De 10 senaste och bästa Lee Jong Suk-filmerna och draman 2020

Letar du efter de bästa filmerna och dramorna från Lee Jong Suk? Här har ApkVenue några rekommendationer som du kan titta på medan du väntar på det senaste Lee Jong Suk-dramaet.

Har en charm som kan fängsla kvinnors hjärtan, Lee Jong Suk också tydligen begåvad med skådespelare som utan tvekan gäng.

Beviset, denna stiliga skådespelare har framgångsrikt spelat i ett antal koreanska drama- och filmtitlar och vunnit flera prestigefyllda utmärkelser under hela sin karriär inom den sydkoreanska underhållningsindustrin.

Tja, för er som är stora fans av Lee Jong Suk, i den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera om Lee Jong Suks bästa filmer och drama som du måste titta på.

Bästa rekommenderade Lee Jong Suk-filmer och drama

Har du sett alla Park Seo Joons koreanska drama och letar efter det bästa Lee Jong Suk-dramaet? Lugna ner, alla gäng kommer att diskutera Jaka här!

Lee Jong Suk började faktiskt sin karriär som person idol i SM Entertainment-gruppen som heter Verklig, men bestämde mig för att lämna gruppen tre månader efter att ha tränats.

Det första drama med den här begåvade unga sydkoreanska skådespelaren i huvudrollen är åklagaren Princess, där han har en stödjande roll som Lee Wu Hyeon.

Här har ApkVenue utarbetat några rekommendationer för de bästa filmerna och draman från Lee Jong Suk som du kan se på din fritid.

1. While You Were Sleeping (2017)

Den första rekommendationen för Lee Jong Suks drama är Medan du sov som spelade med en av Koreas rikaste skådespelerskor, Bae Suzy.

Dramat som sändes på SBS TV-kanal berättar om Nam Hong Joo (Bae Suzy), en kvinna som kan se olika olyckliga händelser som kommer att hända andra människor genom hennes drömmar.

Men en dag ser Hong Joo faktiskt en fruktansvärd händelse om hennes mors och hennes själv död i framtiden.

Samtidigt heter en åklagare Jung Jae Chan (Lee Jong Suk) försöker göra allt för att förhindra att Hong Joos mardröm går i uppfyllelse.

InformationMedan du sov
Betyg8.4 (IMDb)
GenreKomedi, Drama, Fantasy
Antal avsnitt32 avsnitt
Utgivningsdatum27 september - 16 november 2017
DirektörÅh Choong-hwan
SpelareLee Jong-suk


Lee Sang-yeob

2. Romance Is a Bonus Book (2019)

Släpptes 2019, Romantik är en bonusbok kanske det bästa valet för dig att titta på medan du väntar på det senaste Lee Jong Suk-dramaet, gäng.

Detta drama berättar i sig om en genial författare som heter Cha Eun Ho (Lee Jong Suk) som också är den yngsta chefredaktören i det förlag där han arbetar.

På en annan plats, Kang Dan Yi (Lee Na Young) är en välkänd före detta textförfattare som för närvarande är arbetslös och försöker hitta ett nytt jobb.

Fram till en dag träffades de två när Kang Dan Yi äntligen accepterades för att arbeta på förlagsföretaget där Cha Eun Ho arbetade. Därifrån blev de två intresserade av varandra.

InformationRomantik är en bonusbok
Betyg8.1 (IMDb)
GenreRomantik
Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum26 januari - 17 mars 2019
DirektörLee Jeong-hyo
SpelareLee Jong-suk


Jung Yoo-jin

3. Jag kan höra din röst (2013)

Den näst bästa rekommendationen för Lee Jong Suks drama är Jag kan höra din röst som erbjuder historier som inte är mindre intressanta än tidigare koreanska drama, gäng.

Agerar som Park Soo Ha, i detta drama får Lee Jong Suk besked att ha superstyrka som gör att han kan lyssna på andras ord trots att de talas i hans hjärta.

Med denna unika förmåga hjälper Park Soo Ha en vacker advokat som heter Jang Hye Sung (Lee Bo Young) vilket är hans första kärlek.

