hur man spelar mobila legendspel offline utan internet

Gillar du att spela Mobile Legends men din kvot börjar ta slut? Den här gången ger ApkVenue dig hur du spelar Mobile Legends offline. Kom igen, titta på det omedelbart!

Mobile Legends är onlinespel för Android där om du vill spela måste det finnas en internetanslutning. Det finns dock ett knep för att spela Mobile Legends offline utan internet.

Tja, den här gången kommer ApkVenue att ge ett sätt spela Mobile Legends off-line. Den här vägen gäller endast endast mot datorspelare. Kom igen, se hur direkt!

  • 4 skäl till varför du borde placera 3 hjältar på Turtle Lane i Mobile Legends
  • Guide Sabre Mobile Legends: Robot Assassin Disable Builder
  • 4 sätt att hacka mobila legender med diamanter för att bli starkare

Hur man spelar Mobile Legends offline

Kvoten börjar dö men kliar för att spela Mobile Legends?> Spela bara offline! Så för att kunna spela Mobile Legends offline mot en dator måste du göra följande steg:

1. Logga in på Mobile Legends

För att göra det, se till att dina data är på först. Om dina data är aktiverade kan du gå direkt logga in på Mobile Legends på din smartphone. Se också till att du har en kvot så att du kan skriva in Mobile Legends.

2. Välj Anpassat läge

Om du är inloggad kan du skiftalternativ Rankad och ändra till urval Anpassat läge.

3. Fyll den tomma luckan med spelardatorn

Om det redan är välj Anpassat lägekommer du in i ett rum där bara du är i det rummet. Du kan öppna tomma platser på ditt lag eller fiendelag med en datorspelare. Om det redan är klicka på start.

4. Stänga av data om den har gått in i matchen

Om du har klickat på start väljer du en hjälte som Mobile Legends-spel i allmänhet. Om du har valt favorithjälte du, bara väntar på tiden att komma in i matchen.

Dessutom, för att kunna spela Mobile Legends offline, när du går in i matchen kan du stänga av dina data så att vi kan spela offline mot spelare dator.

Tja, där är det hur man spelar Mobile Legends Offline. Den här metoden är också mycket bra för dig som bara spelar Mobile Legends eller Heroes Evolved så att du inte får slut på kvoten under träning. Hoppas det är användbart!