hur man inte ses online på whatsapp

Det finns ett sätt att inte ses online på WhatsApp, gäng. På det här sättet kan du fritt chatta med WA när som helst utan rädsla för att bli fångad online!

Din pojkvän blev arg på WhatsApp för att du inte svarade direkt på chatten trots att han sågs online? Eller chattar chefen i WA efter jobbuppdateringar även om det redan är 10 på natten?

Visst vill du hitta ett sätt att fortsätta chatta med din pojkvän eller chef men vill inte visas online på WhatsApp, eller hur? Om du letar efter ett sätt att hindra WA från att ses online är det perfekt!

För den här gången kommer ApkVenue att ge tips om hur du ställer in WhatsApp så att det inte visas online på iPhone eller Android tills folk tror att du är offline.

För att göra WhatsApp osynlig online och skriva kan du följa handledningen hur man inte ses online på WhatsApp vilken ApkVenue kommer att förklara nedan!

Hur man förhindrar WhatsApp från att visas online och skriva

Förutom att göra WA-kontrollen finns det också ett sätt att få WA att se offline även om online som ApkVenue kommer att diskutera nu är väldigt enkelt, snabbt och inte kräver några ytterligare applikationer, gäng.

Denna online-indikator på WhatsApp används faktiskt för att ge mer komfort för sina användare, men ofta gör det faktiskt att användare känner sig obekväma.

Så att du inte är skyldig att rusa tillbaka till chefen eller krossa, här är följande hur man inte syns online på WA vilket är enkelt och praktiskt.

1. Hur man kan bli av med att skriva online på WhatsApp via inställningar

För dem som vill vara fria från avbrott i WhatsApp på helger, här är stegen för att göra WA inte synligt online av kontakter som du kan följa.

Steg 1: Öppna WhatsApp-applikationen

  • Öppna först Whatsapp och välj det trepunktsknappen som finns i det övre högra hörnet av WhatsAPP-menyn

Steg 2: Öppna inställningsmenyn

  • När det nya alternativfönstret öppnas öppnar du menyn inställningar eller Miljö i din WA-applikation.

Steg 3: Välj Kontomenyn

  • Välj meny konto eller konto för att ta fram nya alternativ för onlinestatus på din WhatsApp.

Steg 4: Klicka på Sekretessmenyn

  • Välj sedan menyn Integritet eller Integritet. Det är i den här menyn som du kan aktivera online-tid på WhatsApp.

Steg 5: Klicka på Senast sett

  • Klicka på menyn Senast sedd eller Senast sedd. Senast sedd Detta kommer att ge information om senaste gången du sågs online.

Steg 6: Stäng av senast sett status

  • Slutligen, välj Det finns inget eller Ingen så att din WhatsApp-status inte kommer att ses av någon.
  • Men om du bara vill att dina kontakter ska kunna se din online-status, välj Min kontakt.

Gjort! Det är väldigt enkelt att inte göra din WA osynlig online. På det här sättet behöver du inte vara rädd för att jagas av din chef eller pojkvän.

Metoden ovan kommer faktiskt bara att ha en tillfällig effekt. Om du öppnar WhatsApp och chattar med andra personer visas din status fortfarande online.

Men bli inte besviken än! ApkVenue har ett extra trick så att din WhatsApp online-status verkligen inte ser ut online. Så du behöver inte inaktivera WA tillfälligt.

Hur bli av med online-skrivning på andra WhatsApp ...

Förutom det sätt som WA inte syns online av kontakten ApkVenue som beskrivs ovan finns det fortfarande några ytterligare saker du kan göra, gäng.

Hur ser du inte alls online på WA? Se den fullständiga förklaringen nedan så att du inte blir mer nyfiken!

1. Ta bort profilfoto

Genom att radera ditt profilfoto kommer andra att lita på dig mer är helt inaktiv med WhatsApp eller med andra ord är du verkligen upptagen.

Att radera ditt profilfoto kan också ge intryck av att din anslutning är felaktig och så vidare. Därför blir WA-profilbilden som är putsad osynlig.

Hur man ser offline på WA är faktiskt väldigt enkelt, men logiskt kan vara en tvingande anledning när du frågas senare.

2. Svara WhatsApp på HP: s startskärm

Tja, om den här metoden är det mest effektiva och effektiva sättet. När du har inaktiverat ditt senast sett är du nu säker att se och svara på WhatsApp via HP: s startskärm du.

När du svarar på en WhatsApp-chatt via startskärmen på din mobiltelefon visas din WA-status inte alls online, gäng.

Men för att kunna tillämpa denna metod för att eliminera onlinetid på WhatsApp ordentligt måste du vara försiktig och inte skynda dig på inkommande meddelanden.

3. Ta bort statusen "Skrivning ..."

För att vara mer övertygande måste du också använda ett sätt så att WhatsApp inte verkar skriva på din mobiltelefon, gäng.

Detta sätt att göra WhatsApp inte synligt online och skriva kan bara göras med hjälp av den avancerade WhatsApp-applikationen, nämligen GB WhatsApp.

Denna applikation så att WA inte är online har många andra utmärkta funktioner, varav en inaktiverar WA-samtal.

Intresserad av att använda den här fantastiska applikationen, gäng? Du kan ladda ner den direkt via länken nedan.

Ladda ner GBWhatsApp här!

GBWhatsapp Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

4. Faken senast sett

Förutom hur du stänger av WhatsApp-onlinekoden som ApkVenue granskade ovan kan du också prova hur man gör falska Senast sett på WhatsApp, gäng.

Denna metod kan dock inte göras på den officiella WhatsApp-applikationen och kan endast göras med WhatsApp MOD APK, varav en är GBWhatsApp.

Tja, om du är nyfiken på hur du inte ska visas online på WhatsApp genom att fejka Last Seen, kan du se handledningen i artikeln nedan!

VISA ARTIKLAR

Hur? Hur man inte syns online på WhatsApp vilken Jaka granskade tidigare var väldigt lätt att prova, eller hur? Garanterat 100% FUNKTIONER!

Nu behöver du inte tänka på att svara på automatiska meddelanden och skynda dig längre. Livet kan vara lugnare och mer avslappnat.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Naufal.