8 sätt att göra unikt skrivande på wa, chatta är ännu mer spännande!

Coolt skrivande i WA handlar inte bara om ordspel! Du kan prova hur man gör en komplett unik skrivning i WA nedan. (Fet, kursiv, etc.)

Göra coolt skrivande på WA i själva verket är det inte bara begränsat till att använda de coola orden som du citerar, men du kan också använda olika varianter av den coola WA-skrivkoden för att ändra stil typsnittet, du vet!

Genom att använda detta trick för att skapa unikt skrivande i WA kommer din chatt att se annorlunda ut än de andra och naturligtvis kommer chatt på WhatsApp att bli ännu mer spännande, gäng.

Men vad tycker du om hur du redigerar text på WhatsApp så att du kan använda önskad typsnitt, till exempel fetstil, kursiv och så vidare?

Nu, snarare än att vara nyfiken, är det bättre att bara titta på Jakas diskussion om hur man gör unikt skrivande i WA följande detaljer!

Insamling av sätt att skapa unika inlägg i den senaste WA!

Fotokälla: bgr.in

Olika unika skrifter som du kan göra på WhatsApp-applikation naturligtvis kan du göra det chatt roligare och inte platt, aka det är det.

Här kan du göra fet text (djärv), kursiv (kursiv), skrivning streckad ut (genomträngning) och olika andra typsnitt.

Nu, för mer information om hur man gör cool skrivning i WA, kan du följa stegen nedan som ApkVenue har granskat i sin helhet och är lätt att förstå.

1. Hur man gör fet skrift på WhatsApp (fetstil)

Först och främst vill ApkVenue berätta hur man skapar unikt skrivande i WA utan en applikation för djärva aliasstilar Djärv.

Fet typsnitt som detta används vanligtvis för att uttrycka ett uttalande som anses vara viktigt och måste ges särskild tonvikt.

För att ändra det kan du lägga till WA cool stjärnkod (*) framför och bakom WhatsApp-meddelandet som du vill skicka.

Anta att du vill skriva ordet 'Brådskandei fetstil måste du skriva * Viktigt *.

2. hur man kursiverar att skriva på WhatsApp (kursiv)

Förutom det kan du också lägga till kursiv alias Kursiv som vanligtvis används för att beteckna ett uttalande som är utländskt.

För att lägga till kursiv skrift är allt du behöver göra att ge en understrykning eller understryka (_) både på framsidan och på baksidan av texten.

Om du vill skriva ordet 'Korona'med kursiv, då måste du skriva _Korona_ i din WA

3. hur man gör en mitten klottra på WhatsApp (genomträngning)

Generellt stiliserat skrivande Genomträngning alias korsar mitten används för att indikera ändringar och korrigeringar av ett inre uttalande chatt.

Hur man gör unikt skrivande på WhatsApp utan denna applikation kan man använda ett tecken tilde (~) både i början och slutet av skrivningen som du vill skicka på WhatsApp.

Anta att du vill skriva ordet 'Fel'med ett kors i mitten. Så du måste skriva ~ Fel ~ i din WA.

Åh ja, du kan tillämpa tricket för hur man gör unikt skrivande på WA, du kan använda det på alla WhatsApp MOD-applikationer, gäng. Riktigt bra!

Hur man gör unika inlägg på WhatsApp andra ~

4. Hur man skapar Monospace-inlägg i WA

Inte bara standardteckensnitt endast på Android och WhatsApp kan du också lägga till typer teckensnitt en annan medan du gör chatta du vet!

Genom att använda teckensnitt Monospace eller FixedSys, WhatsApp-text kommer att se ut som att skriva kodning datorer som är åtskilda något från en bokstav till en annan, gäng.

För att prova är allt du behöver göra att lägga till ett tecken apostrof ('' ') tre gånger både i början och i slutet av skrivningen.

Därefter ändras skrivstilen automatiskt. Det är riktigt enkelt, eller hur, hur man gör monospaced skrivning i WA?

5. Hur man gör en omvänd text på WhatsApp (Upp och ner)

Nästa knep för att skapa unikt skrivande i WA är Upp och ner aka omvänd skrift.

Ett steg hacka Du kan göra WhatsApp för att pranka dina vänner du vet.

Genom att skicka en WhatsApp-chatt med omvänd skrift, naturligtvis kommer dina vänner att bli irriterade när de läser den.

Men för att använda den här coola WA-skrivningen behöver du en extra Android-applikation som heter Upp och ner (Vänd text). Här är ett enkelt sätt att använda det.

Steg 1 - Ladda ner applikationen Upp och ner

 • Första gången måste du ladda ner applikationen Upp och ner (Vänd text) vid följande länk.
Produktivitetsappar vndnguyen LADDA NER

Steg 2 - Skriv normalt skrivande

 • När du går in i applikationen är allt du behöver göra att skriva in den normala texten i den övre kolumnen. Resultaten visas automatiskt längst ner.

Steg 3 - Kopiera och klistra in texten

 • Nästa vistelse kopiera och klistra skrivningen på WhatsApp-chatten, gäng. Det är enkelt, eller hur?

6. Hur man gör Alays skrivning på WhatsApp (Fancy Font)

För dig som gillar alay-alayan när du chattar på WhatsApp måste du prova olika teckensnitt över skådespel för att göra ditt samtal ännu mer spännande!

Tidigare var du tvungen att installera applikationen Fancy text (för chatt) att göra häftigt skrivande i WA. Du kan följa stegen nedan!

Steg 1 - Ladda ner Fancy Font

 • Du kan ladda ner och installera applikationen Fancy typsnitt (för chatt) via länken nedan.
Appar Nätverk LADDA NER

Steg 2 - Skriv önskad text

 • Öppna sedan applikationen och välj Fancy text. På kolumnen Ange text här, anger du texten du vill skicka.

Steg 3 - Välj en skrivstil

 • Knacka på en av de skrivstilar du vill ha och välj WhatsApp för att börja vidarebefordra meddelanden till dina vänner eller grupper.

7. Hur man gör Chatt Tomt på WhatsApp (Tom chatt)

Har du någonsin blivit mobbad när en vän skicka tomma chattar på WhatsApp? Även utan att använda tecken eller tecken som prickar, gäng.

Faktum är att för att göra detta, kallas en speciell applikation Tömma som fungerar för att skicka tomma meddelanden du vet.

För de av er som vill veta hur man gör unikt skrivande i WA med det här tricket kan du se följande fullständiga steg:

Steg 1 - Ladda ner den tomma applikationen

 • Det första sättet att skapa unikt skrivande på WA kan du ladda ner och installera applikationen Tömma på länken nedan.
Appar Sociala & Meddelanden MW-utvecklare LADDA NER

Steg 2 - Välj "Skicka"

 • Öppna applikationen, du bor enkelt knacka knapp Skicka att skicka det direkt till din WhatsApp-kontakt, gäng. Det är klart, hur man gör coola skrivningar på WA!

8. Hur man gör text i färg på WhatsApp (blå text)

Det här sista sättet att skapa unikt skrivande på WA kommer definitivt att göra det chatt Din WhatsApp blir mer färgstark, gäng.

För att du kan göra färgskrivning i denna applikation, för att vara exakt i blått genom att använda ett annat teckensnitt än vanligt.

Tja, för att göra detta behöver du en speciell applikation som heter Blå text - Svart text till blå form som du enkelt kan använda. Hur gör?

Steg 1 - Ladda ner blå text

 • Först måste du ladda ner och installera applikationen Blå text som ApkVenue har gett länken ladda ner under detta.

Steg 2 - Gör önskad skrift

 • Öppna sedan Blue Text-applikationen och skriv WhatsApp-chatten som du vill ändra färg för.

 • Tryck i så fall på texten som visas nedan och välj Kopiera att kopiera skrift.

Steg 3 - Klistra in skrivningen

 • Öppna WhatsApp-chatten och gå till kolumnen Skriv ett meddelande du behöver bara klistra in det färgade skrivet tidigare. Skicka meddelanden och dina chattar är nu mer färgstarka.

Så här gör du färgat skrivande på WhatsApp med hjälp av en applikation, gäng. Tyvärr, för hur man gör färgskrivning i WA utan applikation, ApkVenue har inte hittat stegen du kan prova.

Tja, för de av er som kanske tröttnar på att skicka roliga WA-klistermärken för att göra chatten ännu mer spännande, det här tricket är ett måste försök, va!

Så det är åtta sätt att skapa unikt skrivande på WA med olika metoder. Mycket lätt, naturligtvis, gäng!

Åh ja, om du letar efter en variation av att skriva på WhatsApp kan du också kombinera några av knepna ovan för att skapa ett coolt skriftstycke.

På det här sättet kan du vara mer varierad i chatt och göra det mindre krispigt! Har ett knep för hur man gör coola skrivningar på andra WA? Kom igen dela med sig i kommentarskolumnen.

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found