10 värsta Android-spel genom tiderna

Vad händer om det finns ett Android-spel som orsakar en obekväm känsla när du spelar det? den här gången kommer vi att ge alla er Android-spel som anses dåliga och inte värda att spelas.

Spel, av allt plattform det borde verkligen ha ett syfte att underhålla alla spelare som spelar det. Från olika genre och teman, oavsett om det är avslappnade spel eller till och med skräckspel, alla hoppas att när de spelar det kan de få en känsla av att vara nöjda och kan eliminera trötthet från deras dagliga aktiviteter.

Men vad händer om det finns ett Android-spel som visar sig vara en obekväm känsla när man spelar det. Allt detta på grund av olika förhållanden, allt från gameplaydålig grafik, dålig grafik eller på grund av temat plagiat med andra populära spel. Därför kommer vi den här gången att ge er alla Android-spel som anses vara dåliga och olämpliga att spela. Lista sammanställs uteslutande av webbplatsen Smarta inkomstmetoder med några nödvändiga justeringar.

  • 10 Android-spel med mest pengar i februari 2016
  • Spännande! Det här är 12 old school-spel som kan spelas på Android-telefoner
  • 10+ Android GTA-spel som du måste spela

10 sämsta Android-spel genom tiderna

1. Flygande pingvin

Till att börja med finns det ett spel som heter Flygande pingvin. Detta spel, som har pingvinkaraktären som huvudperson, anses vara en kopia gameplay från andra spel nämligen Dragon Fly. Grafiken anses dålig och instruktionerna är förvirrande för att göra barn som spelar det ännu mer yr.

2. Fruktskiva

Det finns inget spel värre än att betjäna ett spel som plagierar andra spel. Den här gången finns det ett spel som heter Fruktskiva vilket säkert kan gissas att detta spel plagierar ett annat populärt spel som heter Fruit Ninja. Från den använda frukten, gameplay, tills grafiken är mycket lik originalspelet. Sedan vad man ska göra Fruktskiva till skillnad från Frukt Ninja? Inte tillgänglig.

3. Froggy Jump

I nästa sekvens finns det ett spel som heter Froggy Jump. Detta spel anses också vara imiterande gameplay från andra populära spel nämligen Doodle Jump. Det är ett minus för Froggy Jump är att det alltid visar annonser, även när det är mitt i ett spel.

4. Dragon, Fly!

I fjärde finns det Dragon, Fly!. Logotypen är bra, men bedöm inte en bok utifrån omslaget. Från skärmdumpar vad vi fick måste du ha rynkat pannan eftersom det här spelet har grafik som bara knappt lägger till gameplay det är perfekt. Kontrollsystemet är också dåligt, vilket gör att många spelare blir upprörda och ger upp.

5. Solitaire

Patiens, gamla spel som faktiskt fortfarande har lojala fans. i alla fall gameplayDess monotona, enkla grafik och måste konkurrera med andra moderna spel kräver detta spel för att överleva på grund av berömmelse.

6. Mahjong

Nästa är detsamma. Det finns ett spel som heter Mahjong som vi faktiskt har känt länge igenom plattformar andra spel som Nintendo till Windows. Detta spel anses ha upplevt en betydande minskning av användarna eftersom det inte innebär många förändringar med tidigare versioner.

7. Fast & Furious 6 - The Game

På 7: e plats där Fast & Furious 6. Mendompleng det berömda namnet på filmen med samma titel, det här spelet kunde inte presenteras gameplay vilket är intressant. Trots att grafiken är cool, rankas den som det konstigaste, tråkigaste och girigaste Android-spelet eftersom det har ett konstigt bränslesystem, och gimmicks andra oklara.

8. Fiendelinjer

Liknar andra strategispel på Android, Fiendelinjer har en lovande form av promo med en okej grafik. Men detta spel betraktas som girigt för betalt innehåll, så spelare ombeds ofta att spendera en viss summa pengar för att kunna öppna eller använda det Artikel säker på att det inte borde spela någon roll.

9. PlayStation All-Stars Island

Om det finns skyltar och anslagstavlor förklädda som ett spel, är det predikatet lämpligt att fästas på PlayStation All-Stars Island. Spelet, som skapades direkt av den största konsoltillverkaren i världen, innehåller spel, men det är alltid blandat med olika former av kampanjer och annonser som är ännu mer imponerande som ett reklammedel än själva spelet.

10. Assassin's Creed Pirates

Slutligen finns det ett spel med ett mycket storslaget namn. Speciellt om det inte är Assassin's Creed Pirates. Men låt dig inte luras av dess berömda namn och coola grafik. Detta spel visade sig anses vara minimalt gameplay och mindre spännande slagsmål. För de av er som är mer intresserade av gameplay jämfört med grafik är det här spelet mindre lämpligt för dig. Appar Utvecklarverktyg LADDA NER xmodgames

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found