hur man skapar ett PayPal-konto utan kreditkort [senaste 2020]

Hur du skapar ett PayPal-konto kan förvirra dig eftersom du inte har ett kreditkort. Tyst! Så här registrerar du dig för Paypal 2020 utan kreditkort ✅!

Hur man skapar ett PayPal-konto Det är nu alltmer eftertraktat av många människor eftersom det erbjuder bekvämlighet i online-transaktioner, särskilt för er som ofta handlar på e-handelssajter utomlands.

För de av er som inte vet är PayPal själv det bästa betalningsverktyget online bland internetanvändare från olika delar av världen. Nästan som OVO-betaltjänsten är det bara olika nivåer.

Tyvärr finns det fortfarande många som inte vet hur man skapar detta Paypal-konto 2020.

Tja, för de av er som är intresserade av att registrera ett Paypal-konto men inte förstår hur, kommer ApkVenue att berätta hur man registrerar PayPal 2020 utan kreditkort i sin helhet nedan.

Hur man skapar ett PayPal-konto + lägga till saldo utan kreditkort

Som ApkVenue har sagt ovan, PayPal är ett företag som tillhandahåller en slags överföringstjänst via e-post. Analogin är som checkar och postanvisningar på postkontoret, gäng!

Först var PayPal en sammanslagning av företag, det vill säga Konfidens med X.com 2000. Två år senare, världens auktionswebbplats, eBay, förvärvade detta företag.

Men 2014 beslutade eBay att separera PayPal för att bli ett oberoende företag. Hittills har PayPal använts av många människor för transaktioner online.

Inte bara för att köpa, PayPal kan också användas för att acceptera betalningar, gäng. Antag att du har kanal YouTube och tjäna pengar på AdSensesaken, nu kan du ta emot pengarna genom att ha ett PayPal-konto.

Hur man gör PayPal utan kreditkort

Tja, men för de av er som är nya på det här populära betalningsinstrumentet måste ni fortfarande undra, hur registrerar man sig som PayPal-användare? Är det svårt eller inte?

ApkVenue kommer att svara på dessa frågor genom följande enkla steg som du kan träna direkt.

1. Välj Register-menyn på Paypal-webbplatsen

Det första du behöver göra är att öppna Paypal-webbplatsen (//www.paypal.com/). Klicka på knappen 'Lista' den i det övre högra hörnet.

2. Välj syftet med att skapa ett PayPal-konto

När du först öppnar PayPal kommer du att bli tillfrågad vad ditt konto är avsett för. Det finns två alternativ, nämligen för köpa eller för Ta emot betalningar.

Här kommer ApkVenue att ge ett exempel Köp med PayPal.

3. Fyll i personliga biodata

När du är klar måste du fylla i personuppgifter som namn och e-postadress.

4. Fyll i uppgifterna om biodata

Om du är klar med att fylla i den ursprungliga bioen, måste du slutföra din bio, gäng! Du kommer att bli tillfrågad om ditt födelsedatum, ett av dina identitetskort (KTP, SIM, etc.), samt din adress och telefonnummer.

5. Fyll i PayPal-saldot

Efter att ha slutfört registreringen kan du omedelbart fylla i ditt saldo genom att trycka på tab Plånbok som finns i toppmenyn.

6. Ange kreditkortsnumret

På menyn Plånbok Du kan lägga till ett konto eller kreditkort som du använder för att göra betalningar via PayPal.

Hur man lägger till ett PayPal-saldo utan kreditkort

"När allt kommer omkring sa han att du kan registrera dig utan ett kreditkort. Hur kommer det sig att det här är en handledning med ett kreditkort? Wow, jag ljuger!" Nej, gäng, det kan du!

Om du inte har ett kreditkort eller inte vill skicka ett fysiskt kreditkortsnummer till ditt PayPal-konto kan du också använda ett alternativ till tjänsten virtuellt kreditkort (VCC).

Virtuella kreditkort fungerar som ett vanligt kreditkort. Det är bara det, det finns ingen fysisk form av detta kort. Det finns bara kortnummer och CVV-nummer.

Eftersom det är virtuellt kan VCC endast användas för online-transaktioner, gäng. Du kan använda den för att handla på Amazon eller eBay, gäng.

