9 selfie-fototips för att fånga ögonblicken i Eid

Så att resultaten blir fotogena och minnesvärda, här är några tips för att ta bra och coola selfies!

Eid verkligen ett mycket speciellt ögonblick. Eftersom du kan träffas med din storfamilj och träffa gamla vänner.

Detta värdefulla ögonblick måste naturligtvis förevigas. Om du använder den bakre kameran kommer naturligtvis någon att bli offer, så det är inte komplett. Eftersom den som tog bilden inte var den som tog bilden.

Ja, lösningen är ett foto selfie festlig. En annan term är gruppselfie eller wefie. Så att resultaten blir fotogena och minnesvärda, här är några tips för att ta bilder selfie träffas snyggt och coolt.

Selfie Photo Tips för att fånga ögonblicket av Eid

Att träffa släktingar, särskilt de i byn, är verkligen ett sällsynt ögonblick som förtjänar att bli odödliggjort.

Lyckligtvis har smarttelefontillverkare utrustat sina enheter med kameror av bästa kvalitet.

Rapporter från olika källor och Jakas egen erfarenhet, här är tips för att få bilder gruppselfie bäst!

1. Hitta det bästa stället med tillräcklig belysning

Först, var inte vårdslös selfie var som helst. Var bara uppmärksam på de platser runt dig som är okej och rymliga så att du inte kämpar.

För att bilden ska bli bra måste du naturligtvis se till att belysningen också är tillräckligt stark. Stå mot ljuset för maximalt resultat, inte din rygg.

Prova att ljuset är naturligt ljus från solstrålarna. Ljuset från lampan blixt en smartphone kommer bara att producera otillfredsställande foton.

2. Använd Smartphone Selfie Camera

Platsen är bra, fortsätter du att ta bilder med den vanliga frontkamera? Resultatet är definitivt inte okej.

Du måste ta ett foto selfie med en smartphone som har en stor frontkamera. Det finns många smartphones speciellt utformade för selfies.

3. Justera först kamerainställningarna, använd rätt läge

Eftersom selfie tillsammans verkar det inte lämpligt att bära skönhetsläge. Använd istället mode Selfie Panorama eller ett liknande läge där kameran tar en bred betraktningsvinkel.

Så alla kan komma in och inte behöva kämpa. Du kan också ställa in kamerans bildförhållande till 16: 9 och använda HDR-läge om det behövs.

En sak som inte är mindre viktig är organisation vinkel kamera, gäng? Se till att du placerar smarttelefonen i rätt vinkel så att den resulterande bilden blir ännu mer stabil!

Andra tips. . .

4. Var uppmärksam på poser, uttryck och tydliga signaler

Nu har alla samlats, försök att justera positionen så att den passar bättre visa sökaren kamera.

Gör sedan en unik pose, uttrycket måste också matcha och ledtrådarna måste vara tydliga. Om alla är redo kommer wefie-bilderna att vara bra också.

Inte bara en gång, ta så många selfies som möjligt. Med olika poser, med olika uttryck, gör gärna fåniga poser och uttryck.

5. Välj det bästa, redigera lite, dela sedan till sociala medier

När du tar bilder, ta omedelbart flera bilder samtidigt så att du kan välja vilken som är bäst. Kom ihåg, ta inte bara vad du har som ser bra ut, utan de andra istället fläck!

När du har stött på några av de mest fotogena, ge dem en polska först med en fotoredigeringsapp. Välj också det filter som bäst matchar fotoresultaten och dela det sedan på sociala medier.

6. Välj en bra fotobakgrund

Foto med tillstånd av: International TEFL Academy

Val bakgrund Den rätta är inte mindre viktigt, gäng, för att avgöra om ett foto är bra eller inte selfie tillsammans.

Speciellt om du använder en kamera som redan har ett objektiv vid vinkel, du kan få ett foto wefie det där studsade!

Hur kommer det sig att det finns många val av vidvinkel mobiltelefoner till låga priser på marknaden! Inte illa resultatet av bilderna är ännu coolare om alla dina kusiner kan ta bilder i RAM med!

7. Använd Tongsis

Foto med tillstånd av: Good House Keeping

Oavsett hur länge händerna vi har har det naturligtvis begränsningar som gör att inte alla kommer in i kamerans räckvidd.

Därför kallas en teknik selfies stick eller ofta förkortas som tång. Med den här pinnen kan du göra selfie med fler människor.

Om tång inte rymmer alla dina familjemedlemmar kan du använda drönare, gäng!

8. Se till att titta på kameran

Foto med tillstånd av: International TEFL Academy

Ett av problemen som uppstår när du tar foton selfie ser våra ögon på skärmen. I själva verket borde vi titta på kameran.

Naturligtvis blir resultaten roliga, eller hur? Vid andra tillfällen rakt mot kameran lutade dina ögon till och med sig själva för att du såg smartphone-skärmen.

9. Använd Selfie-applikationen

På Android och iOS finns det redan många applikationer selfie som kommer att ge en upplevelse selfie-Du känner dig mer tillfredsställande, gäng.

Vissa ger många filteralternativ, andra kan lägga till vårt snygga utseende och skönhet, till ett urval av söta klistermärken.

Det är tipsen för att ta bilder selfie tillsammans för att fånga de dyrbara ögonblicken i din Eid.

Åh ja, en viktigare. Se till att när du tar ett foto av dina ögon, fokusera på den främre kameran. Låt dina ögon, titta inte någonstans. Lycka till!

Läs också artiklar om Selfie eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found