5 funktioner i Android Terminal Emulator-applikationen, kan root?

Det finns 5 avancerade funktioner som Terminal Emulator-applikationen erbjuder. Något? Kom igen, lyssna på förklaringen.

Tack vare närvaron av mycket sofistikerade Android-applikationer har nu rollen som smartphones också en funktion som inte skiljer sig mycket från datorer eller datorer i allmänhet.

Med hjälp av en viss applikation kan du faktiskt använda din smartphone för att utföra uppgifter som vanligtvis utförs av en dator. Är det inte bra?

Det här gör att en Android-applikation som kallas Android Terminal Emulator ser speciell ut. Innan du diskuterar djupare om denna applikation, vet du, gäng, vad är Android Terminal Emulator?

Vad är Terminal Emulator?

Enkelt uttryckt är denna terminalemulator en applikation Endast Android som har en funktion som inte skiljer sig mycket från Kommandotolken (CMD) som finns på Windows eller Linux.

Även om det finns saker som skiljer sig mellan Terminal Emulator-applikationen och CMD, ligger det i kommandona eller koderna att köra denna applikation på en Android-smartphone.

Denna applikation kan låta bekant för vanliga människor, men de av er som redan känner till Android och Linux måste redan veta om denna Terminal Emulator-applikation.

Jack Palevichs utvecklarverktyg för appar LADDA NER

Avancerade terminalemulatorfunktioner

Den här applikationen visar sig ha några väldigt coola och olika funktioner, du vet, gäng. Vill du veta vad Terminal Emulator-applikationen kan göra? Kom igen, lyssna på följande förklaring.

Jack Palevichs utvecklarverktyg för appar LADDA NER

1. Påskynda internetanslutningen

Det finns massor av Android-applikationer som hävdar att deras applikation kan göra internetanslutningen på din smartphone snabbare. Tydligen kan denna terminalemulatorapplikation också göra samma sak.

Förutom att påskynda internetanslutningar hävdas denna applikation också kunna göra internetanslutningar mer stabila.

För att bearbeta detta kommando kan du skriva koden ping 8.8.8.8 sedan Stiga på. Låt sedan processen köras.

2. Kontrollera Android Smartphone-rotstatus

Vissa Android-användare föredrar att deras smartphone är i ett tillstånd som ärrot. För på det sättet kommer användarna att vara mer fria att ändra utseendet och inställningarna på sin smartphone.

om du är en ny Android-smarttelefonanvändare och är nyfiken på root-statusen på din smartphone kan den här applikationen hjälpa dig att ge informationen, vet du!

Terminal Emulator-applikationen kan kontrollera om din smartphone fortfarande är i ett tillstånd ursprungliga fabriksinställningar eller redan i anpassning.

För att köra det här kommandot öppnar du Terminal Emulator-applikationen och skriver sedan su sedan Stiga på. Om din smartphone är rotad visas ett meddelande Superanvändarförfrågan.

3. Mata ut Flashdisk från Android-smarttelefonen

De flesta smartphones idag har redan en funktion som gör att användare kan ansluta blixt till sin Android-smartphone, eller bättre känd som USB OTG.

Denna terminalemulatorapp kan också köra kommandokoder för att koppla bort din flash-skiva från en smartphone, eller så är vi vanligtvis bekanta med termen 'Mata ut' på datorn.

4. Att känna till status Byta Bagge

Byt RAM är en åtgärd där smarttelefonanvändare vill ha ett SD-kort som används som RAM. Detta baseras vanligtvis på flera applikationer som körs automatiskt igen när den stängs, så att RAM tar slut snabbt.

En av funktionerna i Terminal Emulator-applikationen kan också upptäcka om en process är Byta RAM på din smartphone är framgångsrik eller inte.

5. Gör Skärminspelning På en smartphone

En annan funktion som inte är mindre användbar är att spela in skärmaktivitet på en Android-smartphone. Du kan använda den här applikationen för att spela in skärmen på din smartphone utan att behöva installera en speciell skärminspelningsapplikation.

Så det är några av de viktiga funktionerna som Android Terminal Emulator-applikationen erbjuder, gäng. Det finns många andra intressanta Terminal Emulator-koder som verkligen är användbara också.

Är du intresserad av att prova det? Men du måste vara försiktig så att din smartphone förblir säker.