hur man spelar 2 clash royale-konton samtidigt på 1 android

Clash Royale kan äntligen spelas på Android. För att göra Clash Royale ännu mer spännande har ApkVenue ett sätt att spela 2 Clash Royale-konton samtidigt på 1 Android.

Efter en lång väntan som gjorde Android-användare ännu mer avundsjuk på iOS-användare är det äntligen ett spel Clash Royale artificiell Supercell kan njutas av Android-användare. Låt oss erkänna det, du måste ha spelat det här spelet också, eller hur? Inte konstigt, för det är det gameplay, Clash Royale är verkligen ett spel som lovar sin egen spänning.

För att göra Clash Royale ännu mer spännande kommer JalanTikus att ge många Clash Royale-tips. Den här gången ger ApkVenue ett sätt att spela två Clash Royale-konton samtidigt på en Android utan att byta konto.

  • Hur man spelar Clash Royale på Android med den senaste versionen av APK
  • Hur man gör Clan Clash Royale på Android och iOS
  • Skillnaden mellan King Tower och Arena Tower i Clash Royale

Clash Royale charm

Utvecklat av Supercell, Clash Royale nuvarande bär den gamla karaktären Sammandrabbning av klaner (plus många nya karaktärer), samt kommer med gameplay en friskare. Inte konstigt att detta Tower Defense-spel omedelbart kan locka många Android-smarttelefonanvändares uppmärksamhet. Clash Royale för Android kan inte laddas ner direkt från Google Play, men du kan ladda ner Clash Royale apk från länk som ApkVenue tillhandahöll.

LADDA NER Supercells strategispel

Så här spelar du 2 Clash Royale-konton i en Android-smartphone

Spänningen i Clash Royale-spelet kommer att kännas om du redan har det klan. Eftersom ni kan hjälpa varandra med medlemmarna klan andra för att förstärka varandras kort. Vill du gå med eller skapa klan i Clash Royale? Läs artiklar Hur man gör Clan Clash Royale på Android och iOS.

Så för att göra det ännu mer spännande kan du använda det 2 Clash Royale-konton i en Android-smartphone. Målet är att du kan hjälpa varandra med dina Clash Royale-konton, så att du snabbt kan gå upp till en högre nivå. Vill du veta hur? Det är lätt.

  • För att kunna spela två Clash Royale-konton samtidigt på en Android behöver du bara en superlätt applikation Parallellt utrymme. Hämta Parallel Space apk från länk som ApkVenue tillhandahåller, installera sedan som vanligt.
Appar Utvecklarverktyg Parallellt utrymme LADDA NER
  • Öppna sedan Parallel Space-applikationen. Din uppgift här är att lägga till Clash Royale-applikationen som redan är installerad på din Android, som en applikation som körs parallellt av Parallel Space, så att du kan spela 2 Clash Royale-konton samtidigt. Tryck på plustecknet (+) och leta sedan efter Clash Royale-applikationen.

  • När Clash Royale-applikationen har lagts till i Parallel Space öppnar du Clash Royale-applikationsikonen. För information kommer alla applikationer som läggs till i Parallel Space senare att fungera som 'klonade' applikationer, så de är inte knutna till den huvudsakliga installerade applikationen.

  • I det första utseendet på Clash Royale som du öppnar ser du som vanligt processen för logga in till Google Play Spel. Följ sedan processen logga in genom att använda ditt andra Google-konto.

  • Efter logga in, ge Clash Royale åtkomst till att använda ditt Gmail-konto. Välj sedan det konto som du just lagt till tidigare. Detta konto kommer att användas för att lagra all din speldata som vanligt.

  • Gjort. Nu kan du spela 2 Clash Royale-konton samtidigt på en Android utan att behöva byta konto.

Hur lätt är det att spela två Clash Royale-konton samtidigt? Då kan du spela det fritt utan att behöva bryta ett Google-konto med ett annat. Så du kan hjälpa varandra mellan dina konton och dina andra konton för att snabbt höja sig.

Åh ja, du kan använda Parallel Space för att köra andra applikationer förutom Clash Royale. I grund och botten kommer du med Parallel Space att kunna köra två applikationskonton samtidigt på en smartphone. Är det inte spännande?