De 7 bästa apparna för vattenborttagning gratis!

Irriterad av vattenstämpeln i ditt foto eller video? Oroa dig inte, du kan bli av med det med följande program för borttagning av vattenstämpel!

Redigerar du ofta foton eller videor gratis på Android? Visst känner du till irriterande vattenstämplar, eller hur?

I allmänhet kommer en gratis foto- eller videoredigeringsapplikation på Android att ha en vattenstämpel för redigeringsresultaten. Ibland är dessa vattenstämplar irriterande och du vill ta bort dem.

Förutom att prenumerera på en premie visar det sig att det finns sätt att ta bort vattenstämplar gratis. Nämligen med hjälp av ett program för borttagning av vattenstämpel.

Förutom att vara gratis är den här applikationen också lätt att använda. Är du nyfiken på ansökan? Kom igen, se helt nedan!

Ansökan för att ta bort det bästa vattenmärket

Vattenstämpel eller vattenstämpel är ett tecken som finns i en bild eller video med en viss form och vanligtvis ser ut som en skugga.

Du hittar vanligtvis detta mönster i ett redigeringsresultat från en gratis applikation. Naturligtvis används denna vattenstämpel som en "reklam" för ansökan.

Förekomsten av ett vattenstämpel på en video eller ett foto kommer säkert att störa skärmen. Vissa täcker till och med föremål i dina foton, vilket gör det riktigt irriterande.

För att bli av med vattenstämpeln kan du prenumerera på applikationen. Det finns dock ett annat sätt att ta bort vattenstämplar, nämligen att använda ett program.

Du kan använda den här applikationen gratis, även om den måste användas med ansträngning Mer. För dig som är nyfiken på ansökan har ApkVenue registrerat rekommendationerna.

1. Vattenmärkeshanterare

Först är Vattenstämpelchef som utvecklades av en inhemsk utvecklare, nämligen Arsal Nazir. Du kan använda det här programmet för att ta bort vattenstämplar eller stämplar i bilder och videor.

Du kan enkelt hantera Watermark Manager eftersom det har indonesiskt språk. Förutom att ta bort vattenstämpeln kan du också lägga till din egen vattenstämpel.

Du kan skapa en vattenstämpel direkt i Watermark Manager-applikationen och placera den på ett foto eller en video enligt dina önskemål. Bra!

LADDA NER appar
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4,2 (40,664)
Spelstorlek2,2 MB
Android minimum4.3 och uppåt

2. Oönskad objektborttagare

Nästa är Oönskad objektborttagare gjord av Pixel Retouch Studio. Denna applikation kan ta bort alla typer av objekt som du vill ha i ett foto.

Denna applikation har en speciell funktion för att ta bort vattenstämplar, nämligen Photo Stamp Remover. Du kan också ta bort störande objekt på fotot.

Hur man använder den här applikationen är ganska enkel och har mycket kompletta funktioner. De resultat du får beror också på hur du redigerar.

LADDA NER appar
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4,0 (39,964)
Spelstorlek10 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

3. Ta bort objekt

Precis som tidigare, ansökan Ta bort objekt Du kan också använda detta för att ta bort alla objekt i fotot. Denna applikation har utvecklats av Comics Sticker.

Om du är lat att ta bort manuellt har Ta bort objekt en Touch Eraser-funktion som på ett intelligent sätt kan välja objekt som du vill ta bort.

Förutom att ta bort objekt kan du också göra foton mer konstnärliga genom att använda HDR-effekter och ett nummer täcka över andra är coola.

Apps Produktivitet Intro Media LADDA NER
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4,6 (1,762)
Spelstorlek16 MB
Android minimum4.0 och uppåt

4. Ta bort oönskat objekt

Tja, om Ta bort oönskat objekt Detta är en vattenstämpelapp och annan objektborttagningsapp utvecklad av BG.Studio.

Denna applikation kan enkelt ta bort personer, föremål, klistermärken eller skrivning i foton. Du behöver bara välja objektet du vill ta bort genom att markera det.

Förutom att ta bort vattenstämplar kan du också bli av med finnar eller irriterande märken i ansiktet med hjälp av Ta bort oönskat objekt. Trevlig!

Apparverktyg LADDA NER
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4,6 (46,579)
Spelstorlek5,3 MB
Android minimum4.1 och uppåt

5. Ta bort objekt från foto

Nästa är Ta bort objekt från fotoDu bör också prova det här programmet för att ta bort vattenstämplar eller andra föremål i fotot.

Ta bort objekt från foto har också kompletta funktioner som ombyggnad och selektiva justeringar för att ta bort objekt. Förutom det finns det också andra funktioner som gör foton svalare.

Du kan lägga till färgtoner och andra filter för att göra fotot mer intressant. Förutom att flytta objekt till andra platser på bilden. Ja, intressant!

LADDA NER appar
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4,3 (307)
Spelstorlek10 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

6. Oönskad objektborttagare: Touch Retouch 2019

Nästa är Oönskad objektborttagare: Touch Retouch 2019 som är en applikation för att enkelt och gratis ta bort vattenstämplar från Flip Soft.

Denna applikation låter dig tillhandahålla kompletta funktioner som objektborttagare eller ta bort fula märken i ansiktet. Bortsett från det finns det också en funktion som gör huden ljusare.

Du kan använda appen gratis på Android, vill du prova den?

LADDA NER appar
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4,3 (1,271)
Spelstorlek14 MB
Android minimum4.2 och uppåt

7. Photo Editor Ta bort objekt

Sista är Photo Editor Ta bort objekt utvecklat av Native, Inc. Denna applikation kan ta bort alla typer av objekt i foton och göra bilder mer attraktiva.

Du kan radera bilder med den magiska raderingsfunktionen i denna applikation. Förutom att radera alla typer av föremål kan du också göra ditt ansikte mer behagligt för ögat på foton.

Om du är lat för att radera objekt manuellt i foton kan du också använda alternativen Snabbgummi och FineRmover för att radera objekt automatiskt. Så cool!

LADDA NER appar
DetaljSpecifikation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4,2 (40,664)
Spelstorlek2,2 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

Det är programmet för att ta bort vattenstämplar på de bästa bilderna på Android. Vilken applikation har du provat, gäng?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Bästa HP eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi