10 bästa Android-spel med världskrigstema

Det finns 10 bästa Android-spel för världskriget

Gillar du spel med världskrigstema? Ja, ett temaspel världskrig är verkligen ett tema som är ganska gynnat av fansen spelare. Krigets situation och atmosfär har sin egen charm i den virtuella världen.

I Android-spelets marknadsandel jagas även krigstemat av fans. Därför kommer den här gången att dela ApkVenue 10 bästa Android-spel för världskriget. Kolla in recensionen nedan!

  • Infinite Warfare Bullied, CoD presenterar andra världskrigsserien!
  • Fighting God, det mest kontroversiella ångspelet genom tiderna?
  • 6 bästa sandlåda eller öppna världsspel för Android-enheter

10 bästa Android-spel för världskriget

1. World Conqueror 3

World Conqueror 3 är ett temaspel Andra världskriget. Detta bästa Android-spel använder ett taktiskt strategiläge, där du kommer att fungera som en truppregulator på slagfältet. Det finns runt 50 länder och 148 militära enheter annorlunda. Förutom det finns det också olika typer av teknik och krigsvapen som du kan använda.

2. World at War: WW2 Strategy MMO

World at War: WW2 Strategy MMO är ett spel med en kombination av strategi och MMO-lägen. Naturligtvis kommer det att bli mycket roligare att bekämpa virtuella strider med andra spelare som använder de trupper vi har formulerat. Här kan du också bygga en militärbas och forska om den senaste militära tekniken. Du kan också öka din flottas förmåga att bli starkare.

3. Brothers In Arms 3

Om du vill hoppa direkt in och uppleva slagfältet kan du välja ett spel Brother In Arms 3. Precis som de tidigare uppföljarna kommer du att invadera, scout och smyga som en soldat i läge TPS. Dessutom kan detta spel också spelas online multiplayer. Det finns två lägen, Gratis för alla och Lag dödsmatch. Träna dina färdigheter i attacktaktik för att vinna striden.

Gameloft Skjutspel NEDLADDNING

4. World at Arms

World at Arms försöker skapa krigsspel utan bakgrund från världskrigets historia, men de har sin egen bakgrundshistoria. Med mode strategisk taktik, kommer du att bli general och börja bygga trupper, baser och tills du äntligen utformar en strategi för krig mot onda armén.

5. Frontline Commando: WW2

Fortsätter föregående uppföljare Frontline Commando: WW2 litar fortfarande på temat för världskriget Europa. Liknande Vapenbröder, kommer du att spela i TPS-läge. Så du kommer att känna slagfältet malign direkt. Även här spelar du en roll som en pålitlig soldat som kan utföra alla typer av uppdrag.

TheScore, Inc. Arkadspel LADDA NER

6. Dominationer

Dominationer kräver att du bygger ny civilisation och försvara den från invasionattacker från andra nationer. Du kan också vara motsatsen, invadera och ta över andra nationer för att bli din koloni. Ännu roligare, det här spelet spelas fritt uppkopplad. Det betyder att du kommer att tävla med spelare från hela världen. Endast de som har den bästa strategin kommer att bli en stor nation.

7. World War 2 Medal of Gunner

Vem vill känna slagfältet i luften med ett stridsplan World War 2 Medal of Gunner är rätt svar. Med mode FPS Du kommer att köra ett stridsplan medan du skjuter på fienderna. Detta spel kommer med 3D-grafik vilket är ganska fantastiskt. Känn också de olika modellerna av stridsflygplan, tillsammans med olika typer av vapen inbäddade i dem.

8. Strikers Världskriget 1945

Fortfarande på slagfältets upplevelse med stridsflygplan. Det är bara Streikers 1945 världskriget närvarande i grafisk form 2D. Även om 2D är som Mobile Legends, minskar inte det roliga med att spela. Liksom de tidigare spelen kommer du att använda ett fartyg som utför ett inträdesuppdrag och förstör fiendens bas.

9. Strategi & taktik: WW II

Att bara titta på titeln kommer du att förstå att detta är ett spel med ett taktiskt strategiläge. Återigen kommer du att fungera som generalen som organiserar hela kriget. Strategi & taktik: WW II, försöker höja andan igen Andra världskriget i form av ett virtuellt spel. Du kommer att genomgå olika uppdrag som syftar till att vinna kriget. Spel som Heroes Evolved har också lägen multiplayer vilket kan få dig att spela med andra spelare.

10. Världskrigföring

Den sista kommer också i strategiläge men med mer fantastisk 3D-grafik. Som krigsbefälhavare kommer du att bygga en bas och organisera attacker på andra sidan. Det intressanta inuti Världskrigföring, kan du också skapa olika typer av militära enheter, från land, luft och hav. Du kan också uppgradera infanteri som stridsvagnar, hangarfartyg och pansarbilar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found