den bästa kombinationen av stridsdäckgolemer i clash royale

Älskar du Golem Clash Royale-kortet? Här är några av de bästa Golem-kortkombinationerna i Clash Royale som kan användas.

Golem-kortet är ett av de bästa kroppshållningskorten i Clash Royale. Golem-kort har flera fördelar, nämligen: blod (träffpunkter) stor, direkt attack på fiendens byggnader och kan bli två golemiter när Golem går sönder.

Att bestämma rätt Golem-kombination är inte lätt. Om du är intresserad av att använda Golems kan du imitera en av de bästa Golem-kombinationerna i Clash Royale nedan:

  • The Best Combination Hog ​​Rider Battle Deck i Clash Royale
  • Combination Battle Deck PEKKA - Prince Strongest in Clash Royale
  • Kombination av Clash Royales starkaste PEKKA Special Battle Deck

Bästa kombinationen av Battle Deck Golem

Golem är ett av Epic Clash Royale-korten som finns på Arena 6 Builder's Workshop. Nackdelen med Golem är dess attack och rörelse är ganska långsam.

Fördelen med Golem är att den har blod (träffpunkter) stora, kan vara två Golemiter när Golem är trasig samt en direkt attack mot fiendens byggnad, vare sig det är ett torn eller annat byggkort.

Det här är några av de starkaste Battle Deck Golem-kombinationerna som kan användas när du spelar Clash Royale. Om du har andra Golem-kombinationer kan du dela med sig i kommentarskolumnen. För de av er som inte har spelat Clash Royale, ladda ner senaste Clash Royale Android här. Lycka till!

LADDA NER Supercells strategispel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found