hur man öppnar youtube som enkelt blockeras av en server

Hur man öppnar YouTube som blockeras av en server är faktiskt enkelt! Kan vara utan speciella applikationer eller program. Kom igen, kolla bara metoden här!

Som en av de största videoplattformarna som finns idag har YouTube strikta policyer för att göra sina användare bekväma, inklusive blockering.

Mycket YouTube-innehåll blockeras avsiktligt av en eller annan anledning i vissa länder eller platser, och detta är naturligtvis ett problem om du inte vet hur du ska hantera det.

För det här kommer ApkVenue att ge dig några tips hur man öppnar YouTube som blockeras av en server så att du kan titta.

Hur man öppnar YouTube-videor som blockeras av servrar och mer

Även om strikt säkerhet har installerats betyder det inte att du inte kan njuta av YouTube-videor som blockeras varken av servern eller av YouTube själv.

Det finns olika sätt att öppna YouTube som inte kan öppnas, och den här gången kommer ApkVenue att dissekera dessa säkerhetsmetoder åt dig.

Från att använda enkla knep utan ytterligare program, till att använda en speciell AddOn som fungerar som en VPN, kommer vi att diskutera allt i den här artikeln.

Här är några alternativa sätt att öppna YouTube som är låsta för dig att välja och använda efter behov.

1. Hur man öppnar en YouTube-video som blockeras av en server med hjälp av ett VPN

VPN för att vara en mest efterfrågade applikationen på grund av dess olika funktioner, inklusive att öppna blockerat YouTube.

Den här applikationen kunna ändra IP som används av användarna, det kan till och med göras som om det kom från ett annat land.

För de av er som är intresserade av att använda ett VPN och vill veta mer om hur man använder det här programmet kan du omedelbart klicka på artikeln nedan.

Bästa VPN-rekommendationer och hur man använder dem.

2. Hur man låser upp YouTube låst med tillägg

Om du inte vill använda en VPN eftersom det är komplicerat och så vidare, finns det en annan, mer proaktiv lösning som ska användas med hjälp av tillägget.

Tillägg är ytterligare program installerade i webbläsaren du använder. Detta tilläggsprogram har olika funktioner, bland annat som ett sätt att öppna YouTube som blockeras av servrar.

Om du använder Google Chrome som huvudwebbläsare kan du installera Browsec som ett ytterligare tillägg, och Mozilla Firefox-användare kan använda ProxTube.

Du behöver bara ladda ner och aktivera det här tillägget så att dina YouTube-visningsaktiviteter inte längre avbryts.

3. Använd en speciell proxy

Om du har mer intresse kan du använda en proxy som ett alternativt sätt att öppna YouTube som inte kan öppnas.

Denna proxy har nästan samma funktion som en VPN, och hur man använder det är ganska enkelt.

För dem som vill veta mer om proxyer från dess användbarhet till de bästa applikationsrekommendationerna kan du genast kolla länken nedan.

Bästa proxyrekommendationer.

4. Använda DNS

Ett alternativt sätt att öppna YouTube som inte kan öppnas använder en speciell internetlinje som heter DNS.

DNS har nästan samma funktion som en VPN, det är bara att de processer som utförs av de två skiljer sig något från varandra.

För dig som är intresserad av att försöka använda DNS antingen för att öppna blockerade YouTube-videor eller för andra ändamål kan du omedelbart klicka på länken nedan.

Vad är DNS och hur man använder DNS.

5. Hur man öppnar YouTube som inte kan öppnas genom nedladdning

Det här nästa sättet att öppna YouTube-videor kräver inga ytterligare applikationer eller program alls.

Du kan ladda ner blockerade YouTube-videor och sedan titta på dem offline när nedladdningsprocessen är klar.

Även om den är blockerad visas den blockerade YouTube-webbadressen som vanligt, och med denna webbadress kan du ladda ner den blockerade videon och sedan titta på den.

För dem som fortfarande inte känner till hur man laddar ner YouTube-videor kan du omedelbart kolla in ApkVenues artikel nedan för mer information.

6. Använda Tor Browser

Nästa sätt att öppna YouTube-videor som blockeras av servrar är att använda en speciell webbläsare som heter Tor Browser.

Tor Browser har en funktion och utseende som är nästan samma som andra webbläsare som Chrome eller Firefox, det är bara att Tor Browser döljer IP och andra identiteter från sina användare.

Med en fungerande mekanism som denna, du kan fritt surfa på olika typer av förbjudna webbplatser och blockerade tidigare otillgängliga, inklusive YouTube.

För dem som vill använda den här webbläsaren kan du ladda ner den direkt via länken som ApkVenue har angett nedan.

Ladda ner Tor Browser nedan här!

Tor Project Browser Apps LADDA NER

7. Ändra dataanslutningen till Personal Mobile

Hur man öppnar YouTube som blockeras av den sista kontorsservern är väldigt enkelt och kräver inga knep.

Om du verkligen behöver titta på YouTube-videor från den dator eller bärbara dator som du använder medan kontorsnätverket blockerar dem, gör du det kan använda ett privat nätverk.

Med ett privat nätverk från din Android-telefon behöver du inte oroa dig för att blockering görs av kontorsservern, för ditt mobilnätverk är i princip gratis.

Det är de två aliasmetoderna hur man öppnar blockerad YouTube kraftfullt och enkelt. Du är nu fri att titta på valfri video på YouTube.

Ändå påminner ApkVenue dig om att förbli en ansvarsfull YouTube-användare och tittare!

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.