ladda ner worms zone.io mod apk senaste 2020

Ladda ner den senaste versionen av Worm Zone MOD APK 2020 för ett mer och mer varierat urval av maskskinn. Kolla in följande artikel!

Känn dig generad på grund av din maskhud i spelet Worms Zone.io ser normal ut? Vill du köpa en unik skal men att få mynt är svårt, eller hur?

Detta maskspel ökar verkligen eftersom det är roligt och utmanande. Inte sämre än höga grafiska spel som PUBG Mobile och Mobile Legends.

Men du vill definitivt inte gå ur stil eftersom din maskhud är standard, eller hur? Koppla av, du kan ladda ner Worms Zone MOD APK den senaste versionen 2020 är gratis nedan!

Worms Zone MOD APK

Foto med tillstånd av: Worms Zone io mod.apk (Special Photo)

En av funktionerna som gör spelet Worms Zone.io ju mer intressant att spela är maskskinn.

Några av skinnen är ganska unika, från Batman till utomjordingar. Färgen varierar också mycket, gäng.

Inte bara det, du kan också anpassa din masks ögon och mun. I själva verket kan du till och med få dina maskar att se ut som en dajjal!

Det är bara det, priset på denna hud kräver ett visst nominellt mynt. Att få mynt är ganska svårt. Lyckligtvis finns det Worms Zone.io MOD APK som gör att du äger obegränsat med pengar!

Med detta maskspelsfusk får du inte bara obegränsade mynt, men det är också immunt att använda Worm Zone MOD APK eftersom du kan göra sista chansen många gånger.

Vad är Zone.io Game Worms?

Kommer du ihåg det gamla skolspelet Snake, som var mycket populärt på Nokia-mobiltelefoner? Tja, konceptet med spelet Worms Zone.io den här är mer eller mindre så.

Du kommer att starta spelet med en liten mask. Under hela spelet, Du måste äta mat så att din kropp blir längre och större.

Skillnaden är att här tävlar du med spelare från hela världen i ett rum vilket är ganska omfattande, gäng.

Låt dig inte slå din motståndare eftersom du automatiskt kommer att elimineras från spelet. Du kommer inte att dö om du slår din egen kropp.

Förutom att kunna spelas via en Android- eller iOS-enhet kan du också spela detta spel via den officiella webbplatsen.

Game Worms Zone.io kommer också med en mängd power-ups vilket ger dina maskar styrka. Det finns sex typer power-ups i det här spelet, nämligen:

Starta uppFörmåga
MagneterDrar all mat som finns nära dig
MultipliceraMultiplicera dina matpoäng med 5 gånger
RadarVisar var maskar dog
Snabba uppÖka maskhastigheten
SvängÖka maskarnas manövrerbarhet så att de inte kolliderar med andra maskar
ZoomGör att skärmen når bredare

Tips för att vinna Play Worms Zone MOD APK

Fotokälla: Worms Zone.io.mod APK (via Techbigs)

Även om det ser enkelt ut, så kräver detta Worms Zone.io-spel också en exakt strategi, du vet, gäng!

I början av spelet bör du vara leka tålmodigt och undvik överfulla områden. Sikta på power-ups så ofta som möjligt så att dina poäng går upp snabbt.

Om din mask är tillräckligt lång kan du börja fånga andra maskar genom att linda dem. De döda maskarna lämnar mat i överflöd.

När du gör det med framgång i det senaste onlinespelet kommer motståndarens mask inte att kunna fly om du inte träffar det, gäng.

Du måste också kunna vara smidig att flytta dina maskar, särskilt när arenan är för upptagen. Se till att mobiltelefonskärmen inte är fet eftersom den gör att fingrarna blir hala.

Vill du veta fler tips? Läs bara hela artikeln nedan, OK! Garanterad att inte dö lätt!

VISA ARTIKLAR

Worms Zone MOD APK-funktioner

Fotokälla: Worms Zone.io + mod + apk (Special Photo)

Huvudfunktionen i detta MOD-spel är att du kommer att göra det få ett obegränsat antal mynt. Du kommer att se antalet 10 miljoner i det övre högra hörnet.

Med de pengarna kan du köp någon hud vad du vill ha i Worms Zone MOD APK. Jaka har bevisat det själv och det fungerar verkligen!

Vad sägs om skinn som behöver en hög nivå för att få dem? Med denna Worms Zone.io MOD APK kan du få det även om din nivå fortfarande är låg.

Riktigt intressant, eller hur? Metoden är också enkel, lika lätt som att prova Mobile Legends fuskhud som för närvarande används mer och mer ofta, gäng.

Dessutom, med de obegränsade mynten i denna Worms APK MOD, kan du också sista chansen många gånger tills jag var uttråkad. Denna metod är lämplig för dig som vill slå rekord!

Ladda ner Worms Zone MOD APK

Kan du inte vänta med att slå nya rekord och använda de bästa skinnen? Eller vill du visa upp för vänner att du hittade det bästa Worms Zone.io-fusket?

Tyst! ApkVenue har förberett nedladdningslänken, du vet! Till poängen ladda ner Worms Zone MOD APK via länken nedan!

LADDA NER Arkadspel

När nedladdningen är klar är allt du behöver göra att installera den senaste Worms Zone MOD APK som vanligt. Glöm inte att ge åtkomst så att din mobiltelefon kan installera applikationer utanför Play Butik.

Om så är fallet kan du omedelbart spela denna immun Worm Zone MOD APK och använda den hud du vill ha. njut av spelet Worms Zone io MOD APK, gäng!

FRISKRIVNING: ApkVenue ansvarar inte om något händer med ditt konto när du använder detta MOD-program.

Det var länken för granskning och nedladdning Worms Zone i.o MOD APK den senaste versionen 2020 som du kan spela gratis.

Med detta kommer du att känna dig trygg när du går in i den grymma maskarenan.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found