10 tips för att köpa en begagnad iPhone som är smidig och kvalitet 2020

Vill du köpa en begagnad iPhone till ett billigt pris men fortfarande tvivlar? Här har ApkVenue en samling tips om hur du köper begagnade iPhones som garanterat är smidiga, högkvalitativa och hållbara.

För att köpa den senaste typen av iPhone-mobiltelefon tänker många två gånger för att priset blir alltmer dyrt och mindre fickvänligt.

Så bli inte förvånad när beslutet ändras till köp en begagnad iPhone. Men var inte brådskande att fatta ett beslut!

Saken är att du behöver mycket övervägande innan du väljer en pålitlig plats att köpa begagnade iPhones som erbjuder kvalitetsprodukter och garanteras att hålla längre.

Från pris, garanti till kvalitet, här har Jaka sammanfattat samlingen tips om hur du köper en begagnad iPhone och hur du kontrollerar den som du kan öva på. Cekidot ~

Samling av tips för att köpa en kvalitets begagnad iPhone, garanterad smidig och original!

Begagnad iPhone eller iPhone andra naturligtvis behöver det särskild uppmärksamhet vid val och köp. Var inte för hänsynslös, för du behöver mycket kunskap så att du inte blir lurad, gäng.

Det finns många saker som du måste vara uppmärksam på och göra för att få en iPhone-mobiltelefon andra bra, smidigt och inga problem, här. Vad är några av dem?

1. Välj Rekommenderad iPhone-typ Andra Bäst

Fotokälla: telegraph.co.uk

Bli inte förvirrad desperat att använda en iPhone, men du frestas till och med av ett billigt pris och slutligen köp en mycket gammal typ av iPhone.

Om du tänker använda iPhone som en smartphone huvud, daglig användning och på lång sikt rekommenderar Jaka åtminstone iPhone 6s, gäng.

Baserat på Jakas egen iakttagelse kostar iPhone 6s start RP1, 8 miljoner för 16 GB-versionen upp till 2,4 miljoner IDR för 128 GB-versionen. Detta pris kan variera beroende på förhållandena, ja!

Då gjorde iPhone andra detta är värt att använda 2020 får fortfarande stöd programvara till iOS 13.4 nyaste så att du inte blir för mycket kvar.

2. Köp en iPhone som fortfarande är under garanti

Fotokälla: pocket-lint.com (Hur man kontrollerar en begagnad iPhone för garanti, kan du se landskoden, gänget.)

Om du tänker köpa en begagnad iPhone uppkopplad, som Kaskus eller OLX, leta efter iPhone andra vilket fortfarande är en officiell garanti. Faktum är att priset är dyrare, men kvaliteten är verkligen mer garanterad.

Alternativt kan du söka efter en iPhone andra det där Som nya, det vill säga kroppen är fortfarande som ny.

Om du vill ha en som inte omfattas av garantin, se till att garantiperioden inte har gått ut på länge och välj inte iPhone andra som har använts i mer än 2-3 år, gäng.

Dessutom finns det människor som är nyfikna på hur man kan kontrollera vilken garanti som används iPhone är att få en begagnad iPhone med kvaliteten på sina drömmar.

Du måste veta om det inte finns någon term iPhone internationell garanti. Det är rätt iPhone regional garantivilket innebär att du kan göra anspråk på garantin där enheten utfärdades.

För att kontrollera garantin för en begagnad iPhone behöver du bara titta på bakrutan längst ner till vänster. Landskodsexemplet för iPhone är som följer.

IPhone-kodLand (regionalt)
MITT AMalaysia
LL / AAmerika
X / AAustralien
ZP / ASingapore, Hong Kong
PA / AIndonesien

Förutom iPhone-landskoden ovan har ApkVenue också granskat hela samlingen och alternativa sätt att kontrollera den i följande artikel: Så här kontrollerar du iPhone-landskod så att du inte blir lurad!

3. Be om IMEI-nummer

Fotokälla: imei.info

Om du har hittat ett bra föremål vill du naturligtvis slå upp det direkt! Men läs först produktbeskrivningen från säljaren och be om fullständighet, är den komplett och fortfarande original.

Om all information som ges är tillräcklig, innan överenskommelsen och gör transaktioner det är bra för dig kolla IMEI-numret på iPhone som Jaka också hade granskat tidigare.

