hur man klipper mp3-låtar för mobiltelefoner, det är enkelt!

Vill du hugga din favoritlåt som mobiltelefon? Behöver inte vara förvirrad, du kan följa handledningen om hur du skär MP3-låtar på din mobiltelefon för att göra din ringsignal.

Gillar du att lyssna på musik? Vad är din favorit låt? Ofta har vi våra favoritlåtar och vi älskar dem så mycket vi vill använd den som en ringsignal HP.

Tyvärr varar en låt väldigt lång. Under tiden föredrar vi att lyssna på den övre delen, även kallad kören.

Har du upplevt det också? Det stämmer, för den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla en lösning för dig.

Tricket är att klippa låten bara där vi vill ha den. Nyfiken? Här är tipsen hur man klipper en låt som ska användas som mobiltelefon.

Enkla sätt att klippa låtar på Android-telefoner

Du behöver inte bry dig om att använda en dator för att klippa dina favoritlåtar. Att klippa låtar på en Android-mobiltelefon är väldigt enkelt, vet du. Du kan använda ett program som heter Klangfärg.

Egentligen finns det många applikationer för att klippa och redigera låtar, men enligt ApkVenue är applikationen Timbre den mest praktiska och enkla för dig att använda.

Förutom att klippa låtar kan du också använda den här applikationen för att klippa videor, konvertera ljudformat, kombinera 2 filer samtidigt och så vidare.

Denna sångskärningsapplikation har storlek små och gränssnitt vilket är lätt att förstå. Så hur man använder det är också väldigt enkelt. Här är stegen för att klippa en MP3-låt:

Steg 1 - Ladda ner och installera Timbre-applikationen

  • Först och främst måste du först ladda ner Timbre-applikationen i Google Play Butik. Denna applikation kräver ett litet lagringsminne och kan också laddas ner gratis, vet du.

  • Om du öppnar Google Play Butik men ändå vill ladda ner kan du omedelbart klicka på länken nedan för att ladda ner Timbre-applikationen på din Android-telefon.

Produktivitet Xeus-appar LADDA NER
  • Installera den här låtskäraren som vanligt. Vänta sedan på att installationsprocessen är klar.

Steg 2 - Öppna Timbre-applikationen

  • När du har laddat ner och installerat öppnar du Timbre-programmet som redan finns på din mobiltelefon. Sedan delvis audio, klicka på alternativ Skära.

Steg 3 - Välj den låt du vill ha

Den tredje etappen av hur man klipper låten är välj en låt vilken du vill klippa, gäng. Låtar lagrade på din mobiltelefon kommer att läsas av denna applikation. Du måste bara trycka på låten du väljer.

Steg 4 - Redigera låten som du vill.

  • Nu kan du gå in i menyn redigering Klangfärg. Du kan justera vilken del du vill klippa. Vissa verktygJaka förklarade genom bilden nedan.

  • På skjutreglaget Välj ett intervall, kan du ange vilken del av låten du vill spara och vilken del av låten du vill klippa från ringsignalen.

  • Du kan också ändra mappar spara din redigerade låt och namnet på låtfilen du just redigerade.

Steg 5 - Spara låten

När du är klar med att klippa låtar trycker du på ikonen Sax. Nästa visas dyka upp bekräfta, om det är lämpligt, tryck bara på Spara att spara.

Steg 5 - Klar

På så sätt blir resultatet av att klippa låtar på denna Android gå direkt till mappen som du har bestämt tidigare. Filerna MP3-format, med en storlek som definitivt är mindre än originalfilen.

Förutom att göra det till en ringsignal kan du också göra det till ett larm eller en ton för din mobiltelefonavisering.

Hur man förbättrar MP3-ljudkvaliteten med Timbre

Förutom att användas för att klippa låtar, kan du också använda Timbre-applikationen för förbättra MP3-kvalitet som du redigerade, vet du.

Om du känner att volymen för den ringsignal som redigerats tidigare inte är tillräckligt hög kan du öka ljudvolymen.

Kolla in följande steg:

Steg 1 - Hur man ökar volymen

Det första sättet att öka ljudvolymen, öppna Timbre-applikationen igen. Efter det i delar audio välj ikonen Volym. Välj sedan ringsignalen vi redigerade tidigare, gäng.

Verktygen liknar fortfarande den första metoden.

Steg 2 - Justera volymen

Därefter kan du öka ljudvolymen genom att skjuta växla mot höger. Du kan förstärka ljudet upp till 2 gånger originalvolymen. Om du trycker på bildikonen Högtalare.

När det visas dyka upp, tryck på Spara för att spara resultaten redigering. Du kan öppna filen i mappen enligt vad du valde tidigare.

Så här gör du tipsen hur man skär en låt för ringsignal på Android från Jaka, gäng. Nu kan du lyssna på dina favoritlåtar som ringsignaler eller larm som väcker dig på morgonen.

Lycka till!

Läs också artiklar om Låt eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.