regler för överlevnad vs fri eld, vilken är den bästa?

Inte bara MOBA-genren, för närvarande är Battle Royale Survival Genre-spelet också på väg upp. Rules of Survival vs Free Fire, vilken är bäst för dig att spela?

Stiga på året 2018, stridsspel mobil uppvärmning. En gång full av MOBA-genrespel, kommer nu en frisk luft med sin närvaro Battle Royale survival genre-spel vilket lockar indonesiska spelares uppmärksamhet.

Precis som konkurrens Mobile Legends vs Arena of Valor, Det finns också huvud mot huvud i denna genre. Så Jaka kommer att granska det åt dig, Regler för överlevnad vs fri eld! Vilken är bäst?

  • 7 gratis och bästa Survival Battle Royale-spel på Android
  • 10 av de bästa överlevnadsspelen på PC som du måste spela, garanterat spännande och spännande!
  • Dessa 5 Survival Horror Games är mer läskiga än Resident Evil

Spelregler för överlevnad jämfört med gratis eldjämförelse

Regler för överlevnad och fri eld säker på att vara bom eftersom det inspirerades av skrivbordsspelet med titeln PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG). Själva spelet hade exploderat i slutet av 2017 och dess popularitet slog DOTA 2, killar.

Erbjudande gameplay vilket liknar, naturligtvis upplever dessa två spel mycket het konkurrens, särskilt med den växande utvecklingen mobil e-sport. Vilka är fördelarna och nackdelarna med dessa två spännande spel? Kom igen, se ApkVenues fullständiga recension!

1. Spel

Eftersom de båda är inspirerade av PUBG, naturligtvis dessa två spel erbjuder ett liknande spel. Du kommer att tas ner från ett plan med andra fiender för överleva på en ö vilket blev slagfältet.

Du kommer att bli ombedd att samla vapen och överleva från fiendens attacker för att bli det sista aliaset _ Last Man Standing _ som kommer att vara vinnaren.

Vad är då skillnaden? Här kan du se antalet spelare i en match, killar. Reglerna för överlevnad rymmer upp till 120 spelare eller kanske 300 spelare i den senaste kartan. Till skillnad från Free Fire, som för närvarande bara kan spelas upp till 50 spelare ensam i en match.

VISA ARTIKLAR

2. Grafik

När vi pratar om mobilspel kommer det naturligtvis inte att skiljas från problemet med kvaliteten på den grafik som erbjuds. Fastän ännu inte så sofistikerad som PUBG, grafik är verkligen den första måttstocken när du väljer ett spel.

Här såg Jaka att kvaliteten på den grafik som togs med Reglerna för överlevnad är överlägsna jämfört med Free Fire som fortfarande tenderar att vara styv. Förutom den realistiska karaktärsdesignen och rörelserna, erbjuder Rules of Survival en utmärkt miljö mer verklig jämfört med konkurrenterna.

3. Karta

I detta Battle Royale survival-spel hittar du en karta i form av en ö som du kan utforska. Om du tittar på det när det gäller storlek, Karta över reglerna för överlevnad klart större än Free Fire.

Å andra sidan ger överlevnadskartan mycket delar av träd och byggnader att gömma. Under tiden tenderar Free Fire att ha mycket öppen plats.

Om du är mer kärleksstrategi och gameplay längre kan reglerna för överlevnad vara ett alternativ. Om du vill hoppa och skjuta fienden omedelbart är det bättre att bara välja Free Fire.

4. Spelläge

Det finns inte mycket att täcka över spel läge som erbjuds. Både reglerna för överlevnad och fri eld delar för närvarande 3 huvudspellägen, nämligen Solo, Duo och Squad.

  • Sololäge: du kommer att spela ensam för att bekämpa fienderna omkring dig.
  • Duo-läge: du kommer att spela med en vän för att möta andra lagduor.
  • Squad Mode: du kommer att spela i laget mer och hantera strategier mer fritt.

5. Kontroll

Sedan den första har frågan om kontroll varit ett problem, särskilt i genrespel First Person Shooter (FPS) eller Tredjepersonsskjutare (TPS) på mobila enheter. Men med bom detta överlevnadsspel gör utvecklare jobbar hårt för att skapa den bästa spelupplevelsen förstås.

Kontrollfrågor är naturligtvis ditt eget val. Till fjärrspel, Reglerna för överlevnad är överlägsna när det gäller kontroll. Till exempel att springa snabbt eller sikta igenom fienden omfattning lättare med skjutknappen till vänster.

Detta betyder inte att Free Fire inte är överlägsen när det gäller kontroll. Enligt ApkVenue prioriterar Free Fire närstrid. Funktioner Automatiskt sikte på detta spel tenderar att snabbare och mer alert i att följa fiendens rörelser.

VISA ARTIKLAR

6. Funktioner

Sett i termer av funktioner är reglerna för överlevnad överlägsna genom att presentera chatt i spelet och röstchatt det där bättre. Free Fire själv har redan den här funktionen, men den är fortfarande inte perfekt och tenderar att bryta och dröjsmål medan du är i spelet.

Inte bara det, själva reglerna för överlevnad har dedikerad skrivbordsklient vilket gör att du kan spela på PC eller bärbar dator. Har en annan server än mobilversionen, PC-version av överlevnadsreglerna detta ger en spelupplevelse som PUBG. Naturligtvis utan att spendera pengar eller gratis.

Tja, där är det jämförelse av reglerna för överlevnad och fri eld som ApkVenue har granskat fullständigt. Att döma av recensionerna ovan är naturligtvis överlevnadsreglerna överlägsna Free Fire. Vad som är säkert är dock att valet återvänder till dig, vill du välja att spela Survival Rules eller Free Fire? Dela med sig din åsikt i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found