För att göra det enklare kan du kontrollera IMEI-numret genom att gå till menyn Inställningar> Allmänt> Om, gäng.

Genom att känna till IMEI på iPhone kan du naturligtvis kontrollera om iPhone är riktig eller falsk genom att matcha den med rutan så att säljaren inte kan ljuga.

Därför är det också tillrådligt att göra COD-transaktioner (Postförskott)så att du kan kontrollera tillståndet på din iPhone tills du är nöjd.

Andra tips om att köpa begagnade iPhones ...

4. Lär dig iPhone-skillnaderna

Fotokälla: pinterest.com

Innan du börjar träffa säljare måste du också fördjupa dina kunskaper genom att studera olika typer av iPhones, gäng.

Varför? Problemet är att iPhone i en serie har fysiska likheter och är svår att skilja om du inte utforskar insidan.

Liksom skillnaden mellan iPhone 7 och iPhone 8, som är nästan identiska fysiskt, men har olika specifikationer. Naturligtvis kommer du att ångra dig om du inte får den typ som passar dig, eller hur?

Även om det fysiskt är materialet som används av dessa två typer av iPhones olika, vet du. iPhone 7 använder aluminiummaterial, medan iPhone 8 redan använder glasmaterial.

5. Kontrollera iPhone: s fysiska tillstånd

Fotokälla: 9to5mac.com

När du gör transaktioner med COD-systemet, försök hitta en plats som är säker, bekväm och du behöver inte rusa in i gäng.

Glöm inte att kontrollera iPhone: s fysiska tillstånd noga, se till att den matchar beskrivningen som säljaren tillhandahåller och kontrollera även fullständigheten.

För att kontrollera en begagnad iPhone, här är några saker du bör vara uppmärksam på.

 • Kontrollera mobil- och internetnätverk, där du kan sätta i ett SIM-kort och ansluta det till ett WiFi-nätverk. Glöm inte att kontrollera andra anslutningar som Bluetooth.
 • Kontrollera hemknappen, kontrollera lyhördheten och se till att den fortfarande är mjuk och går bra utan något konstigt. Eftersom denna komponent är känd för att skadas snabbt.
 • Kontrollera strömbrytaren, se till att det fortfarande är under normala omständigheter att öppna och stänga iPhone.
 • Se till hörlurar fungera, om något i den medföljande utrustningen, se till att dessa tillbehör fortfarande fungerar som de ska. Om det fortfarande är nytt och originalt bör du spara det för att öka återförsäljningspriset senare.
 • Kolla upp laddare och kablar belysning fungeramed tanke på att det är ganska svårt att hitta kablar laddare Den ursprungliga iPhone på marknaden som också har ett ganska dyrt pris.
 • Kolla upp ljuduttag, om det fortfarande finns, se till att ljudet inte är hackigt.
 • Testa högtalare och hörlur, försök använda den för att lyssna på musik eller ringa telefonsamtal för att se till att ljudet förblir klart och obrutet.

6. Kontrollera iPhone-funktionerna och se till att den fortfarande fungerar

Fotokälla: techsuplex.com (Sättet att kontrollera den andra iPhone är att du måste prova alla viktiga funktioner på enheten.)

Det är viktigt för dig att veta, Apple säljer inte originalkomponenter på iPhone fritt på marknaden. Vilket betyder allt reservdel det är en tredjepartsproduktion, gäng.

Så innan överenskommelsen, se till att du köper en begagnad iPhone som inte har någon skada alls. Här är några iPhone-funktioner som du bör vara uppmärksam på.

 • Kontrollera skärmens responskan du kontrollera hela funktionen pekskärm fortfarande kör eller inte på alla sidor. Prova också rotationssensorn (accelerometer), går bra eller inte.
 • Kolla upp omgivande ljussensor, som tjänar till att dimma skärmen i mörka rumsförhållanden. Du behöver bara stänga den översta 1/3 av skärmen för hand, tryck sedan på sömnknappen och slå på den igen. Om den här funktionen fungerar bör skärmen vara mörkare än tidigare.
 • Kontrollera anslutning, vare sig det är mobilnätverk, WiFi, Bluetooth och GPS.
 • Kontrollera kamerans skick, testa alla funktioner som finns på de främre och bakre kamerorna. Prova också att ta bilder antingen med eller utan blixt och se resultaten.
 • Kontrollera batteriets hälsa, som du bara går till menyn Inställningar> Batteri> Batterihälsa.

7. Kontrollera programvara iPhone

Fotokälla: imore.com

Tips för att köpa en iPhone andra nästa är med kolla iCloud och gör en återställning på COD-platsen. Se till att iCloud fortfarande är aktiv eller inte, genom att gå till menyn Inställningar> iCloud och se till att den är tom.

Om det fortfarande finns, be säljaren omedelbart utfärda följande iCloud med funktioner Hitta min iPhone, så att din iPhone inte kan fjärrstyras.

Du måste komma ihåg, iPhone kommer alltid att fråga Lösenord iCloud varje gång du gör viktiga inställningar, till exempel installation av program.

Så fortsätt, du kan gå till menyn Inställningar> iCloud> Hitta min telefon stäng sedan av den. Gör det återställa iPhone genom att gå till menyn Inställningar> Allmänt> Återställ> Radera allt innehåll och inställningar.

8. Var uppmärksam på iPhone SU och iPhone FU

Fotokälla: 3u.com (Tips för att köpa en kvalitets- och slitstark iPhone som används är att se till att det inte är ett programvarulås-objekt, va!)

Som ytterligare information när du köper en begagnad iPhone behöver du också veta skillnaden mellan villkoren iPhone SU och iPhone FU, gäng.

iPhone SU eller Låsning av programvara är en typ av iPhone som har varitlåsa upp använda sig av programvara än tidigare som bara kunde använda ett kort leverantör endast.

Med processen låsa uppkan du äntligen använda kortet leverantör Övrig. Även om denna metod är nödvändig jailbreak vilket kommer att ändra funktionen på själva iPhone.

Medan iPhone FU eller Fabriksupplåsning är en typ av iPhone som inte är fabrikslåst, så den kan använda ett stort antal kort leverantör runt världen.

Därför rekommenderar ApkVenue att du köper en iPhone FU för att undvika fusk av säljaren.

9. Undvik iPhone Renovera och internationell garanti

Fotokälla: gottabemobile.com

Som ApkVenue sa ovan, finns det ingen internationell iPhone-garanti. Men iPhone regional garanti som kan göras gällande i det land där iPhone släpptes.

Du måste också undvika säljare som visar sig sälja iPhone renoveradär genomsnittet erbjuds till låga priser även om det finns många risker.

Till exempel är iPhone inte hållbar, signalen går förlorad, så den kan inte uppdatering den senaste versionen av iOS vet du.

Så du måste ta reda på var du kan köpa en betrodd begagnad iPhone. Där Jaka föreslog leta efter förstahands säljare som köper den via en Apple Premium-återförsäljare, till exempel iBox.

10. Kontrollera den använda iPhone med applikationen

Fotokälla: 3u.com (3uTools är ett praktiskt använt iPhone-kontrollprogram för att se äktheten hos din smartphone.)

Tips för att köpa en iPhone andra den senare är lite obekväm, där du måste ha en bärbar dator för att kontrollera den när du gör COD.

Här kan du använda en begagnad iPhone-checkapplikation 3uVerktyg. Tricket är att du bara ansluter iPhone till den bärbara datorn med en kabel belysning och försök att vara original.

Öppna 3uTools-appen tills din iPhone visas. Om du måste kontrollera tillståndet för en begagnad iPhone behöver du bara klicka på knappen Visa verifieringsrapport.

Du kommer att få ett antal statusar från den använda iPhone-delen. Om statusen är grön betyder det att den fortfarande är original, medan statusen är röd betyder det att den har demonterats eller ersatts.

Var också uppmärksam Testpoäng som är längst ner. Där många föreslår en poäng mellan 90 och 100 för att få en begagnad iPhone i bästa skick, gäng.

Tja, det här är några tips för att köpa en kvalitets begagnad iPhone, gäng. Se till att du har tillräckligt med information och glöm inte att vara noga med att välja, OK!

Förutom iPhone har ApkVenue också diskuterat andra billiga rekommenderade mobiltelefonrekommendationer som kan vara andra alternativ, här.

Släpp inte lätt till det billiga priset heller. Har du några andra tips? Tveka inte att skriva i kommentarerna nedan. Lycka till ~

Läs också artiklar om Begagnad HP eller andra intressanta artiklar från Lukman Azis.