10 bästa gratis krypteringsprogram för pc / laptop

För att skydda din dator behöver du krypteringsprogramvara som skyddar dina data. Här är en lista över de bästa gratisprogramvarorna för dig.

Det är dags för krypterar filer och mappar på din Windows-dator. Du måste ha mycket personuppgifter på din dator, ja, vill du inte att andra ska få tillgång till dina personuppgifter utan din tillåtelse? De kan komma åt dina data eftersom Windows-data lagras öppet på en enhet som inte är krypterad eller skyddad av någon krypteringsmetod.

Därför kan vem som helst få tillgång till dina personuppgifter och även din konfidentiella information. De kan också missbruka dina personuppgifter. För att skydda din dator behöver du några programvara kryptering vem som skyddar dina data. Rapporterad av TechViral, här är listan:

  • 25 kameraprogram som kan ändra Android som sofistikerad DSLR
  • 6 Android-applikationer som kan optimera din Android-prestanda
  • 10 bästa Torrent-filnedladdningsapplikationer för Android 2016

Bästa krypteringsprogramvara för Windows

1. AxCrypt

AxCrypt är ett av de bästa verktygen för att kryptera alla filer på din dator. AxCrypt är programvara kryptering öppen källa ledande för Windows. programvara den integreras sömlöst med Windows för att komprimera, kryptera, dekryptera, skicka och arbeta med enskilda filer. Så prova programvara den här coola på din dator. Axantum Antivirus & Security Apps LADDA NER Programvara

2. DiskCryptor

DiskCryptor är en öppen krypteringslösning som erbjuder kryptering av alla diskpartitioner, inklusive systempartitionen. I själva verket står öppenhet i skarp kontrast till den nuvarande situationen, där de flesta programvara med en jämförbar funktion som faktiskt används för att skydda konfidentiella uppgifter.

3. VeraCrypt

Ett annat coolt verktyg som kommer att kryptera dina privata filer, VeraCrypt ökad säkerhet för algoritmerna som används för systemkryptering och partitionering gör det effektivt för ny utveckling av attacker råstyrka. Antivirus- och säkerhetsappar Idrix LADDA NER

4. Dekart privat disk

Dekart erbjuder skydd mot virus, spionprogramoch trojaner utan att göra datorn långsammare som antivirus gör. Du kan komma åt dina data var som helst, även om du inte har administrativa rättigheter.

5. 7-Zip

Vet redan programvara den här, eller hur? Ja, programvara det används vanligtvis för att komprimera filer, men det är också ett utmärkt verktyg för att kryptera data. Med programvara detta kan du komprimera filer och även skydda dem med ett lösenord. Komprimerings- och säkerhetskopieringsappar 7-Zip.org LADDA NER Komprimerings- och säkerhetskopieringsappar 7-Zip.org LADDA NER

6. Gpg4Win

Gpg4Win tillåter sina användare att skicka filer såväl som e-post med hjälp av kryptering och digitala signaturer. Kryptering skyddar innehåll från oönskade läsare. Den digitala signaturen försäkrar även att den är omodifierad och kommer från en specifik avsändare. Gpg4win stöder relevanta kryptografiska standarder, OpenPGP och S / MIME (X.509), och den officiella distributionen av GnuPG för Windows.

7. Enhetskryptering av Windows 10

Detta är en inbyggd funktion i Windows 10. För att kryptera din enhet måste du logga in på Windows med ett Microsoft-konto. Din återställningsnyckel laddas automatiskt upp till Microsofts servrar. Öppen Inställning> System> Om> Enhetskryptering.

8. BitLocker

BitLocker är en fullständig krypteringsfunktion som ingår i Windows-installationspaketet. Den är utformad för att skydda data genom att tillhandahålla kryptering för hela volymen. Ta det, programvara den använder AES-krypteringsalgoritmen i CBC-läge (Chifferblockkedjning) eller XTS med 128-bitars eller 256-bitars. CBC används inte för hela disken, bara för varje disksektor individuellt.

9. Kryptering av Synmantec Drive

Synmantec Drive Encryption är en programvara Transparent enhetskryptering för bärbara datorer, stationära datorer och avtagbar media. programvara detta skyddar känslig data från obehörig åtkomst.

10. Rohos Mini Drive

Skapa en dold krypteringspartition på blixt. Om du har många privata filer på blixt och vill hålla dem hemliga kan du skydda dem med ett starkt lösenord och kryptering. Rohos Mini Drive.

Hur? Har krypteringsprogramvaran skyddat din dator än? Skydda omedelbart. Du vill inte ha det, om plötsligt ditt excentriska foto visas på sociala medier, eller om någon sprider din hemliga information?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found