7 bästa brottningsspel på Android 2017

Därför stimulerade videospel med brottning också deras berömmelse

offentlig Indonesien verkligen bekant med sport brottning. Från WWE SmackDown till blandad kampsportstadium UFC, har många fans i detta land.

Därför tematspel brottning sport för stänkte berömmelse. Jaka har sammanställt 7 av de bästa brottningsspelen på Android. Kolla in recensionerna nedan!

  • Bli hackad! WWE Star Porrfoton och videor sprids på Internet
  • Samarbete med WWE Stars, Apple gör en film om Siri
  • Dessa 5 våldsamma spel måste ha följt din barndom, varför tillät dina föräldrar dig?

7 av de bästa brottningsspelen på Android

1. Wrestling Revolution 3D

Spel Wrestling Revolution 3D är en brottning spel vilket är mycket känt på Android-plattformen. Det är över 50 miljoner nedladdningar som de lyckades uppnå.

Spelet liknar ett brottmästerskap WWE. Intressant nog nästan alla matchningslägen från början tag team, kunglig muller, fram tills burläge, är i spelet.

2. Wrestling Revolution

Wrestling Revolution är ett spel gjort MDickie känd före Wrestling Revolution 3D. Även om detta är en äldre version av spelet är det ganska kul att spela, särskilt för telefoner som har specifikationer under genomsnittet.

Även med teman som WWE-brottmästerskapet har detta spel en tvådimensionell design. Men spelet har fortfarande en stark atmosfär och gameplay vilket är intressant.

3. Real Wrestling 3D

Även om det här brottningsspelet inte har en berömd brottningsidrottsman, har spelet faktiskt en ganska realistisk design, även om spelstorleken är ganska låg.

Bortsett från att detta spel är tillräckligt lätt för att spelas. Det finns olika typer av lägen, från vanligt ringläge till femkant som i mästerskapet UFC.

Candy Mobile Sports Games LADDA NER

4. EA SPORTS UFC

Kanske finns det inget behov av att prata om mycket längre, för denna fria kampsport har verkligen nått sin topp av popularitet de senaste åren.

EA SPORTS UFC försöker dra nytta av dessa fördelar genom att föra dem i form av videospel. Nästan alla element presenteras i detta spel. Det finns också många kända spelare i det här spelet.

Sportspel LADDA NER

5. Sumo

Det är inte komplett när du pratar om brottning, men glöm den ursprungliga brottningsporten Japan den kända, Sumo.

Sumo används också som ett spel på Android, som har tillräckligt många spelare att nå 1 miljon nedladdningar. Sättet att spela är också detsamma som den riktiga saken. Vad som är intressant, du kan också anpassa din sumobrottare karaktär.

6. Sultan: spelet

Sultan: The Game är ett spel anpassat från Indiska Bollywood-filmer, som har samma titel. Du kommer att få ett brottningsspel som i en film med liknande karaktärer också.

Du kommer att föras till atmosfären av traditionell brottning med olika arenabakgrunder. Det finns en sand- och träarena som bakgrund. Om du är ett stort fan Salman Khan, du kan inte missa det här spelet.

7. Pocket Wrestling

Om du behöver ett brottningsspel spelar det ingen roll insisterade, du kan försöka Pocket Wrestling. Detta spel, som tar ett seriöst tema, presenterar det faktiskt på ett unikt sätt och bjuder in skratt.

Du kommer att spela som en brottare som måste få ut alla dina fiender från arenan. Helt enkelt genom att flytta handen som rör sig konstigt, och flytta din karaktär kommer att utfärda en fiende faller från himlen. Även du kan kastar ut domaren.

Det är 7 av de bästa brottningsspelen på Android. Så vilken vill du spela? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found