det här är hur man installerar en enkel icke-playstore Android-applikation

Webbplatsen för den största Android-applikationsleverantören, nämligen PlayStore. Men det visar sig att PlayStore inte är den enda, det finns speglar som på JalanTikus-webbplatsen eller APKPure. Därför är här hur man installerar Android-applikationer som inte är Playstore.

Det är ingen hemlighet att det som gör Android väldigt användbart på grund av tillgången på många användbara applikationsstöd. Utan stöd från dessa många applikationer skulle Android inte vara något.

Webbplatsen för den största Android-applikationsleverantören, nämligen PlayStore. Men det visar sig att PlayStore inte är den enda, det finns speglar som på JalanTikus-webbplatsen eller APKPure. Därför är här hur man installerar Android-applikationer som inte är Playstore.

  • 7 bästa Android-appar under 10 MB
  • Underbar! Denna applikation kan ersätta 6 andra Android-applikationsfunktioner
  • Supersnabbt sätt att öppna applikationer på Android

Hur man installerar enkla Android-applikationer som inte är Playstore

Fotokälla: Bild: JalanTikus Application

Visst vet du att JalanTikus inte bara ger en mängd intressanta artiklar utan också en spegelapplikation från PlayStore. Eftersom det visar sig att många vänner har problem när de installerar. Utan att dröja kvar är det här hur man installerar Android-applikationer som inte är Playstore.

Steg via hur man installerar icke-Playstore Android-applikationer

Steg 1

välja "Inställningar"och välj sedan "Säkerhet". "Gör det möjligt" meny "Installera appar från okända källor".

Fotokälla: Bild: Steg 1

Steg 2

Ladda ner den APK-fil du vill ha, till exempel via JalanTikus webbplats.

Fotokälla: Bild: Steg 2

Steg 3

Öppna den nedladdade filen. Vänta på processen "Skanna" gjort och välj sedan "Fortsätta". Fortsätt tillbaka genom att välja "Nästa". Vänta på installationen och avsluta.

Fotokälla: Bild: Steg 3

Felsökning / problem kan inte installeras

Fotokälla: Bild: Handheld Electronic

Om det finns problem relaterade till installation av program som inte är Playstore, kan du se följande lista för lösningar.

Allmänna problem

  • Varning "Otillräckligt utrymme på enheten", vilket innebär att du måste ta bort andra applikationer på din smartphone.
  • Varning "Filen kan inte öppnas", försök starta om smarttelefonen. Om det inte hjälper kan du försöka ladda ner igen, eftersom det finns en möjlighet att nedladdningsprocessen var problematisk.
  • Varning "Enhet inte kompatibel", vilket innebär att din smartphone inte kan installeras med applikationen på grund av att din smartphone inte stöder den.

Särskilda nummer

  • Varning "Filen kan inte öppnas" i Google Chrome

Lösningen är att öppna den nedladdade APK-filen med File Manager, inte direkt från Google Chrome. Om du är förvirrad kan du se stegen enligt följande.

Steg 1, ignorera felet "Filen kan inte öppnas". Öppna sedan applikationen "Filhanterare".

Steg 2, välj den nedladdade APK-filen som ska installeras. Vanligtvis finns detväg följande "Alla filer / nedladdning". Om så är fallet, fortsätt installationen som vanligt.

Om du fortfarande är förvirrad kan du också titta igenom följande video för att göra det mycket tydligare.

Notera: Tveka inte att fråga oss om du har andra problem. Vi kommer att fortsätta att uppdatera detta felsök regelbundet om det finns problem som ofta ställs.

Så det är så man installerar Android-applikationer som inte är Playstore. Det är inte svårt, det är väldigt enkelt. Även Jaka är säker på att vanliga människor kan göra det. Ha ett bra försök!

Se också till att du läser relaterade artiklar Ansökan eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found