7 av de bästa Raditya Dik-filmerna någonsin, så roliga!

Är du förvirrad över att hitta en komedifilm som är typisk för ungdomar? Kolla in dessa rekommendationer för de 7 bästa Raditya Dika-filmerna från Jaka, gäng!

Nu finns det så många offentlig person i Indonesien, vars berömmelse har skjutit i höjden genom okonventionella kanaler, såsom YouTuber Framgång, Atta Halilintar.

Denna trend börjar utan tvekan från en siffra Raditya Dika, vars namn blir större tack vare hans personliga blogg, Manlig get, vilket är mycket populärt bland ungdomar.

Framgången med bloggen började så småningom sin karriär som författare och äntligen kulminerade i filmvärlden, Var Raditya Dikas film har dominerat indonesiska biografer, gäng!

7 bästa Raditya Dika-filmer

Raditya Dika har ett unikt karriärspår där än bara bloggare vanligt har han nu blivit underhållningsvärldens jättar i Indonesien.

Från filmvärlden, ståuppkomik, tills YouTuber, en mångkompenserad figur känd för sina dumma ord nu är hans namn gipsat överallt, gäng.

Han står inte bara framför filmskärmen, för den här skådespelaren har också samtidigt som regissör och manusförfattare allt på en gång.

Så, för er som redan är nyfikna på Raditya Dikas aktiviteter i filmvärlden, se rekommendationerna De 7 bästa Raditya Dika-filmerna från följande Jaka, gäng!

1. Kambing Jantan: The Movie (2009)

Vet inte, så älska inte det så att du bättre kan lära känna vem Raditya Dika är genom Raditya Dikas filmdebut, Kambing Jantan: Filmen År 2009.

Baserat på en roman med samma namn som sammanfattas från hans personliga blogg, berättar den här filmen historien Radits erfarenhet när han studerade i Australien.

Från LDR-problem med sin pojkvän och problem med att studera ekonomi som hon inte gillade lyckades Dika gör den här filmen så mycket relaterbara.

Den här filmen etablerar direkt Raditya Dikas talang i komediens värld genom observation och tydligt prat vilket gör honom till en förebild för ungdomar, gäng.

TitelKambing Jantan: Filmen
leva5 mars 2009
Varaktighet1 timme 58 minuter
ProduktionIndika Entertainment, Vito Production
DirektörRudy Soedjarwo
KastaRaditya Dika, Meity Josefina, Anggi Nasution, et al
GenreKomedi, Drama, Romantik
Betyg5.6/10 (IMDb.com)

2. Love Brontosaurus (2013)

Inte nöjd med att bara vara skådespelare i en film Kambing Jantan: Filmen, i Raditya Dikas film Älskar Brontosaurus, han försöker lyckan med att vara manusförfattare, gäng.

Anpassa Raditya Dikas andra roman, den här filmen berättar historien om hans förståelse av kärlek som blir cynisk efter att ha brutit upp med sin flickvän, Nina (Pamela Bowie).

Mitt i denna ångest mötte Dika med Jessica (Eriska Rein), en kvinna med ett unikt sinne fick honom att tänka om sin förståelse av kärlek.

Förutom skämt absurd från Raditya Dika, komikers roliga utseende Soleh Sholihun som Dikas agent, Kosasih, garanterar också att bjuda in mycket skratt, gäng!

TitelÄlskar Brontosaurus
leva8 maj 2013
Varaktighet1 timme 38 minuter
ProduktionStarVision Plus
DirektörFajar Nugros
KastaRaditya Dika, Soleh Sholihun, Eriska Rein, et al
GenreKomedi, Drama, Romantik
Betyg6.1/10 (IMDb.com)

3. Den rosa marsvin (2014)

Följer fortfarande traditionen med Raditya Dikas filmtitel snurra alltid på djur, här kommer Jaka att diskutera filmen Rosa marmot som har några konstigheter.

För det första är den här filmen Raditya Dikas första gång samtidigt som skådespelare och regissör i bredbildsfilmer efter att ha tidigare regisserat en serie Mikos lördagskväll.

För det andra, eftersom filmen berättar historien om Dika i gymnasiet, är den här filmen första gången Raditya Dika kommer att spelas av någon annan, för att vara exakt av Christoffer Nelwan.

Här kommer vi att bli inbjudna att se Raditya Dikas tid på gymnasiet med sin bästa vän, Bertus (Julian Liberty) och Cindy (Sonya Pandarmawan), liksom hans första kärlek, Ina (Anjani Dina).

De av er som har eller är för närvarande kär i vänner, måste titta på den här filmen som visar det den känslan ska inte bara hållas gömd, gäng!

