5 bästa IQ-testappar på Android för att träna hjärnan

Den här gången kommer ApkVenue att tillhandahålla några av de mest omfattande tillgängliga IQ-testapplikationerna. Nyfiken? Kom igen, se helt.

IQ (Intelligenskvot) är en allmän term som används för att beskriva sinnets natur som inkluderar ett antal förmågor, såsom förmågan att resonera, planera, lösa problem, tänka abstrakt, förstå idéer, använda språk och lära sig. Tja, för att ta reda på hur mycket IQ-poäng Du har nu allmänt tillgängliga Android IQ-testapplikationer för att mäta hjärnans förmåga.

IQ-test utvecklat i syfte att mäta hur bra din IQ och förmåga du har. Är du smart? Eller vill du kontrollera om du är en logisk tänkare? Eller numeriskt geni? Så den här gången kommer ApkVenue att ge några av de mest omfattande IQ-testapparna som finns. Nyfiken? Kom igen, se helt.

  • Regnperiod? Gör dessa 6 sätt att övervinna den regniga smarttelefonen
  • Är det sant att du kan använda en smartphone under en regnskur?
  • Detta är ett konstverk som bara kan ses när det regnar

5 bästa IQ-testapplikationer för att träna din hjärna

1. Indonesiskt IQ-test

För det första kommer ApkVenue att rekommendera ett IQ-test på indonesiska. Intelligens är nära relaterad till de kognitiva förmågor som varje individ har.

Det finns också en åsikt som säger att IQ är mental ålder ägs av människor baserat på kronologiska åldersjämförelser.

Tja, ansökan Indonesiskt IQ-test Detta kan du använda för att jämföra psykologiska personlighetstester, personlighetstester eller psykiatriska tester.

Var inte arg när ditt IQ-test visar sig vara lågt. Du kan ladda ner detta indonesiska IQ-test via Play Butik, med många funktioner i det, såsom det indonesiska IQ-testet, intelligensprov, tänkande krafttest, fantasi makt test, sanity test, svar förmåga test, psykologiskt test och psykologisk personlighet test.

2. Indo IQ

Denna IQ-testapp på Android kommer att mäta några faktor för intelligens och logiskt resonemang nämligen matematiska färdigheter, engelska språkkunskaper och så vidare.

Denna applikation mäter också innovativt tänkande och förmågan att lösa flera problem samtidigt och avslöjar de viktigaste styrkorna i din medvetenhet och svagheter.

Indo IQ den innehåller flera frågor om olika ämnen. Förutom att mäta din allmänna IQ, exklusivt test i det kan du också bedöma dina prestationer inom många områden, såsom intelligens, analogi, logisk resonemang, matematiska operationer, blodförhållanden, känsla riktning, mönsterigenkänning, uttalanden och slutsatser och visualisering.

En sammanfattning av testet presenteras den slutet på varje test. Resultaten av detta test visar din poäng på de frågor som har besvarats korrekt. Medan listan över funktioner i den är flervalsfrågor, en sammanfattning av testresultaten såväl som testmetoden är inte det patern.

3. Mitt personlighetstest

Mitt personlighetstest är en Android-applikation som testar din karaktär, personlighet och IQ. Denna iq-testapplikation är användbar för de av er som vill ta ett test på en byrå eller ett företag att veta i vilken utsträckning du är lämplig att arbeta och leva livet.

Det finns olika tester i det, till exempel psykologiskt test, akademiskt potentialtest, matematiktest, noggrannhetstest, logiktest, vänster hjärntest, minnestest, strategitest, allmänt förmågtest och grundläggande förmåga.

Dessutom kan du i denna applikation testa din personlighet baserat på födelsedatum, namn, färg, fingeravtryck, blodtyp, handlinje, för att handskrivna karaktärer. Denna applikation har uppdaterats version 4.1 den 5 november 2015 för att uppdateras och komplettera befintliga brister.

4. Förberedelse av IQ-test

Tja, om den här applikationen på engelska. Dess unika utseende är lämpligt för IQ-examensförberedelser eftersom det innehåller hundratals noga utvalda frågor om tio olika ämnesområden.

Utrustad med en omfattande förklaring samt tips och tricks för lösa svåra problem och sätt att förbättra din tänkande stil.

Förberedelse av IQ-test Det ger också en möjlighet att testa din tänkande med ett test i tid 10 till 20 minuter.

IQ-testförberedelse i den senaste versionen innehåller många ytterligare särdrag, såsom visuella mönster, mental aritmetik, verbal attityd, förhållandeproblem, åldersproblem, hastighet, tid och distans i arbete och vinst och förlust.

Den här appen är perfekt för skolor, högskolor, universitetsinträdesprov och allmänna användare som vill förbättra intelligensen. Tja, den senaste versionen är också utrustad med Världstävling och diskussionsforum.

I världstävlingarna kan du delta i dagliga tävlingar över hela världen. Då kan du se var du befinner dig 100 världspositioner efter att ha deltagit i tävlingen. Kul, det kan du också dela med sig din position på Facebook.

5. NeuroNation

Denna applikation är fantastisk och har en riktigt bra rekommendation för dig att prova. Även om denna ansökan är på engelska, men kompletta funktioner. Ansökan NeuroNation det kan förbättra hjärnkraften effektivt med hjärnspel i professionell stil. Skapa en personlig träningsplan för din hjärna och se efter förändringar i dina prestationer.

En nyligen genomförd studie publicerad av Freie University Berlin visade effektiviteten av NeuroNation för att öka användarnas hjärnkraft. Eftersom alla hjärnspel i den här appen är utvecklade i enlighet med detta vetenskaplig forskning.

Fördelarna med effektiv minneträning på NeuroNation inkluderar att stärka minnet, öka koncentrationen, öka intelligensen och träna dig för att fatta beslut snabbare.

Tja, där är det några av de bästa IQ-testapparna som du kan prova. Hur? Hur cool är applikationen? Detta spel är inte bara roligt att fylla din fritid, utan också viktigt för din hjärns näring. Någon intresserad? Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found