så redigerar du fantastiska foton med Adobe Photoshop Express

Om du vill bli professionell fotograf måste du kunna behärska hur du redigerar foton med Adobe Photoshop Express. Det tar lång tid

Du är en hobby fotografi? Naturligtvis är det obligatoriskt att lära sig att behärska ett program för bildbehandling. Så prata om teknik eller fotomanipulation, Adobe Photoshop är det bästa valet för professionella fotografer runt om i världen.

Även om Photoshop-gränssnittet är ganska intuitivt beror det på dess många funktioner. Det tar lång tid att behärska Photoshop-funktioner en efter en, det är där Adobe Photoshop Express komma. ApkVenue vill granska hur man redigerar foton med Adobe Photoshop Express.

  • Redigera Android-foton som Photoshop? Du kan använda den här applikationen!
  • Hur man påskyndar laddning och prestanda för Photoshop
  • 60+ kortkommandon för Photoshop du borde veta om

Hur man redigerar foton i Adobe Photoshop Express

Programmet Adobe Photoshop Express är tillgängligt gratis i ett antal operativsystem. Bland dem finns Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8, iOS och naturligtvis Android. Låt oss komma igång med Adobe Photoshop Express fotoredigeringshandledning.

1. Justera kompositionen och beskära

Ladda ner första Adobe Photoshop Express på den enhet du vill ha, i denna handledning använder ApkVenue Adobe Photoshop Express på Android. Efter installationen kör du appen och klickar på "Galleri" för att öppna fotot du vill redigera.

Låt oss först justera bildens sammansättning innan du fortsätter. Se till att du ansöker 'Regel av tredjedelar'för att skapa mer dramatiska och engagerande foton.

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER

2. Redigera kontrast

Nästa steg är att justera kontrast. Mest fantastiska bilder har vanligtvis utmärkt kontrast hög och för de flesta bilder är hög kontrast mer intressant.

Kontrasten i sig är skillnaden mellan ljus och mörk, ju mer olika ljus och mörker på ett foto, desto högre kontrast. Omvänt, ju lägre skillnad desto lägre kontrast.

I ett foto med hög kontrast blir de mörka delarna mycket mörka och de ljusa delarna blir mycket ljusa.

Bilder med hög kontrast används ofta i porträtt eller landskap för att ge intryck av dramatisk belysning. Naturligtvis kommer fotokontrasten att vara hög när belysningen är hård.

VISA ARTIKLAR

3. Redigera exponeringen

Efter justering av kontrasten är nästa sak att justera Exponering, Höjdpunkteroch Skuggor.

Först efter det kan du lägga till andra effekter. Som Clarity, Sharpen, Defog, Temperature, Tint, Vibrance, Saturation och andra.

Så enligt ApkVenue är effekten som kan markera dina foton mest Defog, Vibrance. För att vara mer naturlig kan du välja Mättnad.

4. Lägg till effekter i Instagram-stil

Ja, i Adobe Photoshop Express kan du redigera foton med ett Instagram-utseende. Instagram är känt för sina bildfilter i retrostil, det här är ett utmärkt sätt att leva upp till dina foton.

Photoshop Express har samma alternativ, så kallat 'Looks'. Det finns massor av gratis utseende, plus en rad premium-du kan förhandsgranska innan du bestämmer dig för att göra ett köp.

Om det behövs kan du också lägga till en fotoram. För att söta dina redigerade foton i Adobe Photoshop Express.

(Originalfoto)

Så här redigerar du foton med Adobe Photoshop Express. Att bearbeta foton är verkligen viktigt för att förbättra foton innan de ärdela med sig till sociala medier. Du kan se Jakas fotoredigeringar nedan.

Om du tycker att den här artikeln är användbar, glöm inte dela med sig och lämna dina spår i kommentarerna nedan.

Läs också artiklar om Photoshop eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found