installera den här applikationen så att din dator eller bärbara dator inte är långsam

Denna applikation är garanterat effektiv för att övervinna din långsamma PC / laptop. CCleaner själv är en applikation gjord av Pirinform som grundades 2005. Installera den här applikationen så att din dator eller bärbara dator inte är långsam.

Du måste ofta känna att din PC / laptop är långsam och långsam, eller hur? Här kommer jag att dela en programvara som kanske redan är bekant för dina öron. Denna applikation är garanterat effektiv för att övervinna din långsamma PC / laptop. CCleaner själv är en applikation gjord av Pirinform som grundades 2005. Installera den här applikationen så att din dator eller bärbara dator inte är långsam.

  • Hur man hittar duplicerade filer med CCleaner
  • Den senaste CCleaner, med mer kompletta rengöringsfunktioner
  • 3 bästa gratisverktygsprogrammen JalanTikus Version

CCleaner är ett program som kan städa upp skräp på internet som blir lurat medan du surfar, cache, historik, kakor, och mycket mer, bro. Är du nyfiken på hur du använder den? Kom igen, följ dessa steg:

Tillämpningar Så att datorer och bärbara datorer inte är långsamma

  • Öppna CCleaner och välj det Analysera och vänta tills den är klar. När du är klar är det dags för dig att rensa cache, historik och cookies. välja Kör CCleaner.
  • När du har varitavinstallera Det finns fortfarande många applikationer kvar register filer på din dator. Men lugna ner CCleaner har svaret. Välj när du öppnar CCleaner Register sedan Sök efter problem. Vänta tills den är klar, om den klickas Fixa valda problem.
  • Med denna applikation kan du också se vilka applikationer som är installerade på din PC / laptop. nämligen i Verktyg - Avinstallera - Uppstart. Du kan se programmen som körs när din PC / laptop är på. Källa.

Förutom fördelarna ovan erbjuder CCleaner fortfarande många andra funktioner som du kan använda för att optimera din PC eller laptop. Grattis, din dator och din bärbara dator är gratis cache, historik, kakor, register, och mycket mer. Prova det nu genom att ladda ner CCleaner-applikationen här.

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found