8 enkla sätt att påskynda långsam Android på 5 minuter

Inte alla av dem kan enkelt ersätta den smartphone de använder, eller hur? Så här gör du smartphones snabbare på cirka 5 minuter, så att du inte behöver spendera pengar för att köpa nya.

Prylar, särskilt smartphones om ju längre det används, kommer naturligtvis också hastigheten att sakta ner. Långsamma smartphones bär definitivt humör dålig och irritation för sina användare. När det sedan är långsamt kan du enkelt byta ut det med flaggskepp priset är orimligt stort?

Inte alla kan enkelt byta ut den smartphone de använder, eller hur? Så här gör du din smartphone snabbare på cirka 5 minuter, så att du inte behöver spendera pengar för att köpa en ny smartphone.

 • Hur man avinstallerar många standardapplikationer för Android från 'Bloatware' samtidigt
 • Effektiva sätt att göra Google Chrome Android snabbare
 • 7 bästa Android-anpassade ROM-skivor för din smartphone

8 enkla sätt att påskynda långsam Android på 5 minuter

1. Rensa applikationscache

Efter en tids användning lagras programmen på cache Android-telefonappen fyller en dag och konsumerar systemdatakällor, vilket gör din Android-telefon en dag långsammare. Därför måste du ta bort för att påskynda en långsam Android cache Ansökan.

 1. Öppen inställningar, hitta och klicka sedan på Lagring för att se hur mycket utrymme cache ockuperade.
 2. Klicka sedan Cachad data.
 3. Klick OK för att bekräfta radering.

Du kan också använda programmet tredje part för att påskynda Android som App Cache Cleaner. Denna applikation raderas automatiskt cache på Android-enheter enligt ett specifikt schema.

Appar Produktivitet INFOLIFE LLC NEDLADDNING

2. Inaktivera bloatware

Du kan installera och köra dussintals applikationer på din smartphone. Men om du inte använder det måste du ta bort programmet, orsaken är att applikationen kan köras i bakgrunden även om du inte öppnar programmet. Om din Android-telefon inte har åtkomst rot, du kan inte ta bort förinstallerade applikationer, men du kan ändå inaktivera / inaktivera dem.inaktivera ansökan.

 1. Öppen inställningar >Applikationer >Application Manager.
 2. Tryck på fliken Allt för att se en lista över alla appar på din telefon.
 3. Klicka på programmet som du vill avinstallera.
 4. Klick Inaktivera eller Avinstallera.
 5. Tryck för att välja OK.

Alternativt kan du söka hjälp från de bästa Android-hastighetsapparna och säkerhetskopiering som Backup av titan att inaktivera uppblåsthet.

Appar Utvecklarverktyg Titanium Track DOWNLOAD

3. Öka gränsen för Chrome-webbläsarens minne

I standard, Chrome-webbläsaren använder bara 128 MB tillgängligt RAM-minne, men du kan öka det upp till fyra gånger för att använda Chrome snabbare och smidigare.

 1. Gå till Chrome-webbläsaren på din Android-enhet krom: // flaggor / # max-brickor-för-intresse-område eller så kan du bara skriva krom: // flaggor och skrolla ner tills du hittar "max brickor för intresseområde".
 2. Nu visas en PopUp på din Android-enhetsskärm, tryck på alternativet 512.
 3. Senaste klick Starta om nu.

4. Inaktivera animeringar

 1. Öppen inställningar, hitta och klicka för att välja Om telefon.
 2. Nästa på skärmen Om telefon, hitta och klicka på alternativ Byggt nummer 7 gånger. Nu får du ett meddelande som säger Utvecklarläge har aktiverats. Om utvecklarläget har aktiverats tidigare kan du hoppa över det här steget.
 3. På ansökan inställningar, du hittar alternativ Utvecklaralternativ. Det här alternativet visas först när du har aktiverat utvecklarläget.
 4. Hitta och klicka Fönster animationsskala.
 5. Ändra till alternativ Animering är AV.
 6. Ställ även AV för andra alternativ.

5. Inaktivera låsskärmsanimering

Ett annat sätt att påskynda en trög Android är att inaktivera låsskärmsanimationen. Följ stegen nedan:

 1. Öppen inställningaroch välj sedan Låsskärm.
 2. Klick Lås upp effekten.
 3. välja Ingen.

6. Använd App2SD

I standard, denna applikation är utrustad med många funktioner. App2SD tillåter överföring av filer och applikationer till SD-kort. Genom att använda den här funktionen kan du frigöra ROM-minne för att förbättra mobiltelefonens prestanda, men kom ihåg att inte alla applikationer stöder den här funktionen.

Men om din mobiltelefon ärrot, då kan du flytta det program du vill ha till SD-kortet med hjälp av ett speciellt program. I detta fall DroidSail Super App2SD är en av de bästa apparna som kan hjälpa dig att göra det. Vicky Bonick Produktivitetsappar LADDA NER

7. Använd en överklockad kärna

I standard, varje Android-telefon är inställd på en specifik CPU-frekvens och domineras av kärnan på enheten. Det finns många Android-utvecklare som utvecklar sina egna kärnor som gör att deras användare kan överklockad CPU. Detta hjälper till att öka CPU-klockan för din enhet och få din enhet att köra snabbare.

8. Använd en anpassad ROM som uppdateras kontinuerligt

Varje ny smartphone som produceras är utrustad med en ROM online standard. Men med fabriks-ROM-skivor kommer användarna att ha svårt att optimera och anpassa smarttelefonen efter deras förmågor och önskemål.

Samtidigt har anpassade ROM-skivor utvecklats av en person eller ett team optimerats för att fungera snabbare med bättre skalbarhet. Du kan hitta kärnor och anpassade ROM-skivor för din smartphone på forumet XDA Developers Android och Street Rat.