationell spionering i ett försök att förhindra tredje världskriget, Grundsats är en av de nyaste västerländska filmerna som är synd att missa.

Regisserad av veteranregissören Christopher Nolan berättas att en huvudperson (John David) och hans partner Neil (Robert Pattinson) försöker stoppa tredje världskriget med tidsinversion.

Inte bara erbjuder den en spänd story, Tenet-filmen förutspås också vara en av filmerna med de dyraste produktionskostnaderna, du vet!

Vad är dessa kostnader värt det med historien den erbjuder? Titta bara på filmen!

TitelGrundsats
leva3 september 2020 (USA)
Varaktighet2 timmar och 30 minuter
DirektörChristopher Nolan
KastaJohn David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki
GenreAction, Sci-Fi
Betyg74% (RottenTomatoes.com)


7.9/10 (IMDb.com)

12. Ava

Trött på romantiska västerländska filmer? Om så är fallet kan du prova att titta på en film aktionskriminalitet titel Ava regissör Tate Taylors arbete, gäng!

Denna film berättar en figur Ava (Chastain), en dödlig mördare som arbetar för en hemlig organisation. Han är också specialiserad på att hantera högprofilerade mål.

Men en dag gick inte ett uppdrag han arbetade med bra, så han tvingades kämpa för sin överlevnad. Är det?

TitelAva
leva25 september 2020 (USA)
Varaktighet1 timme och 36 minuter
DirektörTate Taylor
KastaJessica Chastain, John Malkovich, Common
GenreAction, Brott, Drama
Betyg17% (RottenTomatoes.com)


5.3/10 (IMDb.com)

13. Den 2: a

Fortfarande från raden av Hollywood-actionfilmer, Den 2: a berättar om en hemlig agent som heter Vic Davis (Ryan Phillippe) som var inblandad i en strid med en terroristgrupp medan han plockade upp sin son.

Som agent är Davis högt utbildad i att använda skjutvapen och strid. Han använder sina färdigheter för att stoppa terroristernas handlingar.

Men vem skulle ha trott att Davis skulle hitta sanningen som han aldrig hade föreställt sig förut.

TitelDen 2: a
leva1 september 2020 (USA)
Varaktighet1 timme 33 minuter
DirektörBrian Skiba
KastaChris Jai Alex, Samaire Armstrong, Richard Burgi
GenreHandling
Betyg- (RottenTomatoes.com)


5.2/10 (IMDb.com)

14. Grönland

Nästa nyaste västerländska film finns där Grönland som tar actiongenren blandad med thriller som är mycket spänd.

Hur inte, du kommer att presenteras med en berättelse med temat jordens förstörelse, aka apokalypsen, gänget. Det sägs att jorden förstördes av en komet som föll från yttre rymden.

John Garrity (Gerrard Butler) försöker också rädda sin fru och sitt barn från den oväntade katastrofen och hitta ett säkert gömställe.

För dig som gillar dommedagsfilmer kan Grönland vara ett intressant val.

TitelGrönland
leva25 september 2020 (USA)
Varaktighet1 timme och 59 minuter
DirektörRic Roman Waugh
KastaGerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd
GenreAction, Thriller
Betyg- (RottenTomatoes.com)


6.5/10 (IMDb.com)

Om du vill se de senaste och bästa actionfilmerna 2021 kan du besöka följande artiklar:

VISA ARTIKLAR

Best Western Film

Om ovanstående är några av de senaste västerländska filmerna som sänds digitalt eller i teatrar i slutet av 2020 till hela 2021, är det nu dags för ApkVenue att berätta några bästa västerländska filmen.

Men eftersom vi fortfarande är i början av 2021 kommer listan att domineras av de bästa västerländska filmerna från 2020. Trots det är historien fortfarande mycket värt att titta på, verkligen!

Istället för att bli nyfiken, låt oss ta en titt på listan med rekommendationer nedan.

1. Blodskott

Blodskott är en superhjältefilm med i huvudrollen Vin Diesel. Den senaste västerländska filmen på den här är fortfarande riktigt fräsch i teatrarna.

Berättar historien om en marin namngiven Ray Garrison och hans mördade fru. Det återupplivades dock av forskare och stärktes av nanoteknik.

Även om han är stark som en superhjälte, blir Ray en superkrigare utan mening. Hans plötsliga återhämtning fick honom att inse att han var fast i en stor konspiration.

TitelBlodskott
leva11 mars 2020
Varaktighet2 timmar och 15 minuter
DirektörDave Wilson, David S F Wilson
KastaJohannes Haukur Johannesson, Vin Diesel, Eiza Gonzalez
GenreAction, Drama, Fantasy
BetygTuberkulos (RottenTomatoes.com)


5.6/10 (IMDb.com)

2. Den osynliga mannen

Det verkar som det är länge sedan vi kunde njuta av en bra skräckfilm på bio. Lyckligtvis har filmen titeln Den osynlige mannen lyckades fylla tomrummet.

Den här senaste västerländska filmen berättar en historia Cecilia, en tjej som äntligen lyckas fly sin galen, kränkande pojkvän.

En gång i tiden begick hans flickvän självmord och gav Cecilia ett arv. Cecilia kunde inte tro det och upplevde istället skräck från osynliga varelser.

TitelDen osynlige mannen
leva26 februari 2020
Varaktighet2 timmar 5 minuter
DirektörLeigh Whannell
KastaElisabeth Moss, Oliver Jackson Cohen, Aldis Hodge
GenreSci-Fi, Thriller, Skräck
Betyg91% (RottenTomatoes.com)


7.5/10 (IMDb.com)

3. The Wild of Call

Inte bara vuxna action- och skräckfilmer, du kan också titta på de bästa familjedramafilmerna Skriet från vildmarken på bion.

Den här filmen tar perspektivet hos en namngiven hushund Bock som kidnappades och såldes för att bli en slädhund.

Buck måste anpassa sig till sitt nya liv och hitta sin sanna plats i världen. Den här senaste västerländska filmen är perfekt för dig att titta på med din familj, gäng.

TitelSkriet från vildmarken
leva21 februari 2020
Varaktighet1 timme 40 minuter
DirektörChris Sanders
KastaKaren Gillan, Harrison Ford, Dan Stevens
GenreÄventyr, Drama, Familj
Betyg61% (RottenTomatoes.com)


6.9/10 (IMDb.com)

4. Sonic the Hedgehog

Om du är en spelare måste du vara bekant med Sonic the Hedgehog, snälla du? Japp, det här spelet har äntligen anpassats till storbilden, gänget.

Historien är att Sonic, som besöker jorden, måste arbeta med en polis för att besegra en ond forskare.

Forskare heter Dr. Robotnik Avsikten är att lyfta Sonic och dra nytta av Sonics hastighet för att styra världen. Även om det inte är så bra som förväntat, är den här filmen fortfarande underhållande.

TitelSonic the Hedgehog
leva26 februari 2020
Varaktighet1 timme 46 minuter
DirektörJeff Fowler
KastaJames Marsden, Ben Schwartz, Jim Carrey
GenreAction, Äventyr, Familj
Betyg64% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

5. Små kvinnor

Små kvinnor är en av de nyaste västerländska filmerna med 6 Oscar-nomineringar. Även om i slutändan bara vann den bästa dräkten, är den här filmen en av de bästa västerländska filmerna i början av 2020.

Berättar om fyra unga kvinnor och bröder som har besatthet och ambitioner. De fyra går olika för vad de tror.

Denna film är den sjunde anpassningen av romanen bästsäljare en release från 1868 skriven av Louisa May Alcott. Du måste verkligen titta på det, gäng!

TitelSmå kvinnor
leva13 februari 2020
Varaktighet1 timme 43 minuter
DirektörGreta Gerwig
KastaTracy Letts, Florence Pugh, Saoirse Ronan
GenreDrama, romantik
Betyg94% (RottenTomatoes.com)


8.0/10 (IMDb.com)

Det är inte bara filmerna ovan som får oss att känna oss uttråkade när vi tittar, bara titta på filmscenerna nedan. Garanterat att göra dina egna leenden.

VISA ARTIKLAR

6. 1917

1917 är en film som efterlämnas mycket av krigsfilmfans. Anledningen är att den här filmen lyckades stjäla 11 Oscar-nomineringar, till och med vunnit Bästa bilden i gyllene glob i går.

Filmen från 1917 berättar historien om två brittiska soldater som får ett farligt uppdrag att rädda 1600 personer under första världskriget.

Det som gör den här filmen cool är inte bara stridscenerna. Det är just dialogen och den rörande handlingen som lockar filmen av regissören Sam Mendes detta.

Titel1917
leva25 december 2019
Varaktighet1 timme och 59 minuter
DirektörSam Mendes
KastaDean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
GenreDrama, krig
Betyg90% (RottenTomatoes.com)


8.7/10 (IMDb.com)

7. Framåt

Framåt är den senaste westernfilmen som släpps Disney Pixar. Därför är den här filmen lämplig för hela familjen att titta på.

Ligger i en fantasivärld bebodd av imaginära varelser, som alver, sjöjungfrur, troll och många fler,

Denna film berättar historien om två bröder som försöker ta reda på om magi verkligen har försvunnit från världen.Dessutom försökte de också avslöja sin fars identitet genom den trollstav han lämnade.

TitelFramåt
leva6 mars 2020
Varaktighet1 timme 42 minuter
DirektörOch Scanlon
KastaTom Holland, Octavia Spencer, Chris Pratt
GenreAnimering, Äventyr, Komedi
Betyg87% (RottenTomatoes.com)


7.7/10 (IMDb.com)

Bonus: ett enkelt sätt att kontrollera det mest uppdaterade bioschemat 2021!

Om du är intresserad av att titta på de bästa och senaste filmerna under året men inte förstår hur du kollar de senaste bioscheman behöver du inte oroa dig.

Artikeln nedan förklarar inte bara de uppdaterade visningstiderna i teatrarna, utan också information om biograferna som visar de senaste 2021-filmerna.

VISA ARTIKLAR

Detta är Jakas information om listan över de senaste och bästa västerländska filmerna vid detta tillfälle. Är det inte intressant att titta, gäng?

Du måste bara välja vilken genre och filmtitel som passar dina favoriter. Efter det kan du titta på det digitalt via filmtittningsapplikationen eller gå på bio, deh!

Vi ses igen i en annan intressant artikel ApkVenue! Glöm inte att lämna ett spår i form av kommentarer i den tillgängliga kolumnen, gäng.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba