vill du köpa en begagnad ps4? läs först dessa 11 tips så att du inte ångrar det (del 2)

PS4 är verkligen sofistikerad, men tyvärr gör det PS4 att priset är ganska dyrt. Lösningen för att övervinna detta, nämligen genom att köpa begagnad. Så innan du köper är det en bra idé att följa följande 11 tips från ApkVenue. Kom och titta!

Playstation 4 (PS4) är en spelkonsol som kan producera mycket riktig grafik. Allt detta eftersom PS4 drivs av 8-kärniga AMD Jaguar APU: er och delat minne GDDR5 på 8 GB.

Det är verkligen sofistikerat, men tyvärr gör det PS4 att priset är ganska dyrt. Lösningen för att övervinna detta, nämligen genom att köpa begagnad. Så innan du köper är det en bra idé att följa följande 11 tips från ApkVenue. Kom igen, titta!

  • Varför kan inte Playstation 4 (PS4) spela Pirated? Detta är anledningen
  • Varför är Playstation mer populärt än Xbox i Indonesien?
  • Underbar! Så här installerar du Linux på PS4!

11 tips för att köpa en begagnad Playstation 4 (PS4) (del 2)

Åh ja, det här är en fortsättning på Jakas tidigare artikel. Om du vill läsa den första delen kan du komma åt den via länken som ApkVenue har angett nedan.

VISA ARTIKLAR

6. Se till att serienumret på PS4 är detsamma som i rutan

Foto med tillstånd av: Bild: Saisan

Servicecenter Sony har sin egen policy för garantianspråk. Genom att ha den ursprungliga PS4-lådan blir det lättare för dig att genomföra den officiella garantiprocessen om det finns skada på PS4 som du har köpt. Naturligtvis kan detta få dig att känna dig trygg även om du köper begagnad.

7. Se till att lådans skick inte är skadad

Fotokälla: Bild: Arm List

Anledningen är mer eller mindre densamma som tidigare. Men om lådan redan är skadad. Se till att garantikortet, noten och PS4 är registrerade på Sonys webbplats. För om inte, kommer du troligen att förlora den så kallade officiella garantin.

8. Se till att Sonys garantitätning inte är skadad

Foto med tillstånd av: Bild: Yoyo Station

För att säkerställa att insidan av din PS4 fortfarande är original eller inte byts ut måste du se till att Sonys garantitätning är intakt. Om det finns skada bör du misstänka att artikeln kan vara en skadad artikel som har reparerats eller något, vilket i grund och botten betyder att kvaliteten på PS4 inte längre är bra.

9. Förvara alla inbyggda tillbehör där

Fotokälla: Bild: Granskare Diskretion

Även om PS4-tillbehör i allmänhet säljs fritt på marknaden. Men om du köper dem en efter en är uppriktigt sagt priset ganska bra om du samlar in det. Så det är inget fel på att du försöker på ett sådant sätt, alla original PS4-tillbehör finns där.

10. Kontrollera alla delar på PS4

Fotokälla: Bild: PS3 Extreme

Detta är den viktigaste delen. Du måste kontrollera alla delar av PS4. Börjar från utsidan, vardera hamnhenne, BD körhenne och allt. Se till att allt fortfarande fungerar så mycket som möjligt. Om du inte har kontrollerat det säkert, slutför inte betalningen först.

11. Kontrollera äktheten hos PS4 Gamepad

Fotokälla: Bild: Crave Online

Även om det inte existerar just nu gamepad Imitation PS4 eller KW. Det är inte omöjligt i framtiden kommer det att finnas, med tanke på att PS3 i sig också finns gamepad Imitation PS3 eller KW. Detta är ganska viktigt, med tanke på att speltillfredsställelse bestäms av gamepad. Lägga till mer, gamepad PS4 är ganska dyrt.

VISA ARTIKLAR

Så det var tipsen från ApkVenue att köpa en andra del av den använda Playstation 4 (PS4). Vad tror du, finns det några andra tips? Om det finns, lämna det i kommentarfältet, ja tack.

Se också till att du läser relaterade artiklar Playstation 4 eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Banner: Digitala trender