Soo Ha hjälper Hye Sung att avslöja olika brottslingar under rättegången, vilket i slutändan hotar säkerheten för dem båda.

InformationJag kan höra din röst
Betyg8.2 (IMDb)
GenreKomedi, Drama, Fantasy
Antal avsnitt18 avsnitt
Utgivningsdatum5 juni - 1 augusti 2013
DirektörJo Soo-vann
SpelareLee Jong-suk


Yoon Sang-hyun

Lee Jong Suks andra rekommenderade filmer och drama ...

4. Pinocchio (2014)

Letar du efter de bästa Drama eller filmerna från Park Shin Hye och Lee Jong Suk som kan få dig att känna dig uttråkad? Då måste du titta på dramat med titeln Pinocchio det här, gäng!

Detta romantiska koreanska drama, som var mycket populärt under 2014-sändningen, berättar historien om en ung och vacker journalist som heter Choi In Ha (Park Shin Hye) som har Pinocchio syndrom.

Syndromet han led av sedan barndomen fick In Ha att fortsätta att uppleva hicka när han ljög.

Under tiden, Choi Dal Po (Lee Jong Suk) är I Has adoptivbror som arbetar som journalist med intelligens över genomsnittet.

Att bo tillsammans som farbror och brorson verkar som att In Ha och Dal Po äntligen gillar varandra.

InformationPinocchio
Betyg8.1 (IMDb)
GenreRomantik, Drama
Antal avsnitt20 avsnitt
Utgivningsdatum12 november 2014 - 15 januari 2015
DirektörJo Soo-vann, Shin Seung-woo
SpelareLee Jong-suk


Kim Young-kwang

5.W (2016)

Berättad av regissören Jung Jae Yoon som släpptes 2016, med titeln drama W så rekommendationen för Lee Jong Suks nästa drama, gäng.

Dramat, även känt som W: Two Worlds, berättar historien om en hjärtekirurg som heter Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo) som vid ett tillfälle befinner sig i en annan dimension; webtoonens värld.

Det började när Yeon Joos far, en berömd serietillverkare, försvann plötsligt och Yeon Joo försökte hitta honom.

I den dimensionen mötte Yeo Joo Kang Cheol (Lee Jong Suk) som visade sig vara huvudpersonen i den serietidning som gjorts av Yeon Joos far.

Flammorna av romantik mellan de två dyker också upp när Yeon Joo försöker rädda Kang Cheols liv från sin far som försöker döda Kang Cheols karaktär i hennes komiska berättelse.

InformationW
Betyg8.1 (IMDb)
GenreDrama, fantasi, romantik
Antal avsnitt17 avsnitt
Utgivningsdatum20 juli - 14 september 2016
DirektörJung Jae-yoon
SpelareLee Jong-suk


Jung Eugene

6. Doctor Stranger (2014)

Letar du efter ett koreanskt drama om en läkare med Lee Jong Suk i huvudrollen? I så fall måste du verkligen titta på detta drama med titeln Doctor Stranger, gäng!

I detta drama spelar Lee Jong Suk rollen Park Hoon, en genial bröstkirurg som som barn lurades och fördes till Nordkorea tillsammans med sin far som också är läkare.

Trots det, men det var i det landet som Park Hoon äntligen hittade sin kärlek och träffade Song Jae Hee (jin Se Yeon).

Efter att hans far gick bort försökte Park Hoon och Jae Hee också fly till Sydkorea. Men tyvärr förlorade Park Hoon kontakten med sin älskare tills han äntligen åkte till Sydkorea ensam.

Park Hoon fortsätter sitt yrke som läkare på ett välkänt sjukhus i Sydkorea och förvånas över närvaron av en patient som liknar Jae Hee.

InformationDoctor Stranger
Betyg7.4 (IMDb)
GenreAction, Drama, Romantik
Antal avsnitt20 avsnitt
Utgivningsdatum5 maj - 8 juli 2014
DirektörJin Hyuk, Hong Jong-chan
SpelareLee Jong-suk


Park Hae-jin

7. Ingen andning (2013)

Till skillnad från tidigare titlar, Ingen andning är filmen Seo In Guk och Lee Jong Suk som släpptes 2013, gäng.

Den här filmen berättar om temat för världssporttävlingar i simning Woo-sang (Lee Jong Suk) som är en nationell simningsidrottsman som tvingades lämna landslaget för att ha slagit en australisk simmare.

Å andra sidan, Won-il (Seo In Guk) är en begåvad simmare som bestämde sig för att sluta efter hans föräldrars död vilket lämnade honom med trauma och djup sorg.

Tills en dag hände tävlingen mellan de två igen plus att de också uppenbarligen blev kär i samma tjej, nämligen Jung Eun (Kwon Yuri).

TitelIngen andning
leva30 oktober 2013
Varaktighet1 timme 58 minuter
DirektörYong-sun Jo
KastaLee Jong-Suk, Seo In-Guk, Kwon Yuri
GenreRomantik, sport
Betyg6.5/10 (IMDb)

8. Be With Me (2010)

Nästa rekommendation kom från filmen med Lee Jong Suk i huvudrollen Var med mig eller vad som också kallas Spöke.

Denna skräckgenrefilm är förpackad i ett omnibuskoncept där det finns flera berättelsessegment som presenteras i en filmtitel.

I den här filmen visas Lee Jong Suk i det fjärde segmentet med titeln Tarot 3: det osynliga. Lee Jong Suk spelar karaktären Hyun Wook, en student som en dag utmanas att gå in i en gammal byggnad som var en tidigare skolbyggnad.

I den hemsökta byggnaden upplevde Hyun Wook och hans två vänner olika konstiga händelser, bland annat när de kom in i ett klassrum där en elevs kropp hittades.

TitelVar med mig
leva10 juni 2010
Varaktighet1 timme 40 minuter
DirektörJoachim Yeo, Jo Eun-Kyung, Hong Dong-Myung, Kim-Jho Gwang-Soo
KastaLee ong-Suk, Han Ye-Ri, Lee Je-Hoon, et al
GenreDrama, skräck
Betyg5.4/10 (IMDb)

9. Skolan 2013 (2012)

Lee Jong Suks nästa dramarekommendation är skolan 2013. Detta koreanska drama berättar historien om två lärare som är di uppdrag att undervisa i den värsta skolan i Sydkorea.

Det är inte bara svårt att hantera stygga elever, dessa två lärare måste också anpassa sina undervisningsstilar till varandra för att hjälpa eleverna i denna skola.

Vad vill du se Lee Jong Suks framträdande som gymnasieelever, titta bara på detta koreanska drama direkt. Garanterad att inte ångra.

InformationSkolan 2013
Betyg7,7 (IMDb)
GenreKomedi, Drama
Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum3 december 2012 - 28 januari 2013
DirektörLee Eung Bok & Lee Min Hong
SpelareLee Jong-suk


Jang Na Ra

10. Dödens psalm (2018)

Lee Jong Suks andra koreanska drama var Jakas rekommendation äger rum i Sydkorea under den japanska ockupationen.

Här spelar Lee Jong Suk en dramatiker som blir kär i en Sopran-sångare han möter, även om han redan har en fru.

Berättelserna och nyanserna som erbjuds av detta drama är för dåliga för dig att missa. Det finns många sorgliga och romantiska scener i detta drama som kan få ditt hjärta att smälta.

InformationDödens psalm
Betyg7.1 (IMDb)
GenreDrama, historia, musik
Antal avsnitt6 avsnitt
Utgivningsdatum27 november - 4 december 2018
DirektörPark Soo Jin
SpelareLee Jong-suk


Park Seon Im

Så det här är några rekommendationer för de bästa Lee Jong Suk-filmerna och draman som du måste titta på om du påstår att du är ett stort fan, gäng!

Du kan titta på den via olika filmströmmingsplattformar som är allmänt tillgängliga idag eller ladda ner Lee Jong Suks drama och filmer på nedladdningssidor för koreanska drama.

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.