TitelRosa marmot
leva8 maj 2014
Varaktighet1 timme 31 minuter
ProduktionStarVision Plus
DirektörRaditya Dika
KastaRaditya Dika, Christoffer Nelwan, Julian Liberty, et al
GenreKomedi, romantik
Betyg6.9/10 (IMDb.com)

4. Singel (2015) (Raditya Dikas roligaste film)

Efter att ha anpassat skrivandet av sin egen bok många gånger har denna trend äntligen förändrats i filmen Raditya Dika, Enda, som har en originalberättelseidé.

Denna friska luft visade sig vara effektiv eftersom enligt Jaka personligen Enda är Raditya Dikas roligaste film hittills även om man fortfarande granskar samma tema, gäng.

I den här filmen möts vi Ebi (Raditya Dika), a singel för livet i åldern 27 år som också är arbetslösa och fortfarande tigger om pengar från sina föräldrar.

Ebis liv förändras med ankomsten Ängel (Annisa Rawles) men innan han kunde närma sig Angel, var Ebi tvungen att möta Angel's "bror", Joe (Chandra Liow), som suger.

TitelEnda
leva17 december 2015
Varaktighet2 timmar 7 minuter
ProduktionSoraya Intercine Film PT
DirektörRaditya Dika
KastaRaditya Dika, Annisa Rawles, Chandra Liow, et al
GenreKomedi
Betyg6.8/10 (IMDb.com)

5. Hangout (2016) (Skräck Raditya Dika Film)

Ta genre fräsch men ändå ger Raditya dikas typiska filmskämt, Hänga är filma thriller komedi först skriven och regisserad av honom.

Här, 9 hemlandskändisar som var och en spelar sin egen parodi samlad på en ödeö lockad till ett filmprojekt.

När en efter en förlorar sitt liv måste de som är kvar kämpa för att rädda dig själv på egen hand och letar efter vem mördaren är, gäng!

Hjälpt av utseendet på löjliga YouTubers Bayu Skak, Hänga startade framgångsrikt en filmtrend i landet med kända YouTubers i huvudrollen.

TitelHänga
leva22 december 2016
Varaktighet1 timme 41 minuter
ProduktionSnygga filmer
DirektörRaditya Dika
KastaRaditya Dika, Soleh Solihun, Prilly Latuconsina, et al
GenreKomedi, Thriller
Betyg5.9/10 (IMDb.com)

6. Target (2018)

Framgång med hans experiment på Hänga, Raditya Dika försökte genast experimentera igen i filmen Raditya Dika, Mål, som bär genre filma handling.

Liknande Hänga, här kommer vi i kontakt med 9 hemlandskändisar ledde till en byggnad med lock av ett filmprojekt som heter Target.

Men det var en person som hälsade på dem Spelmästare ser ut som en galning Kontursåg vilket kräver att de gör det följ det befintliga scenariot om du vill överleva.

För er som är vana vid att se figuren av en filmskådespelare handlingWilly Dozan som alltid är macho, gör dig redo att se hans mycket feminina utseende här, gäng!

TitelMål
leva15 juni 2018
Varaktighet1 timme 33 minuter
ProduktionSoraya Intercine Film PT
DirektörRaditya Dika
KastaRaditya Dika, Cinta Laura Kiehl, Samuel Rizal, et al
GenreKomedi, Thriller
Betyg4.0/10 (IMDb.com)

7. Single Part 2 (2019) (Senaste Raditya Dika-filmen)

Efter fyra år fick vi äntligen den roligaste uppföljaren av Raditya Dika, Enkel del 2, som fortsätter historien Ebi (Raditya Dika) vars ålder är nästan tre huvuden.

Tyvärr åtföljs inte denna åldersökning av framstegen i hans kärleksliv där han fortfarande bara är en vän med sin idol. Ängel (Annisa Rawles).

Även om den här filmen inte kunde matcha sin föregångare, Enkel del 2 Framgång utforska mer mogna berättelseidéer jämfört med de flesta av Raditya Dikas filmer.

Istället för att fokusera på att hitta en kompis fokuserar den här filmen mer på Ebis ansträngningar för att öka hennes självförtroende och uttryckte sina känslor för Angel.

TitelEnkel del 2
leva4 juni 2019
Varaktighet2 timmar 8 minuter
ProduktionSoraya Intercine Film PT
DirektörRaditya Dika
KastaRaditya Dika, Annisa Rawles, Yoga Arizona, et al
GenreKomedi
Betyg7.2/10 (IMDb.com)

Det är listan De 7 bästa Raditya Dika-filmerna från Jaka, gäng. Tyvärr hade han själv sagt att han ville ta en paus från filmen efter Enkel del 2.

Så för att fylla i tomrummet kan du titta på Raditya Dika-filmen som Jaka har diskuterat ovan. Eller så kan du kolla rekommendationerna för de bästa komediefilmerna från ApkVenue, gäng!

Vilken är din favoritfilm från Raditya Dika? Föredrar du andra filmer som inte finns med på den här listan? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish