det enklaste sättet att skapa en YouTube-kanal (uppdatering 2020)

Vill du veta hur du skapar en YouTube-kanal för att tjäna pengar? ApkVenue har en fullständig handledning om hur du skapar en YouTube-kanal via den senaste PC & Android 2020

Du måste känna Atta Halilintar eller Ria Ricis, vilka är ikonerna för den berömda indonesiska YouTuber idag?

Så för de av er som vill bli lika kända som dem, finns det inget fel med att vara med och banbrytande för att skapa YouTube-videoinnehåll enligt dina intressen.

Men först måste du veta hur man skapar en YouTube-kanal, gäng. För de av er som inte vet hur, här kommer ApkVenue att granska fullständigt både på PC och Android!

Guide om hur du skapar en YouTube-kanal med pengar!

Fotokälla: youtube.com

Inte bara via PC, nu kan du också skapa en YouTube-kanal via mobiltelefon. YouTube tillåter för närvarande användare att skapa kanaler via mobilappen.

Inte bara Android-telefoner, ApkVenue kommer också att granska hur man skapar en YouTube-kanal på iPhone med tanke på det stora antalet iPhone-användare idag.

Villkoret är att du måste skapa ett separat Google-konto för att komma igång. Enkelt och riktigt enkelt, eller hur?

1. Hur man skapar en YouTube-kanal på en bärbar dator / PC

Till hur man skapar en YouTube-kanal på en PC eller bärbar dator den första kan du använda en mängd befintliga webbläsarprogram. Men den här gången använder ApkVenue Google Chrome, hur gör du det?

Glöm inte att ladda ner Google Chrome här först:

Google Inc. webbläsarappar LADDA NER

Steg 1 - Öppna Youtube-webbplatsen

 • Öppna först YouTube-webbplatsen (//www.youtube.com) i din webbläsare. Här går du bara till menyn Logga in om du inte har loggat in tidigare.

Steg 2 - Logga in på Gmail-konto

 • Gör sedan inloggningsstegen med det Gmail-konto som du har.

Steg 3 - Välj Youtube-ikonen

 • Om du är inloggad kan du nu komma till YouTube-profilmenyn. Nu för att skapa en YouTube-kanal för första gången är allt du behöver göra att klicka på profilikonen till höger och välja menyn inställningar.

Steg 4 - Skapa en ny kanal

 • Nästa steg i hur du skapar en YouTube-kanal är att klicka på fliken Konton och sedan välja meny Skapa en ny kanal.

Steg 5 - Ange namnet på din Youtube-kanal

 • Därefter ombeds du namnet på YouTube-kanalen som du vill skapa. Klicka i så fall på knappen Skapa kanal.

Steg 6 - Justera din kanalvy

 • Fram till detta steg har du lyckats skapa en YouTube-kanal på en PC eller laptop, gäng. För att förbättra ditt utseende klickar du bara på knappen Anpassa kanal.

 • Meny anpassa kanal Du kan öppna detta många gånger för att få din YouTube-kanal att se bättre ut.

Steg 7 - Lägg till profilfoto

 • Här kan du lägga till ett YouTube-profilfoto och en banner tillsammans med en beskrivning som beskriver din kanal. Spara när det räcker.

Steg 8 - Klar

 • Detta är det slutliga resultatet av YouTube-kanalen som du har skapat. Du behöver bara fylla i intressant och användbart videoinnehåll!

Hur du skapar en YouTube-kanal via PC är verkligen snabbare och mer effektivt, och du kan också gå rakt ladda upp färdigt innehåll till den här kanalen.

Så du behöver inte längre söka hur man aktiverar YouTube-kanalen eftersom det kommer att aktiveras automatiskt efter att kontoregistreringsprocessen lyckats.

2. Hur man skapar en YouTube-kanal på en Android-telefon eller iPhone

Inte bara via PC, nu kan du skapa en YouTube-kanal på din iPhone eller Android-telefon beväpnad med den officiella ansökan från Google.

Egentligen, hur man skapar en YouTube-kanal på Android och iPhone, stegen är desamma, så ApkVenue kombinerar instruktionerna nedan. Låt oss se hur!

Ladda ner applikationen först här:

Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

Steg 1 - Öppna Youtube-applikationen

 • Öppna YouTube-applikationen på din Android-telefon eller iPhone knacka profilikonen i det övre högra hörnet. Om du inte har gjort det logga in Du stannar här Logga in med ett Gmail-konto.

Steg 2 - Logga in på Gmail-konto

 • Kommer komma dyka upp för att lägga till ett Gmail-konto. Ange din e-postadress och lösenord.

Steg 3 - Skapa din kanal

 • Om du är inloggad på YouTube, knacka profilikonen tillbaka och du öppnar kontoinställningsmenyn.

 • KnackaMin kanal och du kommer att bli ombedd att ange namnet på YouTube-kanalen du vill skapa.

 • Om okej stanna knackaSkapa en kanalkillar. Vid denna tidpunkt är hur man skapar en YouTube-kanal på Android och iPhone nästan klar.

Steg 4 - Justera din kanalvy

 • Vänta några ögonblick och så börjar din YouTube-kanal. Du kan knacka ikon redskap för att anpassa skärmen.

Steg 5 - Ändra profilfoto

 • Här kan du ändra ditt profilfoto, din banner och din beskrivning precis som hur du skapar ett YouTube-konto på en dator.

 • I så fall trycker du bara på knappen tillbaka och så ser den anpassade kanalen ut. Saucy, eller hur?

YouTube-kanaler är nu en inkomstkälla för många människor. Om du är kreativ är innehållet ditt ladda upp kommer definitivt att sälja mycket.

Du måste följa stegen ApkVenue för att dela som ett sätt att skapa en YouTube-kanal på din mobiltelefon för att tjäna pengar.

BONUS: Så här tjänar YouTubers pengar!

Att skapa en YouTube-kanal är inte bara en hobby, gäng. Du kan också tjäna extraordinära inkomster många genom denna ena videostreamingsplattform.

Kanalägare som naturligtvis har tillämpat hur man skapar en YouTube-kanal på sin mobiltelefon eller dator kan samarbeta med YouTube och tjäna pengar.

Olika typer av annonser visas på videor som du laddar upp till YouTube om det är din kanal har uppfyllt vissa villkor.

ApkVenue har sammanfattat hur man skapar en YouTube-kanal på din mobiltelefon för att tjäna pengar som du kan följa i en av Jakas artiklar. Klicka bara på länken nedan för mer information.

VISA ARTIKLAR

BONUS: Villkor och hur man tjänar pengar på ett YouTube-konto, vilket gör det enklare att tjäna pengar!

Om din YouTube-kanal har vuxit är det nu din tid tjäna pengar, gäng. På det här sättet kan du få betalt för de videor som du laddar upp på YouTube.

Vill du veta hur och vilka villkor som måste uppfyllas? Du kan ta reda på mer genom att läsa ApkVenues följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Så det är så enkelt att skapa en YouTube-kanal på en Android-mobiltelefon, iPhone eller PC. Från och med nu, glöm inte attladda upp videoinnehåll till din kanal ja!

Att vara en berömd YouTuber är nu på samma nivå som en artist, både när det gäller inkomst och berömmelse.

Om du har andra tips och tricks om YouTube, tveka inte att göra det dela med sig i kommentarfältet nedan killar. Lycka till!

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.