så här kontrollerar du priset på en webbplats, hur mycket kostar google-priset?

Är du bloggare och tänker sälja din blogg eller webbplats? Kolla här prisklassen!

Kanske har du någonsin föreställt dig hur mycket det kostar hemsidaom den säljs? En blogg eller webbplats med intressant innehåll och har många besökare varje dag, naturligtvis priset är ganska högt.

Den här gången kommer Jaka att göra det dela med sig hur-till-tips hur man tar reda på priset på en blogg eller webbplats. Så för dig bloggare som kanske vill säljer bloggar dig, då kan du använda dessa tips från ApkVenue för att hitta riktmärke. Kom igen, låt oss lyssna!

  • 12 Super roliga bilder redigerade av Photoshop Masters Forums
  • Skynda dig och ladda ner hela 500 GB e-boken för programmerare gratis!
  • Här är 5 berömda vackra kvinnliga programmerare runt om i världen

Hur kontrollerar jag priset på en webbplats, hur mycket kostar Google?

För att kontrollera priset på en webbplats eller blogg finns det en webbplats som kan hjälpa dig. Denna webbplats gör ganska exakt genom att tillhandahålla information om den webbplats du letar efter. Besök först webbplatsen www.tokositus.com. Dessutom kan du följa stegen nedan.

  • När du har gått in på webbplatsens sida kommer det att se ut nedan. Ange det URL-adress den webbplats du vill kontrollera priset för (här försöker ApkVenue ta reda på det Googles priser om såld).
  • När du har angett platsadressen klickar du på nästa steg och vänta en stund.

  • Därefter kommer information till exempel om webbplatsen du letar efter webbplatsens pris, ranking webbplats, besökare per dag och också hur mycket webbplatsen tjänar varje dag. Som du kan se här är Googles försäljningspris värt det 5 301 280 806 US $ som på bilden nedan:

Förutom webbplatsen ovan, det finns flera webbplatser igen vem som kan hjälpa dig att ta reda på priset och statistiken för en blogg eller webbplats. Exempel som webbplatser statscrop.com, ceksite.com, och mycket mer.

Där är han hur man kontrollerar priset på en webbplats. Vad tror du? Det är enkelt, eller hur? Har du någonsin gjort en webbplats köp och försäljning transaktion? Om någonsin, dela med sig din erfarenhet i kommentarfältet nedan. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found