hur man gör en video som pewdiepie

En av de mest populära YouTube-videokategorierna är spel. PewDiePie är en framgångsrik YouTuber-spelkanal med intressant spel. Så här gör du det ...

En av de största webbplatserna för videodelning idag är YouTube. På YouTube finns det många videokategorier så att vi inte blir uttråkade lätt, inklusive musik, sport, komedi, nyheter, utbildning, spel, etc. Redan nu stöder YouTube 360-format och funktioner live streaming vilket gör att användare kan sända videon live.

En kategori av YouTube-videor som är mycket efterfrågad är spel. PewDiePie, Reza Oktovian och MiawAug är YouTube upphovsman (YouTuber) spelkanal det lyckades med skärmar gameplay vilket är intressant.

  • Hur man tittar på 360 graders YouTube-videor på Android
  • 5 bästa internationella spel Youtube-kanaler
  • Här är de 10 mest kända YouTubers i Indonesien

Hur man gör YouTube-videor som PewDiePie

För er som gillar att spela mobilspel på Android kan du också spela in smartphone-skärmen samt spela in dina ansiktsuttryck medan du spelar den. Att spela in ansikten när du spelar spel är också väldigt enkelt, bara med funktionerna som finns i appen Google Play Spel.

Hur man gör en video spel Detta är mycket användbart för spelare som vill ladda upp videor gameplay men lat eller mindre skicklig vid videoredigering. Det finns faktiskt många sätt att skapa en video spel som denna applikation erbjuder som prestationer, topplistor, uppdragoch spara spelet på ett sätt moln.

Appar Produktivitet Google LADDA NER

[colorcenter = röd]UPPMÄRKSAMHET! Hur man spelar in ansikten när man spelar spel eller spelrekordGoogle Play-spel för närvarande endast tillgänglig på Android-versioner av Lollipop och senare.[/ colorcenter]

Hur man spelar in ansikten när man spelar spel

  1. Det första du ska göra för att skapa en video spel öppnar appen Google Play Spel och går sedan till den formade alternativmenyn 3 remsoroch välj sedan Mina spel.

  2. När du har öppnat menyn Mina spel väljer du det spel du vill spela. När du väl har valt ser du det blå triangel tecken att spela spelet och röd rund markering att spela och spela in smartphone-skärm du.

  3. När du klickar på den röda knappen kommer det att finnas en dialogruta för att välja videokvalitet. Klick Lansera och du är redo att börja spela in

Information:

  • En stor cirkel som visar ditt inspelade ansikte.
  • Knapp spela in röd cirkel för att starta inspelningen.
  • Kameraknapp för att slå på eller av kameran.
  • Mikrofonknapp för att slå på eller av mikrofonen.

För mer information och som ett exempel på hur du spelar in ansikten när du spelar spel, se följande video:

Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

Så att den resulterande ljudkvaliteten är bra när du tränar på hur du spelar in ansikten när du spelar detta Android-spel, bör du använda det headsetet eller hörlurar. När du är nöjd med att spela kan du spara inspelningen eller ladda upp den till YouTube utan att gå igenom processen redigering igen.

Kom igen! För er som bekänner mobil spelare, visa ditt roliga spel i världen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found