För att öka ditt PayPal-saldo med VCC är allt du behöver göra att överföra det belopp du vill ha till ditt VCC-konto. Men kom ihåg att det finns en rabatt på en procentandel av det belopp du överför som administrativ avgift.

Redan många lokala parter erbjuder VCC till mycket billiga priser. Du kan få det på online marknadsplats ditt val. På så sätt kan du använda PayPal utan kreditkort, gäng!

Hur man ansluter Jenius betalkort till PayPal

Du kanske känner att hur man skapar ett PayPal-konto med de steg som ApkVenue förklarade ovan är lite komplicerat. Men lugna dig bara!

Om du äger ett Jenius-konto kan du också göra betalningar med PayPal via ditt Jenius-betalkort, som är anslutet till Visa-nätverket.

Med andra ord, när du har anslutit Jenius till ditt PayPal-konto kommer varje betalning du gör med PayPal att minska ditt Jenius-saldo.

Inte bara betalningar, du kan också använda det som betalningsmottagarens bankkonto, gäng. Lämplig för dig som söker hur man skapar ett PayPal-konto för att ta emot betalningar lätt.

Istället för att vara nyfiken är det bättre att bara titta på stegen nedan, låt oss gå!

1. Logga in Paypal

Via en webbläsarapplikation på din bärbara dator eller mobiltelefon besöker du PayPal-webbplatsen och loggar in på ditt konto.

2. Gå till sidan "Finansiell information"

Klicka sedan på menyikonen 'Inställningar'och välj sedan ett alternativ 'Finansiell information'. I 'Kort', klickar du på menyn "Länka ett nytt kort".

Fotokälla: Jenius.com

3. Fyll i kortinformationen

Därefter kommer du att bli ombedd att fylla i nödvändig kortinformation.

Fotokälla: Jenius.com

4. Verifiering av Jenius betalkort

För att utföra verifieringsprocessen klickar du på menyn 'Redigera' på kortet som måste verifieras. Därefter klickar du på menyn 'Bekräfta ditt kort'.

Fotokälla: Jenius.com

5. Klicka på knappen "Skaffa en kod"

I det här skedet finns information som förklarar att PayPal kommer att göra ett uttag av 1,95 USD från ditt Jenius-betalkort. Och det kommer att returneras efter att Jenius-betalkortet har verifierats.

För att gå till nästa steg är allt du behöver göra att klicka på knappen "Skaffa en kod" och gå vidare till steg 6 nedan.

Fotokälla: Jenius.com

6. Öppna Jenius-applikationen och kopiera den angivna fyrsiffriga koden

Nästa steg öppnar du sidan Card Center i Jenius-appen och välj det bankkort som har länkats till ditt PayPal-konto.

Välj meny 'Transaktion', då kopiera 4-siffrig kod listad och klistra på PayPal-sidan sidan steg 5 tidigare.

Fotokälla: Jenius.com

Redan klar! Nu kan du också göra transaktioner med PayPal via Jenius betalkort som länkades tidigare, gäng.

Inte bara för att göra betalningar, du kan också använda Jenius som redan är ansluten till PayPal som betalningsmottagarens bankkonto.

Så här registrerar du PayPal med ett bankkonto

Du behöver inte ett kreditkort för att skapa ett PayPal-konto, för du kan också använda ett bankkonto som ett alternativ, gäng.

Du behöver bara ansluta ditt bankkonto till ditt PayPal-konto och det är över.

För att förstå och vara tydlig kan du se stegen nedan.

1. Välj meny 'Länka ett bankkonto'

Gå till sidan PayPal-inställningar och välj 'Finansiell information'. I 'Bankkonton' du väljer menyn "Länka ett bankkonto".

Fotokälla: Jenius.com

2. Fyll i nödvändig information

Därefter fyller du i den begärda bankkontoinformationen. Om du vill göra PayPal BCA behöver du bara fylla i nödvändig information, inklusive BCA-bankkoden.

Fotokälla: Jenius.com

3. Klicka på "Länk din bank"

Slutligen är allt du behöver göra att klicka på knappen "Länka din bank" för att slutföra processen.

Varsågod hur man registrerar PayPal utan kreditkort eller med ett bankkonto.

Genom att använda PayPal som ett transaktionsverktyg kan du enkelt köpa artiklar som inte säljs i Indonesien.

För dig som äger ett företag kan du också använda PayPal som ett bankkonto för betalningsmottagaren.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah