hur man blockerar annonser i Android-applikationer utan att behöva rota

I allt högre grad visas fler och fler applikationer i Google Play Butik. Detta är verkligen framsteg, men du måste också vara medveten om det. Det finns några värdelösa och till och med farliga applikationer smartphone du vet. Den farliga applikationen är en applikation som har många annonser, även till den punkt där den staplas.

Du måste vara irriterad och arg, eller hur? Eits, oroa dig inte än. Detta problem kan hanteras genom installation annonser blockerar i smartphone. Till skillnad från applikationen annonser blockerar en annan applikation annonser blockerar du kan installera det här utan åtkomst rot. Denna applikation kallas DNS66.

  • Installera inte gratisappar slarvigt, här är de fyra farorna!
  • AKTA SIG! Dessa är de 14 farligaste virusen för alla typer av Android-smartphones
  • Installera inte sex typer av skadliga applikationer på Playstore för din smarttelefons säkerhet!

Blockera annonser i Android-applikationer utan rot

DNS66 är en bra applikation annonser blockerar baserad öppen källa och denna applikation är tillgänglig gratis i F-Droid Repository. Som ApkVenue diskuterade igår är F-Droid en av de mest betrodda och säkra Android-butikerna från virushot. Här är stegen för att använda DNS66.

1. Installera DNS66

  • Ladda ner DNS66 från F-Droid Repository

När du har klickat på länken ovan kommer du till webbplatsen F-Droid.org. Bläddra ner och leta efter skrivningen Ladda ner APK, efter det laddar du ner och installerar den på smartphone.

2. Välj Värdfilter

När du först öppnar DNS66-applikationen kommer du till en flik Start. På den här fliken kan du justera ett antal inställningar, men för nybörjare är det bäst om du lämnar den här flikuppsättningen standard.

Gå sedan till fliken Värdar. På den här fliken presenteras olika typer annonsblockerande värdfil, Var filer den innehåller koder som tjänar till att blockera flera typer av annonser.

Som vi kan se tillsammans finns det flera på värdfliken annonsblockerande värdfil som har varit aktivt aktiva standard. Nästa steg du stannar aktivera alla annonsblockerande värdfil ingenting utom filer "Domains.com skadlig kod".

För att aktivera och avaktivera annonsblockerande värdfil, du behöver bara peka på ikonen för sköldbilden. Därefter trycker du på ikonen uppdatera i det övre högra hörnet för att ladda ner annonsblockerande värdfil Den valda.

3. Aktivera DNS66

När du har gjort alla stegen ovan återgår du till fliken Start och trycker sedan på Start-knappen för att aktivera VPN. Om det finns ett fönster dyka upp som visas trycker du på OK-knappen för att ge DNS66 tillstånd att aktivera VPN.

Testa DNS66 på en Android-applikation

När du har aktiverat VPN från DNS66-applikationen visas annonserna automatiskt webbläsare såväl som de i ansökan smartphone du kommer att gå vilse eller blockeras. Här tar ApkVenue ett exempel på flera applikationer som har annonser, nämligen 'Check Monthly Electricity Bills' och 'VPN Defender'.

Titta på skillnaden innan du använder DNS66 och efter att du använder DNS66:

Första ansökan:

Andra applikationen:

OBS: Eits, det finns en liten anteckning här. Denna applikation fungerar för att blockera annonser som är på webbläsare och Android-applikationen, men den här applikationen har inte kunnat blockera annonser i YouTube-applikationen.

Det är en liten handledning för att blockera annonser på Android-appar utan rot. Kom ihåg att alltid använda denna applikation klokt. Låt inte denna handledning användas för saker som inte är användbara.

Fotokälla: Banners: techcrunch.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found