hur man skapar en färgstark status på facebook så att den blir modern!

Är du uttråkad av din Facebook-status? För att göra det mer attraktivt och se coolt ut, låt oss göra en färgstark Facebook-status!

Sedan lanseringen för 12 år sedan Facebook alltid framgångsrikt med många nya innovationer. Allt görs så att användarna aldrig blir uttråkade av att använda Facebook.

Nyligen presenterade Facebok en tjänst Facebook Live Video och Instant Games på Facebook Messenger. Men bortsett från allt detta, visste du att vi nu kan göra det färgad status på Facebook? Så på så sätt kan din statusvisning vara mer uppdaterad och mindre tråkig.

  • Detta är det! 10 sätt Facebook-sekretessinställningar du bör ändra
  • Hur man ansluter omslagsfoto med profilbild på Facebook

Färgglada status på Facebook

Kommer du ihåg Path Daily-funktionen på Path? Den här funktionen är framgångsrikt krånglad av Path-användare eftersom den skapar ett utseende ögonblick mer attraktiv. Tja, vill inte bli kvar Väg, Faceboook gör en kortfattad liknande färgstark statusfunktion Path Daily. Har du provat det än?

Hur man skapar färgstark status på Facebook

Till skillnad från den vanliga statusen kommer den färgglada statusen på Facebook att utrustas bakgrund färgad. Är du nyfiken? Kom igen, prova!

  • Se till att Facebook-applikationen på din smartphone är bäst uppdatering. För närvarande kan denna funktion endast användas på smartphones.
Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER
  • Öppna kolumnen Vad tänker du på som vanligt. Då visas bokstäverna A med färgväljare, klicka på den för att få fram färgalternativen.
  • När du har valt önskad färg skriver du in Facebook-statusen. Sedan Posta.
  • Vad är unik, färgstark status på denna Facebook förvandlas inte till ett foto som Path Daily. Denna status förblir en text som du kan läsa kopiera klistra in lätt.

Hur? Riktigt enkelt, eller hur? Med en färgstark status på denna Facebook-applikation blir ditt Facebook-utseende mer attraktiv och inte tråkigt. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found