hur man gör android så sofistikerad som blackberry dtek50

BlackBerry introducerade äntligen sin nyaste smartphone, BlackBerry DTEK50. Låt oss göra din Android-smartphone lika sofistikerad som BlackBerry DTEK50!

Nästan ett år efter att BlackBerry lanserade sin första Android-smartphone, BlackBerry PrivSlutligen började BlackBerry på allvar arbeta på Android-marknaden. Detta kännetecknas av dess närvaro BlackBerry DTEK50.

Är du intresserad av BlackBerry DTEK50? I väntan på att den nya BlackBerry-smarttelefonen kommer till Indonesien, nu går vi Gör din Android lika sofistikerad som BlackBerry DTEK50!

  • Hur du njuter av visningen av BlackBerry Priv på din Android
  • BlackBerry DTEK50, den säkraste Android-smarttelefonen till låga priser
  • 5 BlackBerry Priv-funktioner kan återställa BlackBerrys ära?

Sofistikerad BlackBerry DTEK50

En av sofistikeringen av BlackBerry DTEK50 som inte ägs av Android-smartphones från andra leverantörer är existensen BlackBerry Hub. Tack vare BlackBerry Hub kan vi samla alla meddelanden på ett ställe. Oavsett om det är BBM, SMS, samtal, e-post, WhatsApp, Facebook och andra kan du enkelt nå på ett ställe. Förutom att vara snabbare gör BlackBerry Hub också din batteriförbrukning mer effektiv.

Kom igen, installera BlackBerry Hub på din Android!

Närvaro BlackBerry DTEK50 är verkligen starka bevis för att BlackBerry är seriös på Android-marknaden. Inte bara för sin smartphone, BlackBerry tillhandahåller till och med en BlackBerry Hub för alla Androids! Hur installerar jag BlackBerry Hub på någon Android? Kom igen, följ stegen nedan!

  • För att få en smak av BlackBerry Hub på alla Androids, fortsätt Ladda ner BlackBerry Hub +. Observera att BlackBerry Hub + apk bara kan användas på Android Marshmallow.

  • När du har installerat öppnar du Hub-applikationen. Då visas kommandot för Ladda ner BlackBerry Hub + -tjänsten. Så du måste också ladda ner BlackBerry Hub + -tjänsten.

  • Följ det tills alla självstudier är klara. När förberedelserna är slutförda är allt du behöver göra att ställa in det konto som du ska lägga till. I början måste du skapa ett e-postkonto.

  • Du kan lägga till ett nytt konto via Hub-applikationen eller så kan du också använda BlackBerry Hub + -tjänsten.

  • Det är inte bara möjligt att öppna alla aviseringar från en plats, med BlackBerry Hub kan du komponera nya meddelanden utan att behöva öppna programmet. E-post, Twitter och Facebook, till BBM kan göras direkt via BlackBerry Hub.

Sociala appar och Twitter-meddelanden LADDA NER Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER

Häftigt, eller hur? Förutom att spara tid är det säkert att det också sparar batteri eftersom du inte öppnar många andra applikationer. Även om den öppnas är det tydligt att förbrukningen är mer energieffektiv.

Väl! Det är därför, nu går vi installera BlackBerry Hub + och gör din Android lika sofistikerad som BlackBerry DTEK